9789150925944

Normaali hinta: 10,95 €

Erikoishinta 8,76 €

Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Neljä odotettua romaania nyt uusintapainoksena!

Kahdesti samaan ansaan

Eikö hän ikinä oppisi? Astrid Taylor manaa uudessa työssään musiikkialan hektisessä ilmapiirissä. Hänen hurmaava ja menevä pomonsa Henry Devonshire saa hänen sydämensä läpättämään, mutta Astrid ei halua niin olevan. Edellinen työpaikkaromanssi oli maksanut hänelle sekä hänen työpaikkansa – että sydämensä. Eikä hurmureihin ollut luottaminen! Olisiko ainut vaihtoehto siis luopua jännittävästä työstä?

Vastahakoinen sankari

Kovan onnen poliisi Oliver Sullivan löytää kaipaamansa suojapaikan Kettle Bendin herttaisesta pikkukaupungista – kunnes nettivideo hänestä pelastamassa hukkuvaa koiranpentua tekee hänestä kuuluisuuden!

Sarah McDougall oivaltaa videon arvon kaupungin ilmeenpiristäjänä. Mutta haastateltaessa vastahakoinen sankaripoliisi ilmoittaa inhoavansa koiria ja kieltäytyvänsä uskomasta onneen tai rakkauteen. Mies on väärässä kummassakin kohdassa – ja Sarah päättää todistaa sen!

Tytöstä tulee tähti

Näyttelijä ja sarjahurmaaja Travis Falcon kuvissa taas uuden naisen kanssa!

Televisiotähti Travis Falcon on antanut lehdille yhden mehevän otsikon liikaa, ja manageritiimi haluaa hänen siivoavan maineensa... Joten kun ihan tavallinen tyttö Charlene Wilkins tupsahtaa tilanteeseen, hänestä saadaan täydellinen valetyttöystävä!

Charlene ei ole vielä ammattinäyttelijä, mutta käynti L.A:ssa antaa hänelle elämänsä näyttötilaisuuden. Kunhan vain aivan liian aidot tunteet eivät sotkisi sitä!

Hetki ritarina

Jokin hoitaja Madison Swansonissa herättää tohtori Levi Fieldingissä vastustamattoman halun sulkea suloinen Madison syliinsä. Naapurintyttömäisen Madisonin herkkä viattomuus houkuttelee Leviä härnäämään hämmennystä lumoaviin, vihreisiin silmiin. Joten kun Levi pelastaa Madisonin hengen sairaalan piknikillä, hän tietää saaneensa hetkensä valkoisena ritarina – josta kannattaa ottaa kaikki irti...

Lue lisää
Tuotekoodi
31517025
Kirjailija
Katherine Garbera/Cara Colter/Lucy Gordon/Janice Lynn
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150925944
Sivumäärä
640
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Marraskuu 2017

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!