9789150938623

Normaali hinta: 10,95 €

Erikoishinta 8,76 €

Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Särkyvä julkisivu

Lia sulki silmänsä ja hyppäsi altaaseen. Vähät siitä, että hän oli täysissä pukeissa ja siitä, että hänen kammottava morsiusneidonpukunsa menisi pilalle. Mutta kun hän yritti ponnistaa pintaan, pitkä satiinihelma kietoutui raskaana hänen sääriensä ympärille. Kun Lia heräsi, hän makasi vuoteessa hämärässä huoneessa. Alasti! Hän näki tuolilla istuvan hahmon – miehen, jonka hän oli nähnyt aikaisemmin illalla. Miten hän oli päätynyt tänne? Ja kuka oli tuo mies, joka katsoi häntä tummat silmät palaen?

Annos intohimoa

Nuhteeton Harper Fontaine tekee ankarasti töitä täyttääkseen isoisänsä vaatimukset sisarten välisessä hotellinjohtajuuskilvassa. Piikkinä lihassa hänellä on charmantti ravintolanjohtaja ja maailmanmatkaaja Ashton Croft, jolla on tuhat rautaa tulessa eikä tarpeeksi aikaa hänen tulevan ravintolansa käynnistämiseen. Ashton ärsyttää ja haastaa häntä joka käänteessä, ja tekee juuri kuten haluaa, mikä saa Harperin pohtimaan omaa elämäänsä. Mitä hän itse todella haluaa? 

 

Rakas lapseni

Käytyään erittäin julkisen oikeustaistelun Isla-tyttärensä huoltajuudesta Tohtori Gemma Halliday on päättänyt, että hänen uudesta elämästään Arranin saarella Skotlannissa tulee hiljaista, turvallista ja – sinkkua! Mutta hieman nolo ensitapaaminen uuden työtoverin, tohtori Logan Scottin, kanssa sytyttää Gemmassa odottamattomia tunteita. Mutta onko Loganissa miestä jäädä, kun Gemman synkimmät salaisuudet tulevat julki?

Kotiin karjatilalle

Jennyllä on vain kaukaisia, onnellisia muistoja kauan kadotetusta isästään, ja nyt hänellä on vihdoin varmuutta lähteä etsimään häntä. Vain yksi mies on esteenä: pidättyväinen Jason Welborn – hänen isänsä liikekumppani. Jason on varma, että kaupunkilaistyttö on tullut vain vaatimaan osuuttaan yrityksestä, luikkiakseen sitten takaisin Isoon Omenaan. Mutta Jenny on päättänyt voittaa miehen puolelleen...

 

Lue lisää
Tuotekoodi
31519021
Kirjailija
Lynn Raye Harris/Cat Schield/Scarlet Wilson/Judy Christenberry
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150938623
Sivumäärä
640
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Heinäkuu 2019

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!