9789150957006

Normaali hinta: 10,95 €

Erikoishinta 8,21 €

Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Lapsijuttu

Donovan Tolley – mies jolla riittää rahaa, älyä ja ulkonäköä – kosii Cassidya varmistaakseen nimityksensä perheyrityksen toimitusjohtajaksi. Tuntiessaan vauvan – oman poikansa – potkaisun hän käsittää oman pinnallisuutensa. Cassidy ansaitsee rakastavan aviomiehen ja läsnäolevan isän heidän pojalleen. Ensimmäisen kerran mukavan elämänsä aikana Donovan saa nähdä, ettei kaikkea voi ostaa rahalla.

Enemmän kuin uskotkaan

Nick Falcon on melkein mahdoton käsittää, että suhde Jenna Bakerin kanssa on voinut johtaa kaksospoikien syntymään. Nick ei ole koskaan pitänyt itseään perhetyyppinä. Mutta kun hänestä nyt on tullut isä, hän päättää antaa pojilleen muutakin kuin Jennan haluaman taloudellisen tuen. Jenna sen sijaan ei missään tapauksessa halua Nickiä elämäänsä – ennen kuin tämä sanoo kolme pientä sanaa.

Muistoja enemmän

Komea miljardööri Cesare Brunelli menetti näkönsä pelastaessaan pienen tytön hengen. Ainoa nainen, joka tapahtuneen jälkeen kohteli häntä normaalisti, oli Samantha – joka yhden kiihkeän yön jälkeen odotti hänelle lasta. Cesare halusi tehdä Samanthasta kunniallisen naisen, mutta kun tämä yllättäen saikin näkönsä takaisin, Samantha oli varma, että mies vaihtaisi vaatimattoman morsiamensa näyttävään blondiin, jollaisia ennen tapaili... 

Elämä ja perhe

Loukatut tunteet ja lausumatta jääneet sanat ajoivat Gracen ja Joshin erilleen. Nyt heidän sisaruksensa ovat menehtyneet ja Gracen on kerrottava siitä nuoruudenrakkaudelleen. Nyt on keskityttävä tärkeimpään: pieneen Posie-vauvaan. He ovat valmiita tekemään mitä tahansa lapsen eteen ja he päättävät haudata menneet – kunnes salaisuus uhkaa romahduttaa kaiken. Voivatko he unohtaa ja antaa anteeksi, Posien vuoksi?

Lue lisää
Tuotekoodi
31520006
Kirjailija
Katherine Garbera/Maureen Child/Kim Lawrence/Liz Fielding
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150957006
Sivumäärä
640
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Maaliskuu 2020

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!