9789150937749
10,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Suloiset leikit

Hetken huumassa alkanut, väliaikaiseksi tarkoitettu salasuhde muuttui yhtäkkiä hirvittävän vakavaksi – ainakin Sydneyn mielessä. Ensin Griffin antoi hänelle kotinsa avaimen ja sitten… sitten Griffinistä tuli hänen pomonsa! Suudelmat ja samppanja oli parasta unohtaa, jos he aikoivat työskennellä yhdessä. Sitä paitsi heillä oli tärkeä tehtävä: löytää Griffinin kadoksissa oleva sisarpuoli. 

Prinsessa laina-ajalla

Oliko aikuiselle miehelle mitään nöyryyttävämpää kuin tulla isoveljensä ripittämäksi? Juorulehdet olivat täynnä kuvia Kulalista, joka saattoi hotellihuoneeseensa naista joka ei ollut hänen morsiamensa! Kulal keksi vain yhden järkevän ratkaisun: hän menisi naimisiin ongelmiensa aiheuttajan kanssa! Liitto kestäisi vuoden ja Rosa Corretti saisi vaivoistaan sievoisen korvauksen. Helppo juttu, vai kuinka?

Oikukas rakkaus

Konkurssin partaalla keikkuva majatalo sai kaivattuja vieraita, mutta miten Kat selviäisi vieraasta, joka värisytti häntä sisikuntaa myöten? Sitä paitsi mies oli kerrassaan ärsyttävä. Onneksi hän pääsisi miehestä eroon heti aamulla, muttei lopullisesti. Häntä odotti vielä luksusloma miehen jahdilla Kyproksella. Voi taivas! Mutta mitä Kat ei tekisi majatalonsa puolesta? No, ei aivan mitä vain, mutta Välimerelle hän voisi lähteä.

Rakkautta parrasvaloissa

Televisiotohtori Caspar St Claire on tulossa Blue Lakeen. Säihkyväsilmäinen lastenlääkäri on sarjan kuumin tähti. Mediat ovat myllertäneet synnytyslääkäri Annie Simpsonin elämän ennenkin. Ja Casparin jalokivenvihreät silmät hämmentävät hänet kameroitakin vahvemmin. Ehkäpä pieni suhde pitkän hiljaiselon jälkeen olisikin juuri sitä mitä Annie tarvitsee?

Lue lisää
Tuotekoodi
31519013
Kirjailija
Emily McKay/Sharon Kendrick/Lynne Graham/Emily Forbes
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150937749
Sivumäärä
624
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Kesäkuu 2019

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!