9789150925814

Normaali hinta: 10,95 €

Erikoishinta 8,21 €

Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Kolme odotettua romaania uusintapainoksena!

Houkutus


Tyttöjen kesäleirin vetäminenkö lastenleikkiä? Sitä entinen seurapiirityttö Eden Carlbough ei ollut odottanutkaan, mutta ei hän sentään ollut kuvitellut päätyvänsä omenapuuhun kolmen pikkuriiviön perässä – eikä putoavansa sieltä suoraan omenatarhan omistajan, Chase Elliotin syliin!


Chase käsitti napanneensa oikean aarteen heti katsoessaan sylissään olevaa naista. Chase ei tiennyt olisiko viisasta maistaa kiellettyä hedelmää, mutta kuinka hän pystyisi vastustamaan Edenin kaltaista houkutusta?


Rakas velvollisuus
Santinan prinsessa Sophia karkaa skandaalinkäryisesti veljensä kihlajaisista, kun kuningas julkistaa juhlassa hänen oman kihlauksensa. Sophia ei näytä arvostavan järjestettyä avioliittoaan... vaan livistää näyttämöltä Nailpurin maharadzan yksityiskoneella! Santinan kuningasperhe ei kaipaa skandaalia juuri nyt – voisikohan maharadzan suostutella ottamaan Santinan karanneen prinsessan vaimokseen?
Kesähäät


Päivän, jolloin tohtori Amelie Benoir saapuu Bluebell Coveen, oli tarkoitus olla hänen hääpäivänsä. Nyt hän aikoo viettää työkesän idyllisessä rantakaupungissa ja parantaa musertuneen sydämensä – ei rakastua päätä pahkaa niin komeaan playboylääkäri Leo Fenchurchiin! Mutta kuka tietää, mistä kaikesta Bluebell Coven taika vielä tekee mahdollista?

Lue lisää
Tuotekoodi
31517012
Kirjailija
Nora Roberts/Penny Jordan/Abigail Gordon
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150925814
Sivumäärä
560
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Kesäkuu 2017

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!