9789150958249

Normaali hinta: 10,95 €

Erikoishinta 5,48 €

Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Perun auringon alla

Moriah rakastui Blakeen Perun kuuman auringon alla. Mutta yhden intohimoisen yön jälkeen Blake särki hänen sydämensä ja unelmansa perheestä. Moriah toivoo uuden työtehtävän pyyhkivän hurmaavan kirurgin pois mielestään – joten yllätys on suuri, kun paljastuu, että entiset rakastavaiset ovatkin työtovereita!

Kirje nuorelta naiselta

Nate ja Mia ovat samoilla linjoilla – on liian riskialtista päästää ketään lähelle. Neljän lapsen äitinä Mia ei vain voi antaa kenenkään tulla elämäänsä, kun taas Nate oppi jo varhain luottamuksen johtavan vain särkyneeseen sydämeen. Elämällä on tapana yllättää niin pahassa kuin hyvässä, ja pian he saavat huomata sopivansa täydellisesti yhteen. Rakkaudentäyteinen perhe on jotakin, mitä he kummatkin haluavat.

 

Pieniä potilaita

Gabriel Dalgleish on omistautunut pienille potilailleen. He tuntuvat olevan ainoita ihmisiä, joista hän todella välittää. Maddien lisäksi. Sairaalan uusi tulokas on päässyt Gabrielin suojamuurien läpi, suoraan hänen haavoittuvaiseen sydämeensä. Gabriel ei tiedä, voisiko hän koskaan olla kyllin hyvä Maddielle ja tämän pienelle perheelle. Maddien on saatava Gabriel uskomaan, että rakkaus riittää.

 

Kaikki tunnetut keinot

Derek Messina ei osannut odottaa onnitteluja isäksi tulon johdosta – mutta sitä hän nyt oli, pienen tyttölapsen isä. Yllättävää kyllä, tieto isyydestä ei ollut järkyttänyt häntä samalla tavalla kuin hänen pitkäaikaisen assistenttinsa Rainan irtisanoutuminen. Hän ei vain voinut menettää naista, joka oli pitänyt hänen elämänsä hallinnassa. Oli aika ottaa käyttöön kaikki tunnetut keinot… 

 

Lue lisää
Tuotekoodi
31520023
Kirjailija
Laura Iding/Ally Blake/Maggie Kingsley/Emily McKay
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150958249
Sivumäärä
640
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Lokakuu 2020

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!