Joulun lapsi/Mardie ja kaupunkilaiskirurgi

Patricia Thayer / Marion Lennox

Joulun lapsi/Mardie ja kaupunkilaiskirurgi

Joulun lapsi/Mardie ja kaupunkilaiskirurgi

Patricia Thayer / Marion Lennox

Regular Price: 8,95 €

Special Price: 4,48 €

Tila: Varastossa

Sarja: Julia

Joulun lapsi

Jarrett McKane oli ajatellut homman olevan pelkkä läpihuutojuttu: hän ilmoittaisi ostamansa ränsistyneen kerrostalon asukkaille vuokrasuhteen päättymisestä ja asia olisi sillä selvä. Hän ei ollut osannut kuvitellakaan, että talon lähinnä eläkeläisistä koostuvat asukkaat nousisivat kapinaan, johtajanaan rohkea ja niin kovin hurmaava Mia Saunders. Jarrettin ihastusta ei vähentänyt edes se, että Mia oli viimeisillään raskaana! Viimeinen pisara oli, kun tuomari käski Jarrettin aloittaa välittömästi talon remontoinnin ja määräsi hänet taloon asumaan – Mian naapuriin!

Mardie ja kaupunkilaiskirurgi
Minisarja: Unelmien ranta (4/4)

Kohtalolle ei näyttänyt riittävän, että hän oli tylsistynyt kuoliaaksi luokkakokouksessa, nyt se kaatoi hänen niskaansa vielä ukkosmyrskynkin, Blake ajatteli myrtyneenä ja painoi kaasua. Hän oli lähtenyt Banksia Baysta viisitoista vuotta sitten ja vannonut, ettei koskaan palaisi. Mutta hän ei ollut pystynyt unohtamaan parasta ystäväänsä ja ensirakkauttaan Mardieta. Ehkä hän olisi voinut soittaa tai kirjoittaa, mutta… Blaken ajatus katkesi. Keskellä tietä seisoi koira! Blake polkaisi jarrun pohjaan ja käänsi terävästi rattia.

Mardie höristi korviaan kuullessaan rysähdyksen. Se ei kuulostanut ukkosen jyrähdykseltä. Koira uikahti hänen vieressään sängyssä ja piiloutui peiton alle. Mardie päätti olla rohkeampi. Hän veti sadetakin ylleen ja kiskaisi ulko-oven auki – ja huomasi tuijottavansa litimärkää miestä, jonka jaloissa värisi aivan yhtä märkä koira!

Lue lisää
E-kirja
Tuotekoodi
E30813032
Kirjailija
Patricia Thayer/Marion Lennox
ISBN
9789150749267
Sivumäärä
320
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Marraskuu 2013

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!