9789150938005
8,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Täysin hallitsematon

Stephanie McKinley on työssään fysioterapeuttina tottunut hankaliin asiakkaisiin, mutta tämä mies oli mahdoton! Stephanie oli tottunut torjumaan potilaidensa lähentely-yritykset, mutta tämä mies oli hänen kuumien päiväunien kohde, hurmaava Hollywood-tähti Jordan Simpson! Stephanie tiesi, että hänen olisi parasta lähteä, mutta Jordan veti häntä puoleensa kuin liekki yöperhosta… ja yhtä kohtalokkain seurauksin!

Se jota vähiten odotit

Nuori mutta kovia kokenut Vanessa Reynolds matkustaa Välimeren rannalla sijaitsevaan kaupunkiin perin erikoisesta syystä. Itse kuningas – joka on häntä vanhempi – haluaa naimisiin hänen kanssaan! Voisiko hän rakastua hiljattain leskeksi jääneeseen Gabrieliin. Perille päästyään Vanessa odottaa innoissaan näkevänsä Gabrielin... mutta limusiinilla häntä vastassa onkin aivan toinen mies. Mistä oikein on kyse? 

Sadusta totta?

Tohtori Kiki Fender tiesi, ettei Aspelicuksen prinssi Stefanosta tulisi miestä, joka tarjoaa hänelle onnellisen loppuelämän. Mutta nyt molemmat lääkärit ovat päätyneet samalle Välimeren luksusristeilijälle, ja Stefano käsittää laiminlyöneensä täysin velvollisuuksistaan yhden – itseään kohtaan. Haluaako hän Kikin prinsessakseen? Silloin hänen on todistettava olevansa sittenkin Kikin oma prinssi Rohkea...

Kuppikakkuja ja korkokenkiä

Tapahtuu Hampsteadissä: Ruby Delisantron rakas pieni auto, jolla on lempinimikin, joutuu urheilullisen avo-Ferrarin tönäisemäksi. Temperamenttinen Ruby päättää pitää Ferrari-kuskille puhuttelun. Hän haukkuu miehen ja kaasuttaa tiehensä. Mies, Callum Westmore, ehtii juuri ja juuri lukea poiskiitävän auton kyljestä tekstin ”Hitunen huurretta. Kuppikakkuja mittatilaustyönä.” Hyvä. Mainostekstin perusteella Callum aikoo löytää naisen korvatakseen aiheuttamansa vahingon.

Lue lisää
Tuotekoodi
31519019
Kirjailija
Carole Mortimer/Michelle Celmer/Fiona McArthur/Heidi Rice
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150938005
Sivumäärä
640
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Kesäkuu 2019

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!