9789150925937
10,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Kolme odotettua romaania nyt uusintapainoksena!

Kaksi unelmaa

Rakkaus, vapaus...

Daniel MacGregor tarvitsi vaimon, ja Anna Whitfield oli nainen hänen makuunsa. Lääketiedettä opiskeleva Anna ei kuitenkaan halunnut mennä naimisiin hänen kanssaan!

Anna toki rakasti Danielia, mutta ei halunnut naimisiin vanhanaikaisen jääräpään kanssa, jonka mielestä naisen paikka oli kotona. Anna ei aikonut luopua omista unelmistaan!

Vain yksi asia oli varma: he eivät voineet olla erossa toisistaan...

Lumihuippujen romantiikkaa

Crystal Broussard – entinen huippulaskettelija, leski ja pienen koululaisen, Philippen, äiti – oli muuttanut takaisin vanhempiensa luo Coloradoon ja yritti luoda siellä itselleen ja pojalleen uutta elämää. Alpeille oli jäänyt Broussardin suku ja aivan liian houkutteleva Crystalin miesvainajan veli Raoul, joka myös oli leski.

Broussardin perheessä oli koettu jo riittämiin onnettomia jouluja. Raoul päätti koota perheen yhteen ja lähti hakemaan Crystalia ja Philippeä suvun luo joulunviettoon. Philippe jumaloi setäänsä ja syttyi aivan uuteen eloon suvun seurassa. Samoin tuntui käyvän Crystalille, mutta kuinka sallittua nautinto elämästä ja sen iloista olisikaan?

Täydellinen perhejoulu

Livia ja Edward ovat eronneet lyhyen seurustelun jälkeen ja molemmat ovat muuttaneet pois Riverbendin pikkukaupungista Indianassa. Livia on synnyttänyt eron jälkeen ihanan tytön Piperin ja palaa nyt takaisin Riverbendiin. Yllätykseksi myös Edward on palannut kaupunkiin, eikä Riverbendissä ole mahdollista välttää tapaamasta ketään. Pian Livia, Piper ja Edward onkin sidottu yhteen kuin oikea perhe. Mutta mikä saisi menneisyyden haamut ja väärinymmärrykset väistymään? Ehkäpä täydellinen joulu lumisateineen kaikkineen voisi pelastaa heidät.

Lue lisää
Tuotekoodi
31517024
Kirjailija
Nora Roberts/Rebecca Winters/Shirley Jump
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150925937
Sivumäärä
624
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Marraskuu 2017

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!