Kimmeltävä horisontti

Nora Roberts / Abby Green / Carol Marinelli

9789150938708

Kimmeltävä horisontti

Nora Roberts / Abby Green / Carol Marinelli

8,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Kimmeltävä horisontti

Kate Hardesty on perinyt unelman – mystisen kartan, joka paljastaa paikan, jossa kulta-aarteella lastattu laiva haaksirikkoutui. Mikään ei voi estää häntä saattamasta isänsä projektia loppuun, joten hän matkustaa takaisin saarelle, jossa kaikki alkoi neljä vuotta sitten. Hän pyytää avuksi Ky Silverin, sukeltajan ja miehen, jota hän kerran rakasti. Yhteistyö Kyn kanssa osoittautuu kuitenkin luultua vaikeammaksi. Asia, johon Kate on sotkeutunut, on riskialtis – usemmallakin tavalla. 

Se mitä et tiedä

Kuka oikein soitteli ovikelloa tähän aikaan illasta? Samantha kiskaisi oven auki – ja melkein putosi polvilleen. Rafaele!  Hänen sydämensä haavat eivät olleet vieläkään parantuneet. Samassa hän tunsi pienien käsivarsien kiertyvän jalkojensa ympärille. Hän näki, kuinka Rafaele jähmettyi tuijottaessaan silmiin, jotka olivat täsmälleen samanlaiset kuin miehellä… Salaisuus, jota Samantha oli varjellut neljä pitkää vuotta, oli juuri paljastunut – pahimmalla mahdollisella tavalla! 

Vaikea vastustaa

Harry Worthington yrittää sovittaa yhteen elämät päivystyspoliklinikan lääkärinä ja pienen lapsen yksinhuoltajana. Ongelma on, että hän on aivan liian vastustamaton.  Määrätietoinen osastonylihoitaja on liian viisas ihastuakseen Baysiden tahattomaan Romeoon! Jos Marnie muuttaakin viikoksi Harryn kotiin hoitamaan tämän lasta, se on pelkkä käytännön järjestely. Toki hän osaa pitää päänsä kylmänä ja makuuhuoneensa oven kiinni…?

Lue lisää
Tuotekoodi
31519029
Kirjailija
Nora Roberts/Abby Green/Carol Marinelli
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150938708
Sivumäärä
640
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Marraskuu 2019

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!