Kirjailijoistamme

Haluatko lisätietoja suosikkikirjailijastasi? Ohessa voit tutustua heihin tarkemmin lukemalla heidän asuinpaikoistaan, heidän vapaa-ajan harrastuksistaan ja perhe-elämästään.

A - D 

Abbot, Laura

Laura Abbot työskenteli yli kaksikymmentäviisi vuotta yläasteen englannin kielen opettajana. Hän aloitti kirjojen kirjoittamisen vasta lopetettuaan opettajan työn. Nykyään hän asuu perheineen Kansasissa Kansas Cityn kaupungissa ja päivät täyttyvät kirjoittamisesta ja puuhailusta viiden lapsen ja kolmentoista lastenlapsen kanssa.

Adams, Jennie 

Australialainen kirjailija Jennie Adams tunsi jo pienenä tyttönä istuessaan aidantolpalla perheen maatilalla, että hän viihtyi parhaiten nenä kirjassa. Yksitoistavuotiaana hänen kirjallinen innostuksena laajeni kirjoittamiseen ja hetken aikaa hän oli toivoton runoilijan alku. Sen jälkeen Jennie kokeili useita eri ammatteja: pankkitoimihenkilö, pianonsoittaja, sihteeri… Hän tapasi elämänsä rakkauden, avioitui ja sai kaksi lasta. Vähitellen Jennie huomasi, että hän halusi kirjoittaa juuri sen kaltaisia rakkausromaaneja, joiden lukemisesta hän itse nautti. Hänen halunsa toteuttaa kirjailijanunelmansa johti hänen ensimmäisen Harlequin-romaaninsa julkaisuun.

Alexander, Carrie

Koskaan ei ollut pienintäkään epäilystä, etteikö Carrie Alexander joskus tekisi luovaa työtä. Kaksivuotiaana hänen mielikuvituksessaan dinosaurukset loikkivat nurmikolla ja neljävuotiaan mielestä komerot olivat täynnä noitia. Vähitellen hän alkoi kirjoittaa lyhyitä kauhukertomuksia ja maalaamaan öljyväreillä. Nykyään Carrie kirjoittaa useisiin Harlequin-sarjoihin ja tiivis kirjoittaminen vie suuren osan hänen ajastaan. Carrie asuu Michiganissä, jonka pitkät talvet antavat hänelle aikaa lukea pinoittain kirjoja. Ellei hän kirjoita tai lue (mitä tapahtuu harvoin) hän maalaa, sisustaa asuntoaan tai ystäviensä taloja, katsoo jalkapalloa tai tekee lumitöitä.

Alexander, Meg 

Meg Alexander asui pitkään Etelä-Espanjassa, mutta on nykyään asettunut Kentiin. Hän on syntynyt Lancashiressa ja tuntee, että hänen juurensa ovat Pohjois-Englannissa. Meg on urallaan ollut useissa ammateissa, aina kokista konferenssikeskuksen päällikköön. Hän on aina lukenut valtavasti ja rakastaa kirjojen kirjoittamista. Hänen kiinnostuksen kohteitaan ovat myös historia, kissat, puutarhatyöt, ruoan laitto ja matkustelu. Hänellä on poika ja kaksi lapsenlasta.

Allen, Louise 

Louise Allen on ollut aina haltioitunut historiasta, sekä tapahtuneesta että historiantarustoista. Hän on huomannut, että maisemalla ja paikalla on kyky muuttaa mennyt todeksi. Hän kirjoittaa myös yhdessä Francesca Shawn kanssa ja nauttii hauskasta ja innostavasta yhteistyöstä ystävänsä ja kollegansa kanssa mutta myös täysin toisenlaisesta tavasta luoda tarinoita oman mielikuvitusmaailmansa kautta. Louise asuu Bedfordshiressä, jossa hän toimii kiinteistönhoitajana. Hän viettää mahdollisimman paljon aikaa Norfolkin rannikolla, jossa hän yhdessä miehensä kanssa kunnostaa vanhaa taloa. Hän matkustaa mielellään Venetsiaan, Bourgogneen ja Kreikan saaristoon.

Anders, Karen 

Karen Anders on rakastanut kirjoja pienestä pitäen. Aloittaessaan yliopiston hän vihdoin ymmärsi tosi rakkauden merkityksen ja sen kuinka rakkauden tunteeseen sekoittui hilpeyttä, onnea ja joskus myös kipua. Karen oli aluksi itse yllättynyt valinnastaan kirjoittaa kuumista seksikkäistä sankareista ja vahvoista naisista, jotka kesyttävät nämä raavaat miehet – erityisesti, koska hän on kotoisin konservatiivisesta kodista Vermontisssa. Mutta hän rakastaa kirjoittamista ja jatkaa kapinallista asennettaan uudessa kodissaan North Carolinassa.

Andersen, Jessica 

Jessica Andersen oli kokeillut kaikkea – merileijonien häkkien puhdistamista ja geenien kloonausta. Suurinta tyydytystä hänelle tuottaa kuitenkin rakkausromaanien kirjoittaminen ja nykyään hän on täysipäiväinen kirjailija. Jessica asuu miehensä ja kotieläinkatraansa kanssa maalaistalossa Connecticutissa. 

Anderson, Caroline 

Caroline Anderson on ollut sairaanhoitajana, sihteerinä, opettajana ja hänellä on ollut oma huonekalualan yritys mutta nyt hän on ryhtynyt harjoittamaan kirjailijan ammattiaan. "Halusin aina tehdä kaiken vaikeimman kautta", hän kertoo. "Lopulta huomasin, että etsin vaihtelua ja nykyään minulla on sitä yllin kyllin. Jokainen kirja tuo mukanaan uusia näköaloja, uusia ystäviä ja jokaisen kirjan kirjoittamisen välillä olen oppinut taiteilemaan ajan kanssa. Meillä on opettajamieheni Johnin kanssa kaksi kaunista ja lahjakasta tytärtä, Sarah ja Hannah, viisikymmentäyksi kotieläintä ja runsaasti maata Suffolkissa." 

Andrew, Sylvia 

Sylvia Andrew toimi usean vuoden ajan nykykielten opettajana ja vararehtorina yliopistossa Hän asuu Somersetissa kahden kissan, koiran ja miehensä kanssa, jolla on tarvittavaa huumoria ja taitoa auttaakseen vaimoaan pilkkusäännöissä. Sylvian tytär asuu Lontoossa ja heitä yhdistää kiinnostus teatteritaiteeseen. Sylvia kuvailee itseään parantumattomaksi romantikoksi. 

Andrews, Amy 

Teini-iässä Amy Andrewsillä oli tapana poimia äitinsä kirjahyllystä romanttisia kertomuksia ja lukea niitä salaa. Hän kuului niihin lapsiin, jotka viettivät päivänsä unelmoiden ja hän kulki ympäriinsä pää täynnä satoja tarinoita. Hän tiesi jo nuorena, että hänestä tulisi kirjailija. Hänestä tuli myös äiti, vaimo ja kätilö. Amy asuu Samford Valleyssa, Brisbanessa kärsivällisen miehensä, kahden ihanan lapsen, kahden mustan labradorin ja kuuden kissan kanssa 

Armstrong, Lindsay 

Lindsay Armstrong syntyi Etelä-Afrikassa mutta asuu nykyään Australiassa uusiseelantilaisen miehensä ja viiden lapsensa kanssa. He ovat asuneet ympäri maata ja kokeilleet useita eriskummallisia ammatteja. Heillä on ollut oma maalaistalo ja he ovat kasvattaneet hevosia. Täydellisiä kokemuksia tulevalle kirjailijalle! Lindsay aloitti kirjailijan uransa, kun nuorimmainen lapsista aloitti koulun ja siihen oli enemmän aikaa. Sen jälkeen hän on jatkanut kirjoittamista ja viihtyy kirjailijan työssään. 

Ashley, Anne 

Anne Ashley on asunut nuoruutensa ja opiskeluaikansa Leicesterissä. Jonkin aikaa hän asui Skotlannissa mutta asuu nykyään Englannissa aviomiehensä, kahden poikansa ja kahden kissan kanssa. Ellei Anne istu tietokoneensa ääressä, hän rentoutuu puutarhassa tai omistautuu kirkon hyväntekeväisyystyölle. 

Atkins, Dawn 

Amerikkalaiselle Dawn Atkinsille kirjoittaminen on enemmän kuin työtä ja sen vuoksi useimmat hänen harrastuksistaan – purjehdus, sukeltaminen ja pianon soitto – ovat saaneet väistyä. Hän on aikaisemmin toiminut opettajana mutta nykyään hän työskentelee toimittajana ja yhdistää toimittajan työnsä sensuellien ja humorististen romanttisten kertomusten kirjoittamiseen. 

Austen, Jane 

Useimmat meistä ovat kuulleet Jane Austenista. Tämä englantilainen kirjailija eli vuosina1775 - 1817 ja hänen kirjojaan on ylistetty niiden ironian, huumorin ja ajalle tyypillisen englantilaisen maalaisidyllin kuvaamisesta. Mutta ehkä niiden suurin ansio löytyy kuitenkin tavasta käsitellä sen ajan vakavampia asioita. 

Bailey, Elizabeth 

Elizabeth Bailey varttui Malawissa, mutta palasi Englantiin heittäytyäkseen teatterin pauloihin. Vietettyään siellä monta onnellista vuotta ja vain kokeiltuaan kirjoittamista, hän aloitti kirjailijanuran tosissaan. Hän on tyytyväinen saadessaan hallita sekä käsikirjoitusta, muotoa, suuntaviivoja ja kaikkia luonnekuvia! 

Baird, Jacqueline

Jacqueline Baird lopetti taulujen maalaamisen, kun perhe valitti jatkuvasta tärpätin tuoksusta. Seuraavaksi oli vuorossa kirjoittaminen ja hän ihastui oitis romantiikkaan. Jacqueline pitää kovasti matkustamisesta ja nuorena hän matkusti halki Euroopan Yhdysvaltoihin ja Australiaan. Palattuaan kotiin hän meni naimisiin nuoruuden rakkautensa kanssa ja asuu nykyään Koillis-Englannissa ja perheeseen kuuluu kaksi poikaa. Jacqueline pitää sulkapallon pelaamisesta ja purjehtimisesta miehensä Jimin kanssa. 

Banks, Leanne 

Leanne Banks on menestynyt rakkausromaanien kirjoittajana ja useat hänen teoksistaan ovat olleet USA:n bestsellerlistojen kärjessä. Leanne rakentaa mielellään kirjojensa tarinat jonkun erityisen tapahtuman ympärille ja lisää siihen aimo annoksen synnillisyyttä ja huumoria. Kirjojen henkilöt on kuvattu siten, että ne pysyvät mielessä vielä pitkään kirjan lukemisen jälkeenkin. 

Barker, Margaret 

Margaret Barkerilla on takanaan pitkä ja kirjava ura. Sairaanhoitajan työskentelyn lisäksi hänellä on tutkinto ranskan kielestä ja lingvistiikasta ja lisensiaatintutkinto Royal Music Akatemiasta. ”Kirjailijana olo on tähän mennessä uristani mielenkiintoisin”, sanoo Margaret ja kirjoittaa kokopäiväisesti. ”Se sopii erinomaisesti onnelliseen elämääni vaimona, äitinä ja isoäitinä. Asumme mieheni kanssa idyllisessä 1500-luvulta olevassa talossa Englannin itärannikolla. Aikuiset lapsemme ovat aikaa sitten lentäneet pesästä, mutta lennähtävät perheineen takaisin lapsuuden kotiinsa usein viikonloppuisin ja lomilla. 

Barton, Beverly 

Beverly Barton on rakastanut romantiikkaa siitä lähtien kun sai isoisältään kuvitetun painoksen kirjasta Kaunotar ja Hirviö. Hän luki paljon jo lapsena ja alkoi yhdeksän vuotiaana kirjoittaa omia kertomuksia jatkaen kirjoittamista koko kouluajan. Mentyään naimisiin oman ”sankarinsa” kanssa ja kahden lapsen, pojan ja tyttären jälkeen työskenneltyään usean vuoden ajan opettajana, Beverly kävi useilla kirjoittamisen kursseilla. Ja nyt hänen elämänsä unelma oman kirjan julkaisemisesta on toteutunut. 

Baxter, Mary Lynn 

Mary Lynn Baxter oli jo myynyt tuhansittain romanttisia kirjoja ennen kuin oli edes kirjoittanut yhtään. Hän pitää omaa kirjakauppaa Texasin Lufkinissa. Vapaa ajallaan Mary ja hänen miehensä Leonard tekevät puutarhatöitä ja iltaisin heidät voi nähdä korjaamassa vahapapusatoaan puutarhassaan kaupungin ulkopuolella. 

Bernard, Hannah 

Kun Hannah Bernard oli pieni hän tiesi tarkoin, että hänestä tulisi isona psykologi. Mutta valmistuttuaan useiden vuosien kovien opintovuosien jälkeen vihdoinkin psykologiksi, hän ymmärsi haluavansa mieluummin kirjailijaksi! Hannahilla ei ole vielä lapsia tai lemmikkieläimiä. Mutta hänellä on jo aviomies, jonka Hannah voi minä päivänä tahansa ylipuhua hankkimaan kissanpojan! 

Betts, Heidi 

Jo lukioajoista Heidi Betts oli ahminut kirjoja ja tiesi että halusi kirjoittaa ihania kertomuksia rakkaudesta ja seikkailuista. Mutta vasta aloitettuaan yliopistossa hän päätti toteuttaa unelmansa. Rakkausromaanien lukemisen ja kirjoittamisen lisäksi hän huolehtii kodittomista ja loukkaantuneista eläimistä kotonaan Pennsylvaniassa. 

Bevarly, Elizabeth 

Elizabeth Bevarly opiskeli Louisvillen yliopistossa ja on nyt saavuttanut päämääränsä olla päätoiminen kirjailija! Sydämeltään hän on myös todellinen maailmanmatkaaja ja on jopa seilannut 35-jalkaisella purjeveneellä Bermudan kolmion läpi. Elisabethin unelmana on omistaa joskus kaunis vanha purjevene ja nauttia merellä olon vapaudesta ja rauhasta. Hänellä on mielestään paljon yhteistä kirjoissaan kuvaamien rakkaudentäyteisten hahmojen kanssa. 

Bianchin, Helen 

Helen Bianchin syntyi Uudessa Seelannissa. Asuttuaan muutaman vuoden Australiassa hän muutti takaisin italialaisen miehensä ja kolmen lapsensa kanssa. Perheen ja ystävien rohkaisemana hän alkoi kirjoittaa kirjoja vuosistaan tupakan viljelijän vaimona. Helenin ensimmäinen rakkausromaani julkaistiin 1975. 

Blake, Ally 

Ally Blake työskenteli markkinoinnin parissa, tanssijana TV:ssä ja lyhytfilmeissä ennen kuin hän totesi, ettei voi vastustaa haluaan kirjoittaa kirjoja. Allyn äiti oli lukenut hänelle romanttisia kertomuksia, joten lajivalinta oli itsestään selvä. Ally meni naimisiin miehensä Markin kanssa Las Vegasissa (läsnä ei ollut Elvis-imitaatiota!) ja he asuvat nykyään Melbournessa Australiassa. Mark laittaa ruokaa, siivoaa ja on Allyn suuri rakkaus. Voiko mieheltä enempää toivoa? 

Bond, Stephanie

Stephanie Bond työskenteli tietokonealalla, kun yksi hänen kollegoistaan huomautti hänen hyvästä kirjoitustaidostaan. Näin siemen oli kylvetty ja Stephanie aloitti heti rakkausromaanien kirjoittamisen vapaa-ajallaan. Tänään hän kirjoittaa kevyitä, romanttisia komedioita kotonaan Atlantassa, jossa hän asuu perheensä kanssa. 

Boswell, Barbara 

Barbara Boswell kirjoittaa mielellään perhe-elämästä, erityisesti siitä kuinka henkilöiden sisäiset suhteet toimivat. Kirjoittamisen ja lukemisen lisäksi Barbara viettää runsaasti aikaa perheensä kanssa; miehensä, kolme tyttärensä ja kolme kissan kanssa. Viimeksi mainitut ovat perheessä niitä, jotka määräävät asioista! Barbara on asunut Euroopassa mutta nykyään hän asuu Pennsylvaniassa. Hän yrittää välttää kaikkea mikä liittyy liikuntaan ja jollain tavoin hän löytää aikaa kirjoittaa runsaat kaksikymmentä rakkausromaania vuodessa. 

Braun, Jackie 

Jackie Braun alkoi sepitellä kertomuksia jo opittuaan lukemaan ja unelma kirjailijaksi ryhtymisestä syttyi varhain. Opiskeluaikojen pennin venyttäminen sai hänet kuitenkin kiinnostumaan säännöllisistä kuukausituloista. Hän kouluttautui toimittajaksi ja on töissä päivälehdessä. Mutta kaunokirjallisuuden kirjoittaminen on kuitenkin lähimpänä hänen sydäntään. Jackie asuu miehensä ja poikansa kanssa Michiganissa, Yhdysvalloissa. 

Brendan, Mary 

Mary Brendan on syntynyt Lontoossa ja hän asui siellä yhdeksäntoista vuotta ennen kuin meni naimisiin ja muutti pohjoiseen Hertfordshireen. Hän on opiskellut opettajaksi mutta on työskennellyt myös sihteerinä kansainvälisessä öljy-yhtiössä, ollut puutarhatyöntekijä ja majatalon emäntä. Tällä hetkellä hän on osapäivätyössä paikallisessa kirjastossa. Vapaa-aikanaan hän kiertelee antiikkimarkkinoilla tekemässä löytöjä ja pitää huolta kahdesta vilkkaasta pojastaan. 

Breton, Laurie 

Lapsena Laurie Bretonilla oli runsaasti uniongelmia. Öisin hän makasi valveilla ja kehitteli mielikuvituksessaan tarinoita ja henkilöhahmoja. Kesti kauan ennen kuin hän ymmärsi, ettei kaikilla lapsilla ole yhtä vilkasta mielikuvitusta kuin hänellä. Kukapa tietää, loivatko unettomat yöt pohjan hänen kirjailijan uralleen? Laurie Breton on sittemmin kirjoittanut useita kirjoja ja sijoittunut USA Today bestsellerlistalle. Hänen kirjansa ovat myös saaneet useita muita huomionosoituksia. Koska vain harva henkilö saa kirjansa julkaistuksi, muistaa 

Laurie Breton

Jatkuvasti kiittää onneaan ja olla kiitollinen menestyksestään. Hän asuu Mainessa yhdessä aviomiehensä ja lemmikkieläintensä kanssa. Heillä on jo aikuiset lapset ja lapsenlapsia. 

Brisbin, Terri

Silloin kun Terri Brisbin ei elä kirjailijattaren loisteliasta elämää, hän on vaimo, äiti ja suuhygienisti. Hän on syntynyt New Jerseyssä ja asuu siellä edelleen. Terri on aktiivisesti mukana rakkausromaanien kirjoittajien yhdistyksissä. Hän on kiinnostunut historiasta, erityisesti Englannin historiasta ja se on saanut hänet kirjoittamaan historiallisia kertomuksia, jotka sijoittuvat skottilaiseen tai englantilaiseen ympäristöön. 

Broadrick, Annette

Annette Broadrick asuu Missourissa järven rannalla. Siellä hän omistautuu niille asioille, joista elämässään eniten nauttii – lukemiselle ja rakkausromaanien kirjoittamiselle. Anetten ensimmäinen teos julkaistiin 1984 ja siitä lähtien hän on ilahduttanut lukijoitaan mielikuvituksellisella, romanttisella ja kiehtovalla kirjoitustyylillään. 

Browning, Amanda

Amanda Browning asuu vanhassa lapsuudenkodissaan Essexin rajamailla. Amandan kirjailijanura sai alkunsa hänen työtoverinsa ehdotuksesta Amandan työskennellessä kirjastossa. Harlequin hyväksyi hänen kolmannen käsikirjoituksensa. Kirjoittamisen lisäksi hän harrastaa sukututkimusta ja puutarhanhoitoa. Amanda on löytänyt sukulaisiaan sekä Yhdysvalloista että Kanadasta ja jotkut heistä ovat jo käyneet tervehtimässä Amandaa. Järjestyksen saaminen puutarhaan on jatkuvaa taistelua. Työtä vaikeuttavat myös kaksi kissaa, jotka mielellään kaivavat puutarhassa ja etanat, jotka nauttivat kasvimaan antimista. 

Browning, Dixie

Dixie Browning on kirjoittanut runsain määrin kirjoja ja voittanut useita palkintoja. Hän pitää myös kursseja ”Kuinka rakkausromaaneja kirjoitetaan?” Kirjoittamisen lisäksi Dixie maalaa – ensisijaisesti akvarelleja. Maalauksia on esillä hänen omassa galleriassaan Hatteras Islandilla. Tämä ihastuttava saari inspiroi häntä sekä maalaamiseen että kirjoittamiseen. Viettelys-sarjan lisäksi Dixie kirjoittaa myös historiallisia romaaneja yhdessä siskonsa kanssa nimellä Browning Williams. 

Brooks, Helen 

Helen Brooks asuu Northamptonshiressa. Hän on naimisissa. Kodin ja kolmen lapsen hoitamisen jälkeen hänelle ei jää kovin paljon vapaa-aikaa. Vähäisen vapaa-aikansa hän käyttää lukemiseen, uimiseen, puutarhan hoitoon ja ulkoiluttamalla perheen kahta koiraa. Hänen kirjailijanunelmansa toteutui, kun hän täytti 40 -vuotta ja lähetti käsikirjoituksensa Harlequinille. 

Burnham, Nicole

Nicole Burnham (kutsumanimi Niki) on asettunut vakaasti perheensä kanssa asumaan Bostoniin Massachusettsissä. Sotilaan lapsena hän joutui nuoruudessaan asumaan useissa eri paikoissa, mm. Yhdysvalloissa kahdeksassa osavaltiossa sekä Saksassa. Hänellä on tutkinto valtiotieteissä ja hän on työskennellyt konttoristina Coloradossa ennen kuin aloitti juridiikan parissa St. Louisissa, Missourissa. Sen jälkeen hän on ollut kokopäivätoiminen kirjailija. 

Byrne, Julia

Julia Byrne asuu Australiassa miehensä ja tyttärensä kanssa. Perheessä on myös kaksi hyvin kasvatettua kissaa. Hän aloitti uransa sihteerinä ja oltuaan monta menestyksekästä vuotta seuratanssikilpailijana, hän työskenteli tanssin opettajana. Tällä hetkellä hän on osa-aika- työssä Melbournen yliopiston historian laitoksella. Vapaa-aikansa Julia viettää mielellään lukemalla, kutomalla gobeliineja ja pelaamalla mahjongia. 

Caldwell, Laura

Laura Caldwell on koulutukseltaan tuomari ja opettajana Loyola University Chicago School of Lawssa. Hänen kirjojaan on käännetty kolmelletoista kielelle ja niitä on julkaistu yli 20 maassa. Aikaisemmin hän kirjoitti chih lit-romaaneja, mutta on nyt siirtynyt dekkarikirjailijaksi. Hänen kirjojensa päähenkilö Izzie McNeil on lukijoiden ja kriitikoiden suosikki. Chicago Sun-Times kirjoittaa, että Caldwellin kirjoissa on kaikkea mitä lukija voi romanttiselta trilleriltä toivoa ja ”Izzie McNeil on todellinen vetonaula. Hänen itsepintaisuutensa ja taipumattomuutensa tekee kirjoista vetoavia. Izzie on naisellisen seksikäs ja samalla fiksu, kova ja itsenäinen. Hän ei ole mikään nainen pulassa...” Caldwell toimii myös toimittajana ja kirjoittaa lehtiin kuten Chicago Magazine, Woman's Own ja Australian Woman's Weekly. Hän asuu Chicagossa. 

Cameron, Stella

Stella Cameron on kuudenkymmenen romaanin palkittu kirjoittaja. Hän on syntynyt Englannissa mutta asuu nykyään miehensä kanssa Seattlessa Yhdysvalloissa. Heillä asustaa myös kissa ja koira (mutta Stella ei uskalla luvata, etteikö lemmikkien määrä voisi ajan kanssa lisääntyä). Stella on kiinnostunut politiikasta, mutta ei kuulu mihinkään puolueeseen ja hän keskustelee mielellään ystäviensä ja tuttujen kanssa hänelle tärkeistä asioista. Stellan romaanit ovat kivunneet korkealle useilla bestsellerlistoilla: New York Times, USA Today, Washington Post ja Booklist. Hänen kertomuksensa sijoittuvat osittain historialliseen ja osittain nykyaikaan. 

Camp, Candace

Candace Camp on kokenut kertomisen aina luonnolliseksi osaksi elämäänsä, koska hänen vanhempansa työskentelivät uutismaailmassa. Kirjoittaminen oli aluksi vain harrastus. Hän teki työtä opettajana, pankissa ja opiskeli oikeustieteitä ennen kuin kustantaja hyväksyi hänen ensimmäisen kirjansa. Silloin hän päätti kokonaan omistautua kirjoittamiselle Camp kirjoittaa historiallisia romaaneja. Aluksi hän sijoitti kirjojensa tapahtumat Yhdysvaltoihin sisällissodan jälkeiseen aikaan. Viime vuosien aikana hän on siirtynyt kuvaamaan tapahtumia Englantiin sijaishallitsijoiden aikaan. 

Campbell, Judy

Judy Campbell on kotoisin Cheshirestä. Hän on tehnyt opettajan töitä, ollut sihteerinä ja yksityisyrittäjänä. Hänen miehensä on kotoisin lääkäriperheestä ja yksi heidän lapsistaan on valmistunut lääkäriksi. Silloin kun Judy ei kirjoita, hän pelaa mielellään vapaa-ajallaan golfia Skotlannin nummimaisemissa. 

Carmichael, C.J.

Kertomukset ovat aina kiehtoneet C.J. Carmichaelia. Vielä nykyäänkin hän lukee uskomattoman paljon, vaikka hänen päivänsä täyttyvät kirjailijan urasta, perheestä, lemmikkieläimistä, kirjoittajaryhmistä, sukulaisista, liikunnasta ja ystävistä. C.J. kirjoittaa mielellään tavallisista ihmisistä, joille tapahtuu epätavallisia asioita. Juuri sellaisia tarinoita hän haluaa itse lukea. 

Carr, Robyn 

Robyn Carr asuu Las Vegasissa ja on ollut New York Timesin bestsellerlistan ensimmäisellä sijalla useita kertoja vuodesta 2007 alkaen. Hän on kirjoittanut suositun Virgin River -minisarjan. Hänen ensimmäinen kirjansa julkaistiin vuonna 1978, ja kolmenkymmenen työntäyteisen vuoden jälkeen menestys on saavutettu. Sopiva sekoitus pikkukaupungin romantiikkaa ja vakavampia aiheita vaikuttaa olevan kestävän menestyksen resepti! 

Carrington, Tori

Tori Carringtonin kirjailijanimen taakse kätkeytyy kaksi henkilöä; aviopari Lori ja Tony Karayianni. He aloittivat yhdessä kirjoittamisen 1984. He valitsivat kirjoittamisen lajiksi romantiikan, koska he itse pitivät rakkauskertomusten lukemisesta. Myöhemmin he ovat kirjoittaneet myös muun tyyppisiä kertomuksia, mutta palanneet aina romantiikan pariin. Saatuaan usean vuoden ajan kielteisiä palautuskirjeitä kustantajilta, heidän ensimmäinen kirjansa hyväksyttiin julkaistavaksi 1998. Lori ja Tony asuvat Ohion Toledossa. Heillä on kaksi poikaa, Tony Jr. ja Tim sekä liuta kissoja; Ari, Patch, Spike ja Mouse. He matkustavat mielellään, erityisesti Kreikkaan ja Ateenaan, joka on Tonyn kotikaupunki. 

Carroll, Marisa

Marisa Carroll on salanimi kirjailijaparille Carol Wagner ja Marian Franz Deshlerin kaupungista Ohiosta. Viimeisen 30 vuoden ajan sisarukset ovat julkaisseet yli 30 romaania, jotka ovat saaneet useita palkintoja. Carol ja Marian ovat työskennelleet sairaanhoitajina, röntgenteknikkoina ja liike-elämässä, mutta päättivät kokeilla kirjailijantyötä vuonna 1982. Marian on töissä Bowling Green Staten Yliopistossa Ohiossa, mutta Carol kirjoittaa kokopäiväisesti. 

Casper, K.N. 

Vartuttuaan New Yorkissa K.N. Casper on asettunut Texasin San Angeloon perheensä kanssa, jossa hänellä on lemmikkieläin liudan lisäksi kasvattaa hevosia. Yhdessä vaimonsa kanssa hän pyrkii luomaan idyllisen ja rauhaisan ympäristön lapsenlapsille. 

Castillo, Linda

Linda Castillo vie lukijansa vuoristoratamaiselle ajelulle henkeäsalpaavalla romantiikalla ja hyytävällä jännityksellä ja kokeilee koko ajan rajojaan. Hän kirjoittaa perheen kotona Dallasissa, Texasissa. 

Celmer, Michelle

Silloin kun Michelle Celmer ei ole kirjoittamassa tai hoida lapsiaan, hänet voi löytää puutarhasta tai käpertyneenä lukemaan romanttista kirjaa. Hänet voi myös tavata kaupungilla kaupoissa, koska hän shoppailee mielellään. Michelle asuu perheineen Michiganin Clawsonissa. 

Child, Maureen 

Maureen Child on syntynyt ja kasvanut Etelä-Kaliforniassa ja on tietääkseen ainoa, joka kaipaa viileämpää säätä vaihteluna Kalifornian jatkuvaan lämpöön. Hän rakastaa lukemista ja odottaa hartaasti niitä muutamia sadepäiviä, jolloin voi nojatuolissa mukavasti nauttia hyvästä kirjasta. Tai kahdesta. Silloin, kun kirjoittamien ei pidä häntä kiireisenä, hän matkustaa mielellään miehensä kanssa. Heillä on kaksi aikuista lasta ja kultainen noutaja – joka on perheen todellinen pää! 

Clair, Daphne 

Daphne Clair asuu Uudessa Seelannissa hollantilaisen miehensä kanssa. Heillä on viisi aikuista lasta, jotka ovat jo muuttaneet pois kotoa. Kun Daphne oli kahdeksan-vuotias, hän kirjoitti ensimmäiset kertomuksensa – kuinka tiikeri kesytetään. Siitä lähtien hän on ollut kovin ahkera kirjailija. Daphne kirjoittaa tekstejä ammattikirjallisuudesta romaaneihin ja runouteen ja on voittanut runsaasti kirjallisuuspalkintoja. 

Clark, Lucy

Lucy Clark kirjoitti ensimmäisen rakkausromaaninsa jo teini-iässä ja tunsi jo silloin että kirjoittaminen oli hänen lajinsa. Työskenneltyään jonkin aikaa sihteerinä yliopistollisessa sairaalassa, hän siirtyi kirjoittamaan lääkäriromaaneja. Hän asuu Adelaidessa Australiassa ja unelmoi maailmanympärimatkasta yhdessä miehensä kanssa. Lucyn mielestä hänen kirjailijan työssä onnistumisen edellytyksenä on ollut hänen miehensä, perheen ja ystävien tuki. 

Clayton, Donna

Kirjailijan siemenen amerikkalaisen Donna Claytonin sydämeen kylvi hänen miehensä kehottamalla häntä pelkän lukemisen sijaan myös kirjoittamaan romaaneja. Donnan kertomukset sisältävät rakkautta, uskollisuutta ja perhe-elämää ja hän sijoittaa mielellään kirjojensa henkilöt kummallisiin tilanteisiin, joista heidän on jotenkin selvittävä. Hänen  kirjojensa komeat sankarit, itsevarmat naiset ja yllättävät tapahtumat syntyvät pitkillä kävelyretkillä rannalla tai vuorilla. 

Cleary, Anna

Anna Cleary kokee olevansa etuoikeutettu, kun on saanut kasvaa perheessä lasten, kirjojen ja musiikin ympäröimänä. Teini-ikäisenä hän rakasti historiallisten ja romanttisten kertomusten lukemista ja muisti tämän päättäessään ystävänsä kanssa kirjoittaa sellaisen. Anna asuu Etelä- Queenslandissä Australiassa ja kuuntelee mielellään musiikkia, käy teatterissa, tapaa ystäviään, möyrii puutarhassaan ja leikkii lemmikkiensä kanssa. 

Coffey, Jan

Jan Coffey on salanimi kirjailijaparille ja avioparille Nikoo ja James McGoldrickille. Heidän nuorin lapsensa joutui käymään läpi sydänleikkauksen ja sen jälkeen asettivat elämälleen uudet arvot ja päättivät ryhtyä kirjoittamaan yhdessä. Molemmilla oli ollut unelma ryhtyä kirjoittamaan kaunokirjallisuutta, mutta he olivat sen sijaan valinneet urat tekniikan ja yliopiston maailmasta. Kirjailijaksi ryhtyminen oli onnistunut valinta ja pari on voittanut runsaasti menestystä kirjailijantyöllään ja he ovat voittaneet useita arvostettuja kirjailijapalkintoja. He asuvat ja työskentelevät Litchfield Countissa Connecticutissa. 

Coffman, Elaine

Elaine Coffman on kirjoittanut parikymmentä romaania sen jälkeen kun hänen ensimmäinen romaaninsa julkaistiin 1988. Hänellä on iso lukijajoukko ympäri maailman ja hänen kirjojaan on käännetty yli kymmenelle kielelle. Todisteena menestyksestään hän voi nykyään mainita meriittinä sijoittumisen arvostetulle paikalle New York Times bestsellerlistalla. Hän on leikkisästi verrannut kirjoittamista amatööristripparin työhön. ”Menet yleisön eteen. Riisut itsesi alasti. Seisot siinä tietämättä saatko suosionosoituksia vai heittääkö yleisö sinua jollain.” 

Cohen, Julie

Julie Cohen on syntynyt Yhdysvalloissa, mutta tunsi kotiutuvansa vasta aloittaessaan opiskelut Cambridgen yliopistossa Englannissa. Nyt hän asuu eteläisessä Englannissa perheensä kanssa ja kirjoittaa hauskoja, seksintäyteisiä kertomuksia. Muun aikansa hän käyttää teen juomiseen, kävelyretkiin, matkusteluun, musiikin kuunteluun, elokuvien katseluun ja syömällä aivan liikaa popcornia. 

Colley, Jan

Jan Colley asuu Christchurchissa Uudessa Seelannissa kovia kokeneen palomies aviomiehensä ja silkkihansikkain kohdelluin kahden kissansa kanssa. Hänen kirjailijan ura sai vauhtia, kun hän lopetti yritystoiminnan. Jan on vakaasti sitä mieltä, että kultaisessa keski-iässä ihmisen tuli tehdä asioita, joita todella rakastaa. Lukeminen, matkustelu ja rugbyn seuraaminen antavat hänelle suurta iloa. 

Collins, Colleen

Colleen Collinsilla on menneisyys stand-up koomikkona ja hän on esiintynyt mm. Los Angelesissa ja Denverissä. Hän on myös kirjoittanut huumoria käsittelevän kirjan toisen kirjailijan kanssa ja sai siitä kipinän kirjoittamiseen ja päätti kokeilla romanttisen kertomuksen kirjoittamista ja se onnistui hyvin! Hänen romaaninsa ovat täynnä huumoria ja rakkautta – juuri niin kuin pitääkin. Colleen asuu Coloradossa. 

Cooper, Inglath

Inglath Cooper keskittyy kirjoissaan miehen ja naisen, äidin ja tyttären ja sisarusten ja ystävien välisten suhteiden dynamiikkaan. Hänen kertomuksensa sijoittuvat useimmiten Virginiaan, samantyyppiseen pieneen kaupunkiin, jossa hän itse vietti lapsuutensa. Tekstien hahmot peilaavat pikkukaupungin arvoja ja perinteitä. 

Cornick, Nicola

Nicola Cornickin ensimmäinen romaani ilmestyi 1998 josta alkoi loistava kirjailijan ura. Jo lapsena Nicola luki mielellään historiallisia romaaneja ja hänen unelmansa kirjoittaa ja tulla julkaistuksi, toteutui. Siitä asti hänen kirjansa ovat yltäneet Englannin listoille ja saavuttaneet suurta huomiota ympäri maailmaa. Publishers Weekly kuvailee Cornickia ”Regency-genren tähdeksi”. Booklistin mielestä hänen kirjansa ovat ”vastustamaton sekoitus vaaraa ja haluja”. Hän on myös ollut ehdolla ja voittanut useita kirjallisuuspalkintoja. 

Cox, Connie

Connie Cox on rakastanut teini-ikäisestä asti rakkausromaaneja, ja se että hän saa kirjoittaa niitä nyt itse on toteutunut unelma. Koulutukseltaan hän on sähköinsinööri, ja ollessaan ensimmäisessä työpaikassaan hän tutustui lääketieteellisiin laitteisiin, niin että hän tuntee alan hyvin. Hoitohenkilökunnan sisäinen voima kiehtoi häntä, mikä näkyy myös hänen kirjoissaan. Hän meni aikoinaan naimisiin naapurin pojan kanssa, sai suurenmoisen tyttären, sittemmin myös vävyn ja mäyräkoiran. 

Cox, Maggie

Maggie Cox työskenteli päivisin sihteerinä ja kirjoitti rakkausromaaneja iltaisin. Hän ei halunnut näyttää niitä kenellekään, mutta hänen miehensä kannusti häntä ja muutaman yrityksen jälkeen hänen kirjansa julkaistiin. Nyt Maggie haluaa kannustaa kaikkia toiveikkaita kirjailijakykyjä toteuttamaan unelmansa. Joskus se kyllä onnistuu! 

Craven, Sara

Sara Craven syntyi Etelä Devonissa Englannissa ja nykyään hän asuu Somersetissä. Hän varttui talossa meren äärellä kirjojen ympäröimänä. Nuorena hän työskenteli toimittajana paikallislehdessä ja kirjoitti artikkeleita kukkanäyttelyistä murhatutkimuksiin. Hän alkoi kirjoittaa Harlequinille 1975. Kirjoittamisen lisäksi Saran intohimoisen mielenkiinnon kohteena ovat elokuvat, musiikki ja ruoanlaitto. 

Cree, Ann Elizabeth

Ann Elizabeth Cree on naimisissa ja asuu perheensä kanssa Idahossa. Hän on työskennellyt ravintofysiologina ja tilintarkastajana. Kaikki hänen parhaimmat päiväunelmansa ovat liittyneet romantiikkaan. Kun eräs hänen ystävänsä suositteli niiden laittamista kirjalliseen muotoon, Ann Elizabeth noudatti heti hänen neuvoaan. Milloin Ann Elizabethin päivät eivät täyty kirjoittamisesta tai kahden vilkkaan pienen poikansa hoitamisesta, hän käy mielellään kävelyllä perheen kahden koiran kanssa. Mikäli aikaa riittää, hän nauttii suuresti puutarhatöistä, pianon soitosta ja tietysti lukemisesta. 

Cresswell, Jasmine

Jasmine Cresswell on kirjoittanut yli 50 romaania ja hänen tuotantoaan on julkaistu parissa kymmenessä maassa. Vuosien varrella hän on saanut useita kunniamainintoja kirjailijan urastaan. Cresswell syntyi Walesissa. Lontoossa aloitetut kielten opinnot veivät hänet uusiin maihin muun muassa Englannin suurlähetystöön Rio de Janeiroon, jossa hän tapasi tulevan miehensä. Sen jälkeen he ovat asuneet Australiassa, Kanadassa ja Yhdysvaltojen eri osissa. Australiassa Cresswell aloitti kirjoittamisen, ja huomasi välittömästi, että se oli hänen kutsumuksensa. Nykyään pari asuu Floridassa. Heillä on neljä lasta, jotka kaikki asuvat jo omillaan, joten Creswellillä on hyvin aikaa. Ja menestys jatkuu. Todisteena lukijoiden suuresta arvostuksesta hänen kirjojaan kohtaan, hän on noussut USA Todayn bestsellerlistalle. ”Romanttista jännitystä parhaimmillaan.” Affaire de Coeur Jasmine Cresswellin kirjasta. 

Crosby, Susan

Susan Crosby uskoo päämäärän asettamiseen, mutta myös toivomusten taikaan, silloin kun jotain tahtoo. Hän oli lukenut rakkausromaaneja jo kauan ja suoritti englannin kielen tutkinnon samalla kun hoiti kahta pientä poikaansa. Hän asuu Kaliforniassa, joka on täynnä viinirypäleitä, parsaa ja manteleita. Hänen kirjavasta menneisyydestään löytyy työskentelyä kuviouinnin ohjaajana, leikkikalutehtaan henkilöstörekrytoijana ja kuljetusliikkeen päällikkönä. Parhaiten hän kuitenkin viihtyy nykyisessä työssään kirjailijana. Susan kirjoittaa ihmisistä, jotka uskaltavat heittäytyä rakkauteen, kaikkia uskomuksia vastaan. Hän rakastaa lämminsydämisiä, vahvoja sankareita, itsenäisiä sankarittaria ja onnellisia loppuja. 

Cross, Caroline

Caroline Cross oppi jo nuorena rakastamaan kirjoja, hevosia, pitkiä kesäpäiviä ja luontoa. Hän varttui Washingtonin osavaltiossa ja opiskeli Puget Soundin yliopistossa. Nykyään hän asuu hiukan Seattlen ulkopuolella ja pyrkii työskentelemään kotonaan – huolimatta kaaoksesta, jonka kaksi teini-ikäistä tytärtä ja kodin eri projekteista kiinnostunut mies saavat aikaan. Vaikka Caroline oli jo kauan ollut ahkera lukija, hänen kirjailijan uransa alkoi vasta kun hän keskittyi romantiikka- aiheeseen innostuneena ajatuksesta tutkia rakkauden myönteisiä vaikutuksia ihmiseen. Caroline on ollut ehdolla useisiin kunniamainintoihin kirjailijan uransa aikana. 

Dahl, Victoria

Victoria Dahl perheineen asuu pikkukaupungissa Utahin vuoristomaisemissa. Kesäisin hän patikoi paljon ja juo margarita-drinkkejä (ei tietenkään samaan aikaan), mutta talvisin hän haluaa käpertyä hyvän kirjan pariin ja nauttia kupillisen lämmintä kaakaota. Hänen huumorilla höystetyt ja seksikkäät romaaninsa ovat sijoittuneet USA Todayn bestsellerlistalle, ja hänet on palkittu lukuisin palkinnoin. 

D’Alessandro, Jacquie

Kuten useimmat nuoret tytöt, niin myös Jacquie D’Alessandro unelmoi aivan omasta unelmiensa prinssistä, joka tulisi hevosella ja veisi Jaquien mukanaan. Unelmien prinssi oli pukeutunut farkkuihin ja ajoi juuri silloin Volkswagenilla. He muuttivat New Yorkin Long Islandilta Atlantaan, jossa heillä on aikomus elää ”onnellisina elämänsä loppuun asti.” 

Daly, Barbara

Barbara Daly asuu ja työskentelee New Yorkissa. Hän rakastaa joulun aikaa, jolloin pimeys täyttyy jouluikkunoiden säkenöivillä valoilla ja jolloin satavat talven ensihiutaleet. Silloin muodostuu erinomainen ympäristö rakkauskertomuksille. Feng shui on yksi hänen viimeisimmistä kiinnostuksen kohteistaan. Hän on mm. sisustanut kotinsa asetellen peilejä ja kelloja strategisiin paikkoihin. Hän uskoo tämän parantavan hänen elämäänsä, jonka hän jakaa miehensä ja cairnterrierin kanssa. 

Daniels, B.J.

B.J. Daniels aloitti kirjailijan uransa toimittajan työssä. Novellien kirjoittamisen sijaan hän alkoi kirjoittaa romanttisen jännitysgenren kirjoja. Hän asuu perheineen Maltalla, Montanassa, ja harrastaa vapaa-aikanaan lumilautailua, telttailua ja tennistä. 

Darcy, Emma

Emma Darcy aloitti työuransa englannin ja ranskan opettajana, mutta vaihtoi myöhemmin alaa ja siirtyi tietokoneohjelmoijaksi. Nykyisin hän on naimisissa liikemiehen kanssa ja heillä on kolme poikaa. Emma asuu suurella maatilalla New South Walesissä, Australiassa. Ihmisten väliset suhteet ovat aina kiinnostaneet Emmaa paljon ja hän näkeekin paljon vaivaa romanttisiin kirjoihinsa luomiensa henkilöhahmojen suhteen. Hän myös pitää paljon matkustelusta ja värittää mielellään kirjojaan omilla kokemuksillaan. 

Darcy, Lilian

Lilian Darcy on Australiasta, mutta hänellä on vahva suhde USA:han amerikkalaisen miehensä kautta. Heillä on neljä lasta ja he asuvat nykyisin Canberrassa, Australiassa. Lilian on kirjoittanut yli 40 romanttista kirjaa ja hänellä on jo aiheita useampaankin kirjaan. Hänen teoksensa ovat päässeet bestsellerlistoille ja kaksi hänen näytelmäänsä on nimetty Australian suuren kirjailijapalkinnon ehdokkaaksi. ”Ajattelen jatkaa kirjoittamista niin pitkään kun ihmiset lukevat kirjojani”, hän sanoo. ”Se on ainut asia, mitä haluan tehdä ja pidän siitä niin paljon.” 

David, Kay

Kay Davidin kertomukset tapahtuvat usein eksoottisissa paikoissa, joissa Kay on yhdessä miehensä kanssa 25 vuoden aikana asunut, esimerkiksi Lähi-Itä ja Etelä-Amerikka. Kay ja Pieter ovat nyt palanneet USA:han ja asuvat Leroy-kissansa kanssa Texasissa. 

Davidson, Carolyn

Carolyn Davidson asuu Etelä-Carolinassa, Charlestonin laidalla, miehensä, suurimman inspiraation lähteensä, kanssa. Avioliitto nuoruudenrakkauden Edin kanssa on kukoistava yhdistelmä, joka on antanut heille kuusi lasta ja suuren määrän lapsenlapsia. Historiallisten romaanien kirjoittaminen ja rakkaudesta kertominen on hänen mielestään erittäin miellyttävää puuhaa. Carolyn työskentelee kirjakaupassa. Se on täydellinen työpaikka, jossa hän saa mahdollisuuden tavata ihmisiä ja pysyä kärryillä kirjamaailman uutuuksista. 

Delacorte, Shawna

Asuttuaan lähes koko elämänsä Etelä-Kaliforniassa Shawna Delacorte etsii nykyisin uusia matkakohteita ja kokemuksia. Siitä huolimatta, että hän kirjoittaa kokopäiväisesti, hän yrittää valokuvata niin paljon kuin ehtii matkustaessaan uusiin paikkoihin tai palatessaan suosikkikohteisiinsa. 

Denison, Janelle

Vastanaineena Janelle Denison huomasi, että hänellä jäi aivan liian paljon ylimääräistä aikaa, huolimatta kokopäivätyöstä. Hänen miehensä työ oli nimittäin vuorotyötä ja usein vastavihitty vaimo viettikin aikaa yksin. Ajankulukseen Janelle alkoikin lukea melko paljon romanttisia kirjoja ja päätti alkaa myös itse kirjoittaa kirjoja. Hänestä on ihanaa kirjoittaa niin nykyaikaisia, seksikkäitä, lämpimiä kuin perinteisiä rakkauskertomuksiakin. 

DeNosky, Kathie

Kathie DeNosky asuu Etelä-Illinoisissa miehensä, kolmen lapsen ja kahden hemmotellun kissansa kanssa. Hän kirjoittaa erittäin sensuelleja kertomuksia höystettynä runsaalla huumorilla. Kathiesta on mukava käydä katsomassa rodeota, vierailla eri paikoissa saadakseen aineistoa kirjoihinsa ja kuunnella kantrimusiikkia. Hänen päivänsä alkavatkin usein jo aamuvarhaisella, jotta hän voi kirjoittaa rauhassa ennen muun perheen heräämistä. 

Denton, Jamie

Pitkän lakiasiain assistentin uransa aikana Jamie Denton laittoi kirjailijauran haaveet sivuun. Nykyisin hänestä on ihanaa puuhastella talossaan, silloin kun hän ei kirjoita. Perheen viimeisin remonttikohde sijaitsee läntisen Pennsylvanian maaseudulla. Hänestä on myös mukavaa puuhastella puutarhassa ja tehdä käsitöitä. 

DePalo, Anna

Anna DePalo on aina rakastanut kirjoja. Mutta että hänestä tulisi kirjailija, sen hän ymmärsi vasta aikuisena. Hän on asunut Italiassa ja Englannissa, opiskellut ranskaa, valmistunut Harvardin yliopistosta, väitellyt tohtoriksi vallankaappauksista ja oikeustieteestä, onnistunut unohtamaan ranskan kielen ja mennyt naimisiin komean sankarin kanssa. Silloin kun Anna ei kirjoita, hän työskentelee asianajajana New Yorkissa. Hän rakastaa matkustelua, lukemista, kirjoittamista, vanhojen elokuvien katselemista, suklaan syömistä ja italian puhumista (kiitos kielen säilymisestä kuuluu italialaisille sukulaisille). 

DeStefano, Anna

Anna DeStefano korostaa mielellään naisellisuutta kirjoittaessaan rakkausromaaneita ja ostaessaan muodikkaita vaatteita. Yksi hänen vapaa-ajan harrastuksistaan on tennis, joka antaa hänelle mahdollisuuden rentoutua raskaan kirjoittamisen jälkeen. Hän on myös mukana kriisityöskentelyssä aikuisten ja lasten parissa ympäri Atlantaa, jossa hän asuu perheensä kanssa. 

Devon, Georgina

Georgina Devon alkoi kirjoittaa jo vuonna 1985. Ennen tuottoisaa kirjailijan uraansa hän oli elänyt mielenkiintoista elämää. Hänen isänsä työskenteli Yhdysvaltojen ilmavoimissa ja suoritettuaan akateemisen tutkinnon yhteiskuntatieteistä, Georgina seurasi isänsä jalanjälkiä ja värväytyi ilmavoimiin. Siellä hän tapasi miehensä, Martinin, joka on taistelulentäjä. Georgina, hänen miehensä ja heidän tyttärensä asuvat Arizonassa. 

Dickson, Helen

Helen Dickson asuu eteläisessä Yorkshiressa miehensä ja kahden poikansa kanssa. He pitävät suurta maatilaa, jossa he viljelevät erittäin viljavaa maata. Helen yrittää yhdistää kirjoittamisen maatilan kaoottiseen elämään. Parantumattomana romantikkona hän kirjoittaa huvin vuoksi ja hänen suurin inspiraation lähteensä onkin maaseudun kaunis luonto. Hänestä on ihanaa lukea ja hän kuuntelee mielellään musiikkia. Historia on aina kiinnostanut Heleniä. Matkustellessaan hän vierailee aina kaikissa lähistöllä sijaitsevissa entisajan rakennuksissa. 

Donald, Robyn

Robyn Donald on asunut Uuden-Seelannin pohjoisosassa ja rakastaa sen kaunista luontoa. Hän luopui opettajan töistään ymmärtäessään, miten hyvin hän viihtyi kirjoittamisen parissa, ja nykyisin hän omistautuukin kokopäiväisesti kirjoittamiselle. Robyn on naimisissa ja hänellä on kaksi lasta. Vapaa-aikansa hän viettää mieluiten perheensä kanssa. Hän pitää myös puutarhan hoidosta ja matkustelusta. 

Dunlop, Barbara

Barbara Dunlop kirjoittaa rakkausromaaneja sulkeutuen mökkiinsä Pohjois-Kanadan perukoilla, jossa on enemmän karhuja kuin ihmisiä ja lunta sataa puolet vuodesta. Luojan kiitos, että hänellä on vahva mies ja kaksi teiniä, jotka huolehtivat, että halkoja riittää, ja he pitävät myös tiet aurattuina. Kaikki hoituu sillä aikaa kun hän nautiskelee nojatuolissaan kuumaa kaakaota ja miettii kirjansa seuraavaa lukua. 

Ellison, J.T.

Kirjoillaan, joiden päähenkilönä on Taylor Jackson, J.T. Ellison on päässyt kriitikoiden suosioon. Hänellä on moniulotteinen tausta ja hän on mm. työskennellyt Valkoisessa talossa ja Yhdysvaltojen kauppa- ja teollisuusministeriössä. Nashvilleen muuton jälkeen hän päätti alkaa kirjoittaa dekkareita. Ellison tekee huolellisesti kirjojen taustatutkimuksen ja on saanut apua Nashvillen poliisilaitokselta, FBI:sta ja useilta muilta oikeudellisilta instansseita selvittääkseen kirjojensa faktatiedot. Ellison on usean dekkarikirjailijajärjestön jäsen: Thriller Writers, Mystery Writers of America, Romance Writers of America ja Sisters in Crime. Hän asuu edelleen Nashvillessa, yhdessä miehensä ja huonosti kasvatetun kissansa kanssa. Erickson, Lynn Molly Swanton ja Carla Peltonen kätkeytyvät pseudonyymin Lynn Erickson taakse. He tapasivat toisensa ensi kerran Aspenissa, Coloradossa – kaupungissa, jota käyttävät mielellään kirjojensa tapahtumapaikkana, vaikkakin todellisuus on usein tarua ihmeellisempää. He yrittävät koko ajan löytää uusia näkökulmia kirjoihinsa ja saavatkin suurta apua paikallisilta. 

Fetzer, Amy J. 

Amy J. Fetzer alkoi kirjoittaa vasta 30-vuotiaana. Silloin hän päätti alkaa kirjailijaksi ja lopetti kosmetologin työnsä. Kesti kuitenkin kolme vuotta ennen kuin hän sai ensimmäisen kirjansa valmiiksi. Se oli valtavan huono ja hän onkin säästänyt siitä joitakin sivuja muistuttaakseen itselleen kuinka pitkälle hän on päässyt. Kirjoittaessaan hän päästää sisälleen padotun luovuutensa valloilleen ja antaa tekstin virrata vapaasti paperille. Kirjoittamisen lisäksi hän puuhastelee kotona erilaisten projektien kanssa ja hoitaa puutarhaa. 

Field Sandra 

Sandra Field syntyi Englannissa, mutta on asunut suurimman osan elämästään Kanadassa. Hän sanookin itse, että pohjoisen hiljaisuus ja rauha puhuttelevat häntä. Hän rakastaa matkustelua ja innoituksen saamista kirjoihinsa. Sen lisäksi hän nauttii ulkoilusta luonnossa, kanootilla melomisesta ja vaeltamisesta. Hän on myös ihastunut puutarhan hoitoon ja kuuntelee paljon musiikkia. Mutta kaikista eniten hän pitää siitä, kun saa viettää aikaansa ystäviensä ja perheensä kanssa. Sandra on aina rakastanut lukemista. Hänen mielestään lukiessa tuntee olevansa aivan eri maailmassa, ja se on uskomattoman kiehtovaa. 

Fielding, Liz

Liz Fielding voitti jo 12-vuotiaana koulunsa järjestämän runokilpailun. Kirjailijan ammatti viehätti häntä jo varhain, mutta kesti kauan ennen kuin hänen uransa lähti käyntiin. Silloin hän oli jo ehtinyt työskennellä sihteerinä Afrikassa ja Lähi-Idässä, mennä naimisiin ja synnyttää kaksi lastakin. Nykyisin Liz asuu miehensä Johnin kanssa Walesissa ja nauttii kesyttämättömän kauniista luonnosta ja romanttisista linnanraunioista. 

Forbes, Emily

Emily Forbes -nimen taakse kätkeytyy itse asiassa kaksi sisarta, joilla on yhteinen intohimo kirjoihin, ja he molemmat rakastavat kirjoittamista. He asuvat perheineen eteläisessä Australiassa, kolmen minuutin päässä toisistaan, ja keksivät, että Harlequin on ihanteellinen tapa vaihtaa alaa. Suvusta löytyy sekä lääkäreitä että sairaanhoitajia ja siskoksilla on lääkintävoimistelijan tutkinnon lisäksi yliopistotutkinnot psykologiasta, oikeustieteestä ja taloustieteistä. Tällaisen taustan omaavina he päätyivät Lääkäri-sarjan pariin, ensin lukijoina ja nyt myös kirjailijoina. Heidän yhteisiä kiinnostuksen kohteita ovat myös matkustelu, ruoanlaitto, valokuvaus ja kielet. 

Ford, Pamela 

Pamela Fordilla oli takanaan ura mainosmaailmassa ja hän tunsi itsensä riittävän kokeneeksi oman yrityksen aloittamiseen. Aluksi hän suunnitteli esitteitä, teki katalogeja ja käänsi elokuvia. Saatuaan ensimmäisen lapsensa hän aloitti romaanien kirjoittamisen. Kuten niin monet muut, hänkin sai eniten oppia ensimmäisestä käsikirjoituksestaan, mutta haluaisi mielellään unohtaa sen täysin. Hän asuu perheensä kanssa Wisconsinissa. 

Forster, Suzanne

Auto-onnettomuus oli syynä Suzanne Forsterin kirjailijan uraan. Hän oli ajatellut opiskelevansa kliinistä psykologiaa, mutta maatessaan makuuasennossa sairaalassa, hän kiinnostui kirjoittamisesta. Yksi hänen teksteistään on jopa muokattu elokuvaksi nimeltään Romancing the Bride. Hän on suorittanut tutkintonsa yleisestä kaunokirjallisuudesta, opettaa ja pitää säännöllisesti luentoja. 

Fossen, Delores 

Kuvittele eteesi sukupuu, josta löytyy niin karjapaimenia Texasista, choctaw- ja cherokeeintiaaneja, merirosvo Louisianasta kuin skottilainen kapinallinenkin, joka taisteli valkoisten puolella yhdessä William Wallacen kanssa. Tällaisten esi-isien vuoksi on helppo ymmärtää miksi teksasilainen kirjailija, ja aiempi ilmavoimien kapteeni, Delores Fossen kokee, että taipumus kirjoittaa seikkailuromaaneja on hänellä geeneissä. Lisäksi Delores meni naimisiin taistelulentäjän kanssa, joka on viikinkien jälkeläinen. Romantikkona Doloresin ei ole koskaan vaikea löytää inspiraationlähteitä. 

Foster, Lori 

Amerikkalainen Lori Foster kirjoittaa romanttisia kertomuksia, jotka voivat olla sekä nykyaikaisia että mielikuvitusta kiehtovia. Fox, Roz Denny Roz Denny Fox on kirjoittanut vuodesta 1989 ja on voinut elättää itsensä kirjailijana vuodesta 1995. Hän asuu nykyisin miehensä kanssa Tucsonissa, Arizonassa. Perheeseen kuuluu myös kaksi lasta ja viisi lastenlasta. 

Gaddy, Eve

Tultuaan houkutelluksi kirjoituskilpailuun Eve Gaddy sai huomata, että sekin voi olla yksi tapa aloittaa kirjailijan ura. Hän päätti kokeilla ja huomasi, että hän rakastaa kirjoittaa romanttisia kertomuksia jännityksellä höystettynä. Hän asuu perheineen itäisessä Texasissa. 

Gagnon, Michelle

Michelle Gagnon on vasta äskettäin aloittanut kirjailijana, mutta kirjailijakollegat ja kriitikot ovat jo ehtineet kiitellä hänen kirjojaan. Vuonna 2009 julkaistiin suomeksi Maan alla ja Joita kukaan ei näe. Gagnon on aiemmin työskennellyt koiranvahtina, tanssijana, personal trainerina ja vapaana toimittajana, ja hänen vanhempansa huokaisivat syvään hänen ilmoittaessaan päätöksestä ryhtyä kirjailijaksi. Hänellä on ollut loistava ura, ja nykyisin Gagnon kirjoittaa kokopäiväisesti ja asuu miehensä ja lapsensa kanssa Kaliforniassa. Aina joskus vapaailtanaan hän antaa periksi heikkoudelleen rouskuttaa popcornia elokuvateatterin pimeydessä katsoen samalla todella upeaa Hollywood-elokuvaa. 

Gaines, Abby

Abby Gaines opiskeli kieliä yliopistossa, mutta päätyi työskentelemään markkinoinnin pariin. Myöhemmin toimittuaan vapaana taloustoimittajana, hän kasasi tarpeeksi rohkeutta kirjoittaakseen oman kirjan, ja sen valmistuttua hän lähetti teoksensa Harlequinille. Abby rakastaa lukemista, matkustelua ja ruoanlaittoa. Hän asuu maalla perheensä kanssa. 

Garbera, Katherine

Katherine Garbera täyttynyt unelma on saada kirjoittaa romanttisia kirjoja. Hän kirjoitti ensimmäisen kirjansa näyttääkseen itselleen, että hän pystyy siihen ja nykyisin hän voi ylpeillä useilla tuotannostaan saamillaan palkinnoilla. Vapaa-ajallaan Katherine viettää kaiken liikenevän ajan miehensä ja kahden lapsensa kanssa. Hän pitää myös kirjomisesta, huilun soitosta, uimisesta ja taekwondon harjoittelusta yhdessä tyttärensä kanssa. 

Gardner, Darlene

Darlene Gardner ehti työskennellä pitkään urheilutoimittajana ennen kuin hän alkoi kirjoittaa Harlequinille. Darlene asuu perheineen Pohjois-Virginiassa. 

Gaston, Diane

Toimiessaan sosiaalityössä Diane Gaston omistautui vuosikaudet auttaakseen muita saavuttamaan todellisessa elämässä onnellisen lopun. Nykyisin Diane saa aikaan niitä kirjoissaan, koska hän kirjoittaa sellaisia rakkausromaaneja, joita on aina itse rakastanut lukea. Everstin tyttärenä Diane muutti usein lapsuudessaan ja asui ulkomaillakin vuoden ajan. Hän jaksaakin ihmetellä sitä, että hänen omat lapsensa ovat varttuneet yhdessä ja samassa talossa Pohjois-Virginiassa. Diane asuu edelleen siinä samassa talossa yhdessä miehensä ja kolmen omalaatuisen kotikissan kanssa. 

Gates, Olivia

Olivia Gates on saavuttanut paljon elämässään. Unelma kirjoittaa romanttisia kirjoja on toteutunut. Hän pyrki sitä kohti määrätietoisesti, vaikka se vaikutti saavuttamattomalta. Useiden vuosien opiskelun, kirjoittamisen ja käsikirjoitusten lähettämisen jälkeen unelmista tuli totta. Harlequin osti hänen ensimmäisen Lääkäriromaaninsa. Hän sai mahdollisuuden yhdistää intohimonsa kirjoittaa ja lääketieteellisen ammattinsa. Nykyisin Olivia tietää, että unelmat voivat toteutua, kunhan vain jaksaa yrittää tarpeeksi kauan… 

George, Catherine

Catherine George syntyi Walesissa. Jo lapsesta alkaen Catherine tunsi suurta kiinnostusta lukemiseen, ja ehkä se olikin syynä, miksi hän päätyi lopulta kirjailijaksi. Catherine on naimisissa insinöörin kanssa ja perhe asui monta vuotta Brasiliassa. Lasten tultua kouluikään he palasivat Englantiin. Vapaa-ajallaan Catherine laittaa mielellään ruokaa, kuuntelee oopperaa, kiertelee antiikkiliikkeitä ja käy perheen labradorinnoutajan kanssa kävelylenkeillä. 

Gerard, Cindy

Jos joku kysyisi "Mikä on parasta mitä tiedät?" vastaisi Cindy Gerard "Auringonpaiste ja tuulen henkäys, pizza ja hyvä kirja". Jos saisi valita vain yhden, hän valitsisi kirjan (tosin pizza tulee heti toisena). Innostuttuaan useiden lukemiensa kirjojen tuomasta nautinnosta ja pitkästä, onnellisesta avioliitostaan, Cindy kirjoittaa itse lämpimiä kertomuksia, jotka palauttavat muistoja monien ihmisten mieleen. 

Gold, Kristi 

Kristi Gold aloitti kirjailijan uransa jo 12-vuotiaana, jolloin hän yhdessä sisarensa kanssa keksi romanttisia kertomuksia lapsuudenystävästään ja kuuluisasta tv-tähdestä. Sen jälkeen hän on hylännyt kuuluisat sankarit ja pitäytyy nykyään lääkäreissä ja karjapaimenissa, koska hänen miehensä on kumpaakin. Pari asuu isolla maatilalla Texasissa kolmen lapsensa ja melko suuren karjalauman kanssa. Aiemmin Kristi osallistui erilaisiin hevosnäyttelyihin, mutta luopui ratsastuksesta kirjoittamisen vuoksi ja luovutti ohjakset tyttärilleen. Menestyksestään kirjailijana Kristi kiittää sisartaan Kimiä, koska tämä kannustaa Kristiä silloinkin kun tuntuu vaikealta. Silloin kun Kristi ei omistaudu kirjoittamiselle, hän haaveilee siitä. 

Goodnight, Linda

Kun Lindan naapureista tuli kirjailijoita, hän ymmärsi ensimmäisen kerran sen, että myös pikkukaupungista kotoisin olevat naiset voivat tulla kirjailijoiksi. Hän on työskennellyt sekä sairaanhoitajana että pitkän aikaa opettajana ja asuu yhdessä perheensä kanssa maatilalla Oklahomassa Seminolen ulkopuolella. Hän pitää rodeon ja jalkapallon katselemisesta sekä myös pitkistä kävelylenkeistä kotinsa lähimetsissä. 

Gordon, Abigail

Abigail Gordon asuu Chesiressä ja osallistuu aktiivisesti kylätoimintaan. Hän on jopa kirjoittanut käsikirjoituksen vuosittain esitettävään kyläpantomiimiin! Häntä kiehtoo kaikki mikä liittyy sairaalaan ja lääketieteeseen, mieluiten yhdistettynä rakkauteen. Tämä näkyy luonnollisestikin hänen kirjoissaan. Hänen vanhin poikansa on sairaalan johtaja ja auttaa Abigailia mielellään lääketieteellisissä yksityiskohdissa. Abigail arvostaa suuresti sitä, että kaksi hänen pojistaan asuu lähistöllä eikä kolmaskaan asu kaukana. Tämä antaa hänelle mahdollisuuden nähdä ihanien lapsenlapsiensa kasvavan. 

Gordon, Lucy

Lucy Gordon tapasi tulevan miehensä Venetsiassa, rakastui ensimmäisenä iltana ja kihlautui kahden päivän päästä. He ovat yhä 17-vuoden jälkeenkin onnellisesti naimisissa ja asuvat nykyisin Englannissa kolmen koiransa kanssa. 12 vuoden ajan Lucy kirjoitti englantilaiseen naistenlehteen. Hän haastatteli monia maailmantähtiä, kuten Roger Moorea, Warren Beattya, Richard Chamberlainia ja sir Alec Guinnessia. Viime vuosien aikana hän on saanut useita kunniamainintoja romanttisista kirjoistaan. 

Gracie, Anne

Anne Gracie syntyi Australiassa, mutta varttui suurimmaksi osin eri paikoissa, kuten Skotlannissa, Malesiassa ja Kreikassa ennen kuin hän päätyi lopulta Melbourneen. Hän asuu siellä pienessä puutalossa, jonka hän aikoo jonain päivänä remontoida. Hänen rakkautensa regency-ajanjaksoon alkoi 11-vuotiaana, jolloin hän hivuttautui kirjaston aikuisten osastolle ja lainasi historiallisten kirjojen kirjoittajan Georgette Heyerin kirjan. Hän luuli, että hänet huomataan ja käsketään palaamaan lastenosastolle. Niin ei onneksi käynyt ja sillä tiellä hän on edelleen. 

Grady, Robyn

Robyn Grady työskenteli pitkään tv-ruudun takana. Jonkin ajan kuluttua Robyn käsitti, että hänen oli aika toteuttaa unelmansa ja tulla kirjailijaksi. Unelman, jota hän oli lykännyt, koska teini-ikäisenä hänen itsetuntonsa oli saanut kolauksen englanninopettajan väitettyä, ettei hän kirjoita tarinoitaan itse. Robyn asuu perheineen Australian aurinkorannikolla, ja hän rakastaa kenkiä, vanhoja farkkuja ja teatterissa käyntiä. 

Graham, Darlene

Darlene Graham on saavuttanut suurta menestystä kirjoillaan. Hänen mielestään parasta mitä hän tietää on auttaa muita onnistumaan ja tätä hän toteuttaa pitämällä kirjoittajakursseja Oklahoman yliopistolla ja the Moore Norman Technology Centerissa. Lisäksi hän pitää kursseja myös ympäri USA:ta. 

Graham, Heather

Heather Graham on kirjailija isolla K:lla. Hänen kirjojaan on painettu yli 10 miljoonaa kappaletta ja käännetty 20 eri kielelle. Hän on päässyt sekä New York Times että USA Todayn bestsellerlistoille. Graham aloitti uransa näyttelijänä ennen kuin hän, kolmannen lapsensa äitiyslomalla, alkoi kirjoittaa novelleja. Muutamien yritysten jälkeen hän sai vuonna 1982 käsikirjoituksen myydyksi ja sen jälkeen hän on kirjoittanut yli 100 novellia ja kirjaa. Kirjoittajapalkintoja on sadellut Heather Grahamille hänen uransa aikana, mutta siitä huolimatta, perhe on aina mennyt kaiken edelle. Hän on yhä naimisissa nuoruudenrakkautensa kanssa ja heillä on viisi lasta. Kuten sanottu hän on kaikesta huolimatta uskomattoman kiitollinen voidessaan työskennellä rakastamansa asian parissa ja hän näkeekin uransa upeana lahjana. 

Graham, Lynne

Lynne Graham syntyi Nordirlandissa ja on ahminut rakkausromaaneja teini-ikäisestä lähtien. Hän on onnellisesti naimisissa ymmärtäväisen miehen kanssa, joka opetteli laittamaan ruokaakin, kun Lynne alkoi kirjoittaa. Perheeseen kuuluu lisäksi kolme lasta ja suuri koira. Aina kun hänelle jää aikaa, Lynne omistautuu puutarhan hoidolle, ja hän rakastaa kokeilla italialaisia reseptejä. 

Green, Abby 

Abby Green luopui sosiaaliantropologian opiskelusta voidakseen työskennellä freelancer-pohjalta elokuva- ja tv-ohjaajan assistenttina. Alalla, joka itsessään olisi sosiologisen tutkimuksen arvoinen! Oli monia aikaisia aamuja ja myöhäisiä iltoja, mutaisia niittyjä, täysiä parkkipaikkoja ja valtavasti sadetta. Luettuaan eräänä aamuna siitä, kuinka kirjoitetaan romanttisia kertomuksia, Abby päätti valjastaa suuren innostuksensa Harlequin-romaaneita kohtaan ja alkaa kirjoittaa niitä itse. Nykyisin hän nauttii siitä, että voi istua sisätiloissa ja ansaita elantonsa, kaukana sateesta ja koiranilmoista. 

Green, Crystal

Yksi Crystal Greenin intohimon kohteista on matkustaminen. Kaliforniassa asuvan Crystalin suosikkikohteita ovat Iso-Britannia, New Orleans, Italia ja Japani. Crystal innostui alkaa kirjoittaa sen jälkeen, kun hän sai kirjeen suosikkikirjailijaltaan, ja hänellä on edelleen ensimmäinen käsikirjoituksensa piilotettuna pölyttyneeseen laatikkoon. 

Greene, Carolyn

Carolyn Greene sai ensimmäisellä luokalla jalkapallosta päähänsä ja oli tajuttomana muutamia minuutteja. Hän oli pettynyt, kun hänen opettajansa herätteli häntä. Koska tuona aikana hän näki uskomattoman unen, jossa hän oli sankaritar seikkailutarinassa, ja sillä tiellä hän on edelleen. Hän kirjoittaa kirjoja, jotka antavat lukijoille mahdollisuuden paeta kohtalokkaaseen ja jännittävään maailmaan. Hän saa perheeltään koko ajan uusia aiheita uusiin tarinoihin ja hänen onkin tapana kiusoitella miestään, joka johtaa palokuntaa ”sytyn liekkiin ja sinä sammutat sen”. Perhe asuu Powhatanissa, Virginiassa. 

Greene, Jennifer

Jennifer Greenen ensimmäinen kirja julkaistiin vuonna 1983. Siitä lähtien hän on kirjoittanut lähes 50 romanttisen genren kirjaa ja saanut monia kunniamainintoja romaaneistaan. Jennifer on kotoisin Michiganista, jossa hän asuu miehensä ja kahden lapsensa kanssa. Ennen kuin hän alkoi kirjoittaa kokopäiväisesti, toimi hän opettajana, neuvonantajana ja konsulttina. Hänen ansioitaan ovat mm. tutkinnot englannissa ja psykologiassa Michiganin yliopistolla. Hän sai siellä kunniakirjan panostuksestaan naisopiskelijoiden asemaan. 

Hale, Deborah

Etsittyään sukujuuriaan ja vietettyään kymmenen vuotta Englannissa, Golden Heart -voittaja Deborah Hale alkoi kirjoittaa historiallisia romaaneja. Hän pystyi vihdoin yhdistämään intohimonsa: menneisyyden ja halun kirjoittaa kirjoja. Deborah asuu Nova Scotiassa, Kanadassa. Hän on saanut neljä lasta alle kymmenessä vuodessa (kaksoset mukaan lukien) ja kutsuu kirjoittamista ”tavakseen pysyä järjissään”. Hyvinä päivinä hän uskoo, että se pitää hyvin paikkansa. 

Hall, Diana

Diana Hall: Jos kokemukset täyttävät kirjailijan sielun, minun sieluni on täyteen ahdettu. Olen työskennellyt lipuntarkastajana drive-in-elokuvissa, ollut tarjoilijana, baarimestarina ja opettajana, ajanut kuorma-autoa ja nyt olen kirjailija. Ainoa ”työ”, jossa olen pysynyt yli viisi vuotta, on vaimona ja äitinä oleminen. Opiskeltuani lukiossa, Ohiossa, opiskelin korkeakoulussa Alabamassa. Rakastin Golfvirran iltoihin tuomaa leutoa rannikon ilmaa. Tällä hetkellä asun Houstonissa, Texasissa ymmärtäväisen aviomieheni, ihanan tyttäreni, rauhallisen ja ylipainoisen collien ja hyperaktiivisen dalmatiankoiran kanssa. 

Hamilton, Diana

Diana Hamilton on todellinen romantikko. Hän rakastui mieheensä ensi silmäyksellä, ja he saivat kolme lasta. Nykyään he jakavat kotinsa useiden kissojen ja koirien kanssa. Diana on yleensä kiireinen: hän joko lukee tai kirjoittaa kirjaa. Hän on maailmanlaajuisesti arvostettu kirjailija. 

Handeland, Lori

Lori Handelandin ensimmäinen käsikirjoitus hyväksyttiin vuonna 1993. Aiemmin hän työskenteli useita vuosia kirjanpitäjänä, valokuvalaboranttina ja viemäriputkien myyjänä. Lori kirjoittaa historiallisia, nykyaikaisia ja yliluonnollisia tarinoita. Hän asuu aviomiehensä ja kahden poikansa kanssa Etelä-Wisconsinissa. 

Hannay, Barbara

Barbara Hannah syntyi Sydneyssä ja kouluttautui Brisbanessa, mutta on asunut suurimman osan aikuisiästään trooppisessa Queenslandissa. Siellä hän kasvatti miehensä kanssa neljä lasta. Barbara nauttii ulkoilusta, retkeilystä ja melomisesta, mutta rakastaa myös kaupungin hälinää, tanssia, elokuvia ja ravintolassa käymistä. Barbara työskentelee englanninopettajana ja on aina kirjoittanut paljon. Nyt, kun hän saa luomuksiaan julkaistua, hän voi todella elää unelmaansa! 

Hardy, Kate

Kate Hardy asuu Norwichissa miehensä, kahden pienen lapsen ja kahden laiskan kissan kanssa. Hänellä on myös niin paljon kirjoja, ettei kykene laskemaan niitä! Kun hänen poikansa syntyi, hän vaihtoi työtään markkinoijasta freelance-toimittajaan, jotta voisi viettää enemmän aikaa lastensa kanssa. Kun Kate odotti tytärtään, hänen miehensä ehdotti, että Kate voisi alkaa kirjoittaa Lääkäri-sarjaan, koska siten hän voisi yhdistää kiinnostuksen kohteensa, lääketieteelliset kysymykset ja romantiikan ja kirjoittaa todella hyvän tarinan. Siinä todellakin yhdistyvät kaksi parasta asiaa, etenkin, kun Katella on mahdollisuus tavata uusia, tyylikkäitä sankareita aina uudelleen. 

Hardy, Kristin

Kristin Hardy on aina ollut lukutoukka. Kun hän oli pieni, ei ollut epätavallista, että kirjan lukeminen vei voiton äidin nukkumaanmenokäskyistä huolimatta. Yliopistossa hän opiskeli yhden kurssin luovaa kirjoittamista, mutta suoritti kuitenkin geologian tutkinnon. Kristin työskenteli NASA:ssa jonkin aikaa erään röntgenteleskoopin parissa joka nyt kiertää ilmakehässä maapalloa ympäri. Kun Kristin aloitti toimittajantyönsä insinöörilehdessä, hän sai mahdollisuuden kehittää kirjailijantaitojaan eikä kadu päivääkään sitä, että vaihtoi uraansa. Kristin asuu nykyisin New Hampshiressa perheensä kanssa. 

Harper, Karen

New York Timesin bestsellerkirjailijoihin lukeutuva Karen Harper kirjoittaa sekä historiaan että nykyaikaan sijoittuvia romaaneja, joista jälkimmäiset ovat usein jännitysromaaneja. Hän opetti aiemmin englantia Ohio State Universityssa, mutta keskittyy nyt kirjoittamiseen ja mieheensä heidän kotonaan Columbuksessa. Hänen historiallisten romaaniensa aikakaudelle tyypilliset yksityiskohdat ovat keränneet paljon kiitoksia. 

Hart, Jessica

Ei ollut itsestään selvää, että Jessica Hart aloittaisi kirjoittamisen. Aiemmin hän työskenteli tarjoilijana, teatterin tuotantoassistenttina, uutisten toimittajana sanomalehdessä, englanninopettajana ja luontoretkikunnan avustajana. Työ vei hänet Ranskaan, Indonesiaan ja Kameruniin. Nykyään Jessica asuu Pohjois-Englannissa, mutta aina kun on mahdollista, hän matkustelee paikkoihin, jotka voivat tarjota kauniita maisemia ja hyvää ruokaa. 

Heggan, Christiane

Christiane Heggan varttui Ranskassa ja opiskeli Nizzassa. Kaikki teatteriin ja elokuviin liittyvä on lähellä hänen sydäntään. Ennen kuin Christiane omistautui kirjojen kirjoittamiselle, hän työskenteli toimittajana. Kun hän ei työskentele uuden käsikirjoituksensa parissa, hänet voi löytää keittiöstä patojen äärestä. Hän nimittäin mielellään yllättää miehensä herkullisella illallisella, mikä on oikein tervetullutta, koska Christiane on taitava kokki. Hän on lisäksi kiinnostunut matkustamisesta ja puhuu ranskaa, jottei unohtaisi omaa äidinkieltään. Christiane asuu perheensä kanssa Medfordissa, New Jerseyssä. 

Henshall, Elizabeth

Elizabeth Henshall asuu miehensä ja kahden poikansa kanssa Cheshiressä. Suoritettuaan ranskan- ja saksankielen tutkinnon, hän työskenteli eri ammateissa konttorialalla. Nykyään hän opettaa ranskaa ja saksaa kotiaan lähellä sijaitsevassa koulussa. Elizabeth on erityisen kiinnostunut kotiseutunsa historiasta. Hän nauttii kirjoittamisesta ja tutkimustyöstä hyvän viinin kera. 

Herries, Anne

Anne Herries asuu Cambridgessa, mutta viettää suuren osan talvesta Espanjassa, jossa hän ja hänen miehensä elävät mukavassa vuoristokaupungissa. Anne kerää tarinansa täyteen iloa, kyyneliä ja romantiikkaa. Kaunis luonto ympärillä tarjoaa Annelle työrauhan. Hän on saanut yli kolmekymmentä romaania julkaistua ja puolet niistä on Harlequin-kirjoja. Kirjoittaminen on unelma, josta on tullut todellisuutta – ja josta Anne nauttii saadessaan jakaa sen lukijoidensa kanssa. 

Herron, Rita

Palkittu Rita Herron kirjoitti ensimmäisen kirjansa ollessaan 12-vuotias, mutta hän ei uskonut, että voisi vielä aikuisena olla kirjailija. Rita on aiemmin työskennellyt esikoulunopettajana, mutta hän vaihtoi tarinankerronnan romantiikkakirjoihin ja kirjoittaa sekä romanttisia ja humoristisia kirjoja että romanttisia jännitystarinoita. Rita asuu Georgiassa, Yhdysvalloissa oman romanttisen sankarinsa ja heidän kolmen lapsensa kanssa. 

Hingle, Metsy

Metsy Hingle syntyi ja varttui New Orleansissa – kaupungissa, jota hän rakastaa. Hän kertoo, että kaupungin viehätys ja hänen ranskalainen perintönsä ovat antaneet hänelle inspiraatiota kirjoittamiseen. Metsy on naimisissa ja hänellä on neljä lasta. Hän uskoo romantiikkaan ja onnellisiin loppuihin. 

Hoffmann, Kate

Kun Kate Hoffmann työskenteli copywriterina mainostoimistossa, hän päätti yrittää kirjoittaa romanttisen kirjan. Kate on toiminut opettajana, kauppa-apulaisena ja mainostajana ja tehnyt myös vapaaehtoistyötä. Hän hyödyntää kokemuksiaan kirjoittaessaan. Kate voi nykyään toimia täyspäiväisenä kirjailijana, ja hän nauttii voidessaan unohtaa herätyskellon. Kate asuu Kaakkois-Wisconsinissa lemmikkiensä kanssa. Kun hän ei kirjoita, hänen päivänsä täyttävät puutarhanhoito, golf, lukeminen ja romanttiset elokuvat. 

Hollis, Shannon

Shannon Hollis muutti Kanadasta Kaliforniaan työskennelläkseen IT-alalla Piilaaksossa, mutta elättää nykyään itsensä kirjailijana ja freelancer-toimittajana. Hän nauttii elämästään Yhdysvaltojen länsirannikolla, vaikka alku oli vaikea: perheen talo tuhoutui täysin suuressa maanjäristyksessä vuonna 1989. 

Hood-Stewart, Fiona

Skottilainen Fiona Hood-Stewart on rakastanut kaupungin elämää niin kauan kuin muistaa. Opiskeluaikansa hän vietti Sveitsissä, ja hän hallitsee peräti seitsemän kieltä. Kirjoittaessaan Fiona hyödyntää kokemuksiaan, joita hänelle on kertynyt kansainvälisestä suihkuseurapiirielämästä, liike-elämästä ja vanhoista, varakkaista suvuista. 

Hunter, Gwen

”Pienenä halusin sairaanhoitajaksi”, kertoo Gwen Hunter. ”Kahdeksanvuotiaan logiikalla ajattelin, että kirjaimet R.N. [ Virallinen sairaanhoitaja] nimeni perässä antaisivat minulle mahdollisuuden auttaa ihmisiä ja antaa heille voimaa. Nuoresta iästäni huolimatta, ymmärsin että kaikilla ihmisillä on tarina kerrottavanaan, jotain joka painaa heitä, sielullinen kipu jota täytyy käsitellä.. Minulla oli nuorena tapana istua yksin ja tarkastella ohikulkevia ihmisiä ja keksiä heistä tarinoita. Kaikissa tarinoissani minä olin se sankari, joka pelasti heidät kauhealta kohtalolta. Ja niin 11-vuotaana löysin kirjojen luvatun maan. ”Siitä päivästä lähtien Gwen Hunterille oli itsestään selvää tulla jonain päivänä kirjailijaksi. Opiskelun jälkeen hän päätti kouluttautua sairaanhoitoalalle voidakseen elättää itsensä, unohtamatta kuitenkaan unelmaansa kirjoittamisesta. Eräänä yönä päivystyksessä tapahtui jotain, jolla oli merkitystä hänen elämälleen. Hän tapasi poliisin, jolla oli yhtä suuret kirjailijan unelmat kuin Gwenillä ja he päättivät aloittaa yhdessä kirjoittamisen. Hiukan sen jälkeen Warner Books otti vastaan kaksi heidän käsikirjoitustaan. Nykyään Gwen Hunter kirjoittaa yksin ja hänen unelmansa tulla kirjailijaksi on käynyt toteen. Hänen kirjojaan arvostetaan ympäri maailman. Ja hänen on palkittu useilla kirjallisuuspalkinnoilla. Gwen asuu Rock Hillissä, Etelä-Carolinassa miehensä ja kahden koiransa kanssa. 

Iding, Laura

Laura Iding rakasti jo lapsena lukemista. Silloin kun ei ollut mitään luettavaa, hän kirjoitti omia tarinoitaan. Huolimatta toiveestaan tulla kirjailijaksi, hänen vanhempansa vaativat häntä hankkimaan myös ”oikean” ammatin. Hän olikin kesätöissä sairaalassa ja kiinnostui oikeasti hoitotyöstä. Ja nyt, kun hänellä on 20 vuoden kokemus ensiapupoliklinikalta ja tehohoidosta, hän on onnistunut yhdistämään harrastuksen ja työn – kirjoittamalla Harlequinille Lääkäriromaaneja. Laura asuu Pohjois-USA:ssa kahden teinin ja miehensä kanssa. 

Jackson, Brenda

Brenda Jackson on romantikko sydänjuuriaan myöten. Hän on naimisissa nuoruudenrakkautensa kanssa ja kantaa yhä ylpeänä sormustaan, jonka sai mieheltään 15-vuotiaana. Brenda on aina uskonut rakkauden voimaan, ja siksi jokaisella hänen tarinallaan on onnellinen loppu. Brenda on todellisessa rakkauselämässään asunut miehensä kanssa Jacksonvillessa, Floridassa jo 30 vuotta, ja heillä on kaksi poikaa. Brenda uhraa aikaansa perheelleen, kirjoittamiselle ja työlleen vakuutusyhtiössä. 

Jaffe, Rona

Menestyksekkäimpiin kirjailijoihin kuuluvaa Rona Jaffea on New York Timesissa kutsuttu pieneksi neroksi ja Cosmopolitanissa mestarilliseksi tarinankertojaksi. Hän on kirjoittanut useita bestsellereitä, kuten Luokkakokous-romaanin, joka ylsi neljännelle sijalle New York Timesin myydyimpien kirjojen listalla ja pysyi myydyimpänä taskukirjana yli kaksikymmentä viikkoa. Kaiken kaikkiaan kirjaa myytiin yli kaksi ja puoli miljoonaa kappaletta. Vuonna 1995 Rona perusti Rona Jaffe -säätiön yhteiskuntaan ja kulttuuriin panostaneiden naiskirjailijoiden kunniaksi. Rona asuu ja työskentelee New Yorkissa. 

James, BJ 

BJ James kirjoittaa vahvoista ja kykenevistä sankarittarista ja luo mielellään intohimoa ja draamaa käyttäen sanoja, jotka maalaavat mielialoja ja tunnelmia. Intohimoiset sankarittaret säteilevät sankareiden läheisyydessä. BJ asuu perheensä kanssa Cliffsideissa, Pohjois-Carolinassa. 

James, Elle

Koska Elle James kasvoi ilmavoimien sotilaan tyttärenä, hän oppi tiukan ja hyvän työmoraalin. Hän on jäänyt reserviin ja on muun muassa pitänyt perheensä kanssa strutsimaatilaa Texas Hill -alueella. Kaikista kokemuksistaan hän ammentaa mystiikkaa, jännitystä ja huumoria teoksiinsa. Hän kirjoittaa goottilaisia, yliluonnollisia ja ajoittain myös romanttisia ja humoristisia kirjoja. 

James, Julia

Julia James asuu Englannissa perheensä kanssa. Harlequin-romaanit olivat ensimmäisiä hänen lukemiaan aikuisille suunnattuja kirjoja, ja niihin hän jäi koukkuun. Julia rakastaa Englannin maaseutualueita ja Välimeren rannikkoa - molemmat ovat täydellisiä miljöövaihtoehtoja romanttisiin tarinoihin! Hän on myös iloinen siitä, että on löytänyt Karibian ja voi tyytyväisenä todeta, että sen maagiset ja kauniit saaret ovat täydellisiä! ”Yksi parhaista puolista rakkauskertomuksien kirjoittamisessa on se, että voi matkustella uskomattomiin paikkoihin”, kertoo Julia.” Kaikki tietenkin sen varjolla, että voi tehdä taustatutkimusta kirjoja varten!” Kun Julia ei kirjoita, hän käy kävelyillä, hoitaa puutarhaa, kirjoo ja valmistaa ”erittäin tahmeaa suklaata” - jota hän yrittää pitää koossa! 

Jameson, Bronwyn

Bronwyn Jameson vietti suurimman osan lapsuudestaan ​​nenä kiinni kirjoissa. Teini-ikäisenä hän huomasi pitävänsä rakkausromaaneista, ja oli vain ajan kysymys, milloin hän alkaisi kirjoittaa. Bronwyn jakaa idyllisen australialaisen maatilansa miehensä ja kolmen poikansa kanssa. Tilalla on myös tuhansia lampaita, kymmenkunta hevosta, erilaisia villieläimiä ​​ja koira. Hän viettää silti mieluummin rajoitettua vapaa-aikaansa todella hyvä kirjan parissa. 

Jamison, Kelly 

Kelly Jamison varttui pikkukaupungissa, ja hän hyödyntää usein pikkukaupungin viehätysvoimaa romaaneissaan. Yliopiston jälkeen Kelly aloitti työt lehdessä, joka oli niin pieni, ettei toimituksella ollut edes omaa kameraa. Kun reportterin täytyi ottaa kuva, hän lainasi kameraa joltain läheltä asuvalta. 

Jarrett, Miranda

Miranda Jarrett työskenteli suunnittelijana ja taiteellisena johtajana ennen kuin kirjoittamisesta tuli hänen kokopäivätyönsä. Hän on onnellinen voidessaan työskennellä ammatissa, jossa yhdistyvät sekä historia että onnelliset loput. Miranda ja hänen muusikkomiehensä asuvat lähellä Philadelphiaa kahden lapsensa ja kahden kissansa kanssa. Vapaa-ajallaan Miranda maalaa vesiväreillä ja leipoo ranskalaisia suklaakakkuja. 

Jenoff, Pam

Pam Jenoff keskittyi aiemmin kansainväliseen kauppaan, historiaan ja japanilaisiin. Hän opiskeli historiaa ja valmistui Englannissa Cambridgen yliopistosta, mutta on varttunut Marylandissa ja New Jerseyssä, Pennsylvaniassa. Hän sai kahden vuoden ulkomaan komennuksen Puolaan, jossa hän tutki Puolan juutalaisten olosuhteita juutalaisvainon aikana. Pam asuu nykyään Philadelphiassa ja työskentelee juristina. 

Johnson, Janice Kay

Janice Kay Johnson on kirjoittanut useita kirjoja sekä lapsille että aikuisille. Janice, joka on aiemmin työskennellyt kirjastonhoitajana, asuu Seattlen pohjoispuolella kahden teini-ikäisen tyttärensä kanssa. Tyttäriin voikin törmätä Janicen kirjoissa. Kun Janice ei kuljeta lapsiaan eri harrastuksiin, hän kirjoittaa, neuloo ja tekee pihatöitä. 

Johnston, Linda O.

Linda O. Johnstonin ensimmäinen julkaistu teos palkittiin parhaana etsiväromaanina. Hän on julkaissut useita novelleja ja romaaneja ja on kirjamaailmassa tunnettu erinomaisesta työstään. Linda työskentelee juristina ja paneutuu aamuisin oikeudellisten asiakirjojen kirjoittamiseen. Iltapäivisin hän luo mieleenpainuvia tarinoita: yliluonnollista, aikamatkailua, dekkareita ja romantiikkaa. Linda suoritti journalismitutkinnon ja aloitti kirjailijanuransa pienessä sanomalehdessä. Sen jälkeen hän työskenteli mainonnan ja myynninedistämisen parissa ja opiskeli myöhemmin asianajajaksi. Linda on jäsenenä rikoskirjailijanaisten yhdistyksessä ja toimii myös Amerikan kirjailijayhdistyksessä. Hän asuu Hollywoodissa, Universal Studiosin lähellä miehensä, kahden poikansa ja kahden kingcharlesinspanielin kanssa. 

Johnston, Paul

Paul Johnston syntyi Skotlannissa vuonna 1957 suositun trillerikirjailijan poikana. Hän lähti opiskelemaan kreikan kieltä ja vertailevaa kirjallisuutta Oxfordin yliopistoon. Vuonna 1987 Paul lähti yliopistosta, ja muutti Kreikkaan, jossa hän kokeili eri ammatteja ja työskenteli muun muassa toimittajana ja opettajana. Esikoistytär Silje syntyi vuonna 1988. Paul alkoi kirjoittaa tosissaan vuonna 1989, kun hän asettui pienelle Kreikan saarelle Antiparokselle. Vuonna 1995 Paul palasi yliopistoon opiskellakseen tohtoriksi. Vuodesta 2005 hän on ollut naimisissa kreikkalaisen Roulan kanssa, ja heidän tyttärensä Maggie syntyi vuotta myöhemmin Ateenassa. Nykyään perhe asuu osan ajastaan Isossa-Britanniassa ja osan Kreikassa. Paul Johnston on kriitikoiden ylistämä kirjailija. Hänen kirjansa ”Tappolista” oli ensimmäinen, joka julkaistiin ruotsiksi vuonna 2008. 

Jordan, Chris

Chris Jordan on kirjailija Rodman Phil Brickin salanimi. Chris varttui Uudessa-Englannissa ja on kirjoittanut romaaneja jo teini-ikäisenä. Hän on menestynyt kansainvälisesti ja saanut lukuisia palkintoja. Chris Jordan ja hänen vaimonsa, kirjailija ja toimittaja Lynn Harnett, asuvat osan ajastaan Mainessa ja osan trooppisella Florida Keysillä. 

Jordan, Penny 

Penny Jordanin kirjoja on ollut Sunday Timesin ja New York Timesin bestsellerlistoilla, ja hänen kirjojaan on käännetty lukuisille eri kielille ympäri maailman. Hänen ensimmäinen kirjansa julkaistiin vuonna 1981, ja sen jälkeen hänen kirjojaan on myyty yli 70 miljoonaa kappaletta. Hän on kirjoittanut Harlequinille liki 200 romaania. Hän vakiinnutti jo varhain paikkansa romantiikan kuningattarena, ja maailmanlaajuisen suosion myötä hänelle myönnettiin vuonna 2011, juuri ennen hänen menehtymistään, Romantic Novelists’ Associationin arvostettu Lifetime Achievement Award.

Justiss, Juliac

Julia Justiss kirjoitti kolmannella luokalla ideoitaan ylös kahdenkymmenenseitsemän Kitty-kirjan taakse ja on kirjoittanut siitä lähtien. Hän on toiminut liikejuristina vakuutusyhtiössä ja Yhdysvaltain suurlähetystön uutiskirjeen julkaisijana Tunisissa. Julia seurasi upseerimiestään ja muutti seitsemän kertaa kahdentoista vuoden aikana, ennen kuin he lopulta päätyivät Teksasiin, jossa Julia opettaa ranskaa lukiossa. Hän asuu georgiaanisessa kartanossa aviomiehensä, kolmen lapsensa ja kahden koiransa kanssa. 

Kagawa, Julie

Julie Kagawa on uskomattoman suosittu ja menestynyt kirjailija, joka on kirjoittanut mm. Rauta-Saaga-minisarjan. Hän on fantasian ja paranormaalin mestari, jonka kirjoitukset tuntuvat aina uudenlaisilta ja jännittäviltä. Julie on syntynyt Kalifornian Sacramentossa, mutta hän muutti Havaijille yhdeksänvuotiaana. Siellä hän oppi paljon: surffaamisen sekä sen, että opettajat kiljuvat, kun heidän paikalleen laittaa tuhatjalkaisen ja että tarinoiden kirjoittaminen lukujen sijasta matematiikan kirjaan on hyvää ajankulua. Hänen opettajansa iloitsivat hänen valmistuttuaan koulusta. Nykyään Julie asuu Kentuckyn Louisvillessa miehensä ja lukuisien lemmikkieläimiensä kanssa. 

Karr, Leona 

Leona (Lee) Karr syntyi Coloradossa ja on kirjoittanut lähes neljäkymmentä kirjaa. Hänelle mieluisimmat tyylilajit ovat jännitys ja romantiikka. Valmistumisensa jälkeen Leona työskenteli erityisopettajana, kunnes hänen ensimmäinen kirjansa julkaistiin vuonna 1980. Hänen teoksiaan on julkaistu yli tusinassa eri maassa. Hän on myös toiminut juontajana useissa kirjailijakonferensseissa ja opettanut yliopistossa luovaa kirjoittamista. 

Kava, Alex 

Alex Kava varttui Nebraskassa ja haaveli jo nuorena kirjailijanurasta. Hänen vanhempansa pitivät koulutusta suuressa arvossa, ja kaikenlaisten muiden kuin oppikirjojen lukemista paheksuttiin. Siksi Alex Kava alkoi kirjoittaa tarinoita kalenterinsa taakse, ja kalenteriaan hän piti piilossa sänkynsä alla olevassa kenkälaatikossa. Alex Kava sai stipendin voidakseen maksaa yliopisto-opintonsa. Opintojensa ohella hän työskenteli sairaalassa, jossa hänen tehtävänsä oli steriloida kirurgiset välineet. Vuonna 1982 Alex suoritti taiteen ja kirjallisuuden tutkinnon. Hän perusti oman graafisen suunnittelun yrityksensä ja palasi vuonna 1992 vanhaan, tuttuun yliopistoon työskentelemään PR-päällikkönä. Neljä vuotta myöhemmin hän uhrasi enemmän aikaa kirjoittamiseen. Elättääkseen itsensä hän elvytti yrityksensä, panttasi talonsa, maksoi kaiken luottokortillaan ja alkoi myös työskennellä lehdenjakajana. Satsaus kannatti, sillä Alex löi läpi itsensä kirjailijana. Alex Kava asuu Omahassa, Nebraskassa kahden koiransa, Miss Mollyn ja Scoutin, kanssa. Hän on kriitikoiden ylistämä kirjailija, jonka trillerit nousivat korkealle New York Timesin bestsellerlistalla. Kirjojen päähenkilö, Maggie O’Dell, on varmasti saanut monet lukijat katsomaan iltakävelyillään vielä kerran pimeyteen..

Kay, Patricia

Patricia Kayn onnellinen lapsuus loi perustan hänen kirjailijanuralleen. Hänen teoksensa ovat täynnä lämpöä ja rakkautta perhettään kohtaan. Asuttuaan useissa eri paikoissa, muun muassa Tukholmassa, on hän oppinut, että ihmiset ovat kaikkialla samanlaisia ja haluavat samoja asioita – rakkaudentäyteisen suhteen, joka kestää läpi elämän. Hän ja  hänen miehensä asuvat Houstonissa, Texasissa, jossa heidän ympärillään pyörivät ihanat lapsenlapset. Patricia nauttii matkustamisesta ja käy mielellään teatterissa. 

Kelly, Leslie

Leslie Kellyn ensimmäinen Harlequin-romaani julkaistiin vuonna 1999. Hän tuli tunnetuksi rohkeista ja seksikkäistä tarinoista – ja sankareista, jotka vievät naisilta jalat alta. Leslie on saanut useita palkintoja teoksillaan. 

Kendall, Karen

Karen Kendall opiskeli modernia - ja nykytaidetta ennen kuin hänestä tuli kirjailija. Opiskelujen jälkeen Karen työskenteli museoissa ja gallerioissa, kunnes lopulta toteutti suuren unelmansa ja alkoi kirjoittaa. Hän asuu perheensä kanssa Floridassa, jossa hän on yhä kiinnostunut taiteista, framför allt för barnens. 

Kendrick, Sharon

Sharon Kendrick syntyi ja kasvoi Englannissa. Hän on työskennellyt useissa eri ammateissa, kuten esimerkiksi valokuvaajana, sairaanhoitajana ja ambulanssinkuljettajana Australian autiomaassa. Sharonin mielestä kirjoittaminen on hauskinta mitä hän on tehnyt, ja hän huvittaa itseään mielellään keksimällä uusia sankareita kirjoihinsa. Sharon pitää ruoanlaitosta, lukemisesta ja teatterissa käymisestä. Hän viettää myös mielellään aikaa kahden lapsensa kanssa. 

Kent, Alison

Alison Kent kirjoittaa sellaisia romaaneja, minkälaisia hän itse rakastaa lukea. Tarinoidensa kautta hän haluaa näyttää lukijoilleen millaista rakkauden tulisi olla. Kun Alison ei kirjoita, hän huolehtii monilapsisesta perheestään. He asuvat Houstonin ulkopuolella, Texasissa. 

Kilby, Joan

Joan Kilby syntyi Vancouverissa, Kanadassa ja vietti lapsuutensa meren äärellä. Hän kouluttautui meribiologiksi ja työskenteli alalla kymmenisen vuotta. Joan tapasi aviomiehensä Vancouverissa, ja yhdessä he muuttivat Australiaan. Joan kirjoitti ensimmäisen kirjansa ollessaan äitiyslomalla. Hän oli varma siitä, että vielä jonain päivänä hänen teoksensa julkaistaan. Ja seitsemän yrityksen jälkeen hän vihdoin sai sen maagisen puhelun kustantajalta. 

Kingsley, Maggie

Maggie Kingsley asuu perheensä kanssa mökissä, kaukana Pohjois-Skotlannissa. Hän tulee perheestä, jolla on vankka perimätieto lääketieteestä. Maggiella on takanaan monipuolinen ura, johon on kuulunut sekä luennointia että hyväntekeväisyyttä. Kirjoittaminen on kuitenkin aina ollut hänen suurin rakkautensa. Kun Maggie ei kirjoita, hän työskentelee rekrytointiyrityksessä. 

Kistler, Julie

Julie Kistler on erittäin suosittu kirjailija, joka on julkaissut Harlequin-kirjoja jo monen vuoden ajan. Hänen romanttisille ja humoristisille kirjoilleen on ominaista energinen ja pirteä kieli. Julie asuu miehensä ja kissansa Thisben kanssa Bloomingtonissa, Illinoisissa. Hänellä on valtava kokoelma elokuvia, teatteria, historiaa ja urheilua käsittelevistä kirjoista. 

Knupp, Amy 

Amy Knupp aloitti uransa myymällä mainoksia muutamille suuremmille sanomalehdille Yhdysvalloissa, mutta kyllästyi työhönsä seitsemän vuoden jälkeen. Kun Amy sai mahdollisuuden jäädä kotiin esikoisensa kanssa, hän alkoi kirjoittaa. Nykyään hänellä on myös ”tavallinen” työ miehensä yrityksessä. Amy kirjoittaa mielellään todentuntuisista henkilöhahmoista ja tietenkin myös rakkaudesta! 

LaBrecque, Jennifer

Jennifer LaBrecque asuu Acworthissa, Georgian osavaltiossa, USAssa. Kirjailijana, oikolukijana ja pr-konsulttina työskennellessään hän sai ajatuksen alkaa kirjoittaa romanttisia kertomuksia runsaalla huumorilla höystettynä. Kirjailijan työn ohessa hänellä on perheensä kanssa yritys, joka harjoittaa tuholaisten torjuntaa. Vapaa-ajallaan, lukemisen lisäksi, hän vaeltaa ja käy vilkkaita keskusteluja kaikesta taivaan ja maan välillä. 

Lamb, Charlotte

Charlotte Lamb on yksi Harlequinin luetuimmista ja rakastetuimmista kirjailijoista. Hänen uskomaton uransa on edistänyt romanttista kirjallisuutta. Hän on kirjoittanut yli sata romaania! Charlotte perheineen asuu kauniissa talossa Mansaarella. Se on täydellinen ympäristö kirjailijalle, joka luo henkilöhahmoja ja kertomuksia, joita luetaan ympäri maailman. 

Landon, Juliet 

Juliet Landon asuu vanhassa kylässä Englannin maaseudulla tutkijana työskentelevän miehensä kanssa. Hänen intohimonsa, kirjonta, taide ja historia, yhdistettynä poikkeuksellisen vilkkaaseen mielikuvitukseen, saavat hänet rakastamaan historiallisten kirjojen kirjoittamista. Juliet rakastaa tietojen keräämistä, erityisesti varhaiselta keskiajalta. Sen ajan naisia koskevat lait kiehtovat häntä. Juliet kirjoittaa mielellään naisten eloonjäämistaisteluista maailmassa, jonka katsottiin kuuluvan miehille. 

Langan, Ruth 

Ruth Langanin sukujuuret juontavat Skotlantiin ja Irlantiin, ja siksi hän tunteekin historiallisten romaaniensa henkilöiden olevan sukulaissielujaan. Ruth on naimisissa nuoruudenrakkautensa Tomin kanssa, ja heillä on viisi lasta. He asuvat Michiganissa, Ruthin synnyinkaupungissa. Koko perhe rakastaa urheilua. Laskettelu ja golf ovat muun muassa heidän suosikkiharrastuksiaan. 

Lawrence, Kim

Kim Lawrence asuu miehensä ja lapsiensa kanssa maalaistalossa Angleseyssä. Hän lenkkeilee päivittäin saadakseen kirjoittamiseen inspiraatiota, ja energiaa seurustellakseen perheensä kanssa ja huolehtiakseen maatilansa eläimistä. Kim on aina pitänyt paljon sekä kirjojen lukemisesta että kirjoittamisesta, ja hän rakastaa onnellisia loppuja! 

Leclaire, Day

Day Leclaire asuu perheineen metsän keskellä meren läheisyydessä Hatterasin saarella, Pohjois-Carolinassa. Siellä hän elää myrskyjen ja sähkökatkosten keskellä, mutta se on pieni hinta miellyttävästä ilmastosta, erinomaisista kalastusmahdollisuuksista ja uskomattoman kauniista maisemasta. Day on huomannut, että joustavuus ja huumorintaju ovat ominaisuuksia, joista on iso apu kirjoittaessa. 

Lee, Miranda

Miranda Lee kasvoi New South Walesissa, Australiassa. Hän luopui lupaavasta sellistin urastaan, muutti nuorena Sydneyyn ja opiskeli tietokoneohjelmoijaksi. Nykyisin hän on onnellisesti naimisissa, ja hänellä on kolme tytärtä. Tyttärien kasvaessa Mirandalle jäi paljon aikaa, ja se antoi hänelle mahdollisuuden kirjoittamiseen. Hän pitää modernien, uskottavien ja seksikkäiden kirjojen kirjoittamisesta. 

Lee, Rachel 

Rachel Lee kirjoitti ensimmäisen näytelmänsä kolmannella luokalla, ja 12-vuotiaana hän kirjoitti jo tosissaan. Hän on asunut eri puolilla Yhdysvaltoja, sekä itä- että länsirannikolla, asettuen lopulta Floridaan. Rachel on työskennellyt tietoturva-asiantuntijana, kiinteistönvälittäjänä ja optikkona ja nykyään hän hyödyntää kokemuksiaan kirjoittaessaan romanttisia kirjoja. Hänen mielestään elämä itsessään on suurin ja romanttisin seikkailu. Rachelin mukaan avoimin mielin kulkiessa, voivat uskomattomat elämykset odottaa aivan nurkan takana. 

Leigh, Jo 

Jo Leighillä on useita kieliä lyyrassaan. Hän on sekä kirjailija että käsikirjoittaja, ja häneltä on kysytty neuvoa 50-luvun elokuva- ja teatterikäsikirjoituksiin. Jo opettaa kirjoittajalinjalla ja on myös kysytty puhuja kirjailijaseminaareihin. Nykyään hän asuu Nevadassa kolmen kissansa kanssa. 

Lennox, Kara

Kara Lennox aloitti kirjailijanuransa kirjoittamalla juttuja aikakauslehtiin, lehdistötiedotteita, esite- ja mainostekstejä ja liiketoimintasuunnitelmia. Kara on työskennellyt myös erään lehden graafisena suunnittelijana, lehden latojana, kouluttajana, myyjänä, puhelinmyyjänä ja kasinotyöntekijänä. Ehkä juuri taustansa ansiosta hän on kirjoittanut uraauurtavista, joskus jopa oudoista, ja muutoin epätavallisista aiheista. Hän on suosittu puhuja ja esiintyjä kirjailijaseminaareissa. 

Lennox, Marion

Australialainen Marion Lennox varttui maalaistalossa. Hän muutti kotoaan pois lähinnä siksi, koska lehmät eivät olleet kiinnostuneita hänen tarinoistaan! Marion kirjoittaa sekä Lääkäri- että Romantiikka-sarjaan. Aluksi hän käytti edellä mainituissa sarjoissa toista nimeä, joten mikäli etsit hänen aikaisempaa tuotantoaan, löydät kirjat Trisha David -nimellä. Teini-ikäisenä Marion sai kuulla, ettei romanttisten kirjojen lukemisesta ole mitään hyötyä. Nyt romantiikka on pääosassa hänen kirjoissaan. Niiden kautta hän saa myös mahdollisuuden matkusteluun, ja hän on hyvä esimerkki naisesta, joka uskaltaa seurata unelmiaan. 

Leto, Julie Elizabeth

Julie Elizabeth Leto piti jo nuoresta alkaen romanttisen kirjojen lukemisesta ja tiesi, että ne olivat sellaisia, joita hän itsekin halusi kirjoittaa. Ennen kirjailijanuraansa hän toimi englanninopettajana. Sen jälkeen hän työskenteli perheensä kaupassa, mikä mahdollisti kirjoittamisen. Julie pitää pitkien kertomusten kirjoittamisesta. Se antaa vapauden kehittää henkilöhahmoja, aistillisuutta ja mutkikkaampia juonenkäänteitä. Hänen kirjansa ovat kuumia, seksikkäitä ja leikkisiä. 

Lewis, Jennifer

Jennifer Lewis on sepittänyt kertomuksia niin kauan kuin hän muistaa, ja hänestä on ihanaa saada jakaa ne lukijoidensa kanssa. Hän on asunut Atlantin molemmin puolin ja työskennellyt media- ja taidealalla ennen kuin hän sai koottua tarpeeksi rohkeutta ja julkaistua kirjansa. 

Lockhart, Christy

Christy Lockhart on täysverinen romantikko. Hän muutti 8-vuotiaana kotimaastaan Englannista Yhdysvaltoihin pettyen huomatessaan, ettei karjapaimenia ja hevosia ollutkaan kaikkialla. Coloradon Kalliovuoret kuitenkin innoittivat häntä kirjoittamaan kunnianarvoisista miehistä, elämän kiemuroista ja kiehtovista rakkaussuhteista. 

London, Jeanie

Jeanie London uskoo rakkauteen, minkä vuoksi hän päätti alkaa kirjoittaa rakkausromaaneja. Hän myös vakuuttui siitä, että rakkauden vaaliminen vaatii työtä. Hän asuu yhdessä perheensä kanssa aurinkoisessa Floridassa. 

Long, Kathleen

Copywriterina työskennellessään Kathleen Long leikitteli sanoilla. Nykyisinkin hänen mielestään on ihanaa luoda henkilöhahmot, heidän maailmansa ja tarinoiden juonenkäänteet. Kathleen päätti alkaa kirjoittaa, kun hänen tyttärensä opetti hänet tarttumaan hetkeen. Unelmat ovat tarkoitettu toteutettaviksi. Kathleen on nykyisin Harlequinin Musta Ruusu -sarjan palkittu kirjailija. Hän on saanut useita palkintoja, mutta hänen itsensä mielestä suurin palkinto työstä ovat lukijoiden kirjeet ja sähköpostit. Kathleen viettää paljon ajastaan yhdessä perheensä kanssa, johon kuuluu myös neuroottinen shetlanninlammaskoira, asuen välillä Philadelphian esikaupunkikodissaan tai New Jerseyn rannikolla sijaitsevassa talossaan. 

Lovelace, Merline

Merline Lovelace on toiminut upseerina Taiwanin ja Vietnamin lentotukikohdissa, Pentagonissa ja useissa tukikohdissa ympäri Yhdysvaltoja. Tuona aikana hän kohtasi ja meni naimisiin maailman seksikkäimmän kapteenin kanssa, josta tuli myöhemmin maailman seksikkäin eversti. Tuolloin hän myös keräsi aineistoa kirjojaan varten moneksi vuodeksi eteenpäin. Merline rakasti sotilasuransa jokaista hetkeä, ja vain houkutus yhtä jännittävästä urasta sai hänet ripustamaan sinisen univormunsa naulaan vuonna 1991. Siitä lähtien hän on kirjoittanut sekä historiallisia että nykyaikaan sijoittuvia kirjoja. Kun Merline ei istu tietokoneensa ääressä, hän nauttii matkustelusta yhdessä miehensä kanssa tai juoksentelee Oklahomassa pienten valkoisten golfpallojen perässä. 

Lowe, Fiona

Fiona Lowella on pitkä ura takanaan, ja hän on työskennellyt monella eri alalla. Ajat kätilönä ja sairaanhoitajana päivystyksessä ovat näin jälkikäteen hänen mielestään elämän hauskinta aikaa. Jonkin aikaa hän toimi myös terveyskeskuksen esimiehenä ja opetti ihmisille, kuinka pysyä terveenä. Lapsena hän asui Papua-Uudessa-Guineassa, mutta on nykyisin asettunut Victoriaan, Australiaan. Hänestä on mukavaa viettää aikaa miehensä ja lapsiensa kanssa, pelata tennistä, hoitaa puutarhaa, käydä teatterissa ja suunnitella uutta lomaseikkailua. 

Lynn, Denise 

Denise Lynn oli vuosikausia ahminut rakkausromaaneja. Niiden parissa hän oli päässyt matkustamaan eri maihin ja aikakausiin, jotka olivat täynnä urhoollisia ritareita, pelottomia naisia ja ikuista rakkautta. Nykyisin hän voi jakaa unelmiaan rakkaudesta ja romantiikasta muiden kanssa kirjojensa kautta. Denise asuu Luoteis-Ohiossa yhdessä suurimman sankarinsa, Tomin, ja nelijalkaisen ”lapsijoukon” kanssa. Heidän kaksijalkainen poikansa, Ken, luo uraansa laivastossa ja käy kotona tasaisin väliajoin korjatakseen tietokoneita, dvd-soittimia ja muita elektroniikkalaitteita, jotka hänen äitinsä on ehtinyt hänen poissa ollessaan saada sekaisin. Lynn, Janice Janice Lynn opiskeli sairaanhoitajaksi Vanderbiltin yliopistossa ja työskenteli perheiden parissa. Hän asuu eteläisessä USA:ssa miehensä ja neljän lapsensa kanssa. Perheeseen kuuluu myös jackrussellinterrieri, jolla on oikein osuva nimi, ”Trouble”, ja joukko nimettömiä ”villakoiria”, jotka muuttivat lupaa kysymättä Janicen kotiin, kun hän aloitti kirjailijan uransa. 

Lyons, Mary 

Mary Lyons, jonka oikea nimi on Mary-Jo Wormell, on nykyään täyspäiväinen poliitikko Englannissa. Hän on kuitenkin ehtinyt kirjoittaa Harlequinille suuren joukon romanttisia kirjoja. 

Macdonald, Janice

Janice Macdonald on kirjoittanut niin kauan kuin hän muistaa. Hän kasvoi Englannissa, mutta muutti Yhdysvaltoihin 17-vuotiaana. Hänen äitinsä ja siskonsa asuvat myös USA:ssa, mutta heillä on edelleen sukua Englannissa. Janice on suorittanut lehdistöopin yliopistotutkinnon ja aloitti uransa monien eri lehtien toimittajana. Nykyisin Kaliforniassa miehensä ja useiden eläinten kanssa asuva Janice kirjoittaa täyspäiväisesti. 

MacDonald, Laura 

Laura MacDonald asuu Wightsaarella miehensä kanssa ja heillä on aikuisia lapsia. Laura on aina pitänyt kirjoittamisesta. Hän on työskennellyt hoitoalalla sekä apteekissa että lääkäriaseman vastaanotossa. Hänen tyttärensä on sairaanhoitaja ja auttaa Lauraa Lääkäriromaanien taustatutkimuksissa. MacKay, Sue Sue MacKay on työskennellyt lääketieteellisessä laboratoriossa ja rakastaa romanttisia kirjoja, joten ei ole ihme, että hän on alkanut kirjoittaa Lääkäriromaaneja. Hän on lukenut innokkaasti koko ikänsä ja kirjoitti ensimmäisen tarinansa kahdeksanvuotiaana – se kertoi tietenkin prinssistä. Hän asuu oman sankarinsa kanssa kauniissa Marlborough Soundsissa Uudessa-Seelannissa, jossa hän nauttii intohimoisesti ulkoilusta, merestä ja pyöräilystä. 

Macomber, Debbie

Debbie Macomber juhli uutta menestystä kirjailijana 1.9.2007. Tuolloin nimittäin oli ensimmäinen kerta, kun hänen kirjansa pääsi ensimmäiselle sijalle New York Timesin bestsellerlistalla, sekä USA Todayn, Publishers Weeklysin että Bookscansin listoilla. Harva kirjailija voi kehuskella tällaisilla saavutuksilla. Lukijat ympäri maailmaa rakastavat Debbie Macomberin kirjoja, joita on käännetty 23 eri kielelle. Teoksia on painettu satoja miljoonia kappaleita. Menestys ei ole kuitenkaan ollut itsestäänselvyys lukihäiriöiselle Debbielle. Hän alkoi kirjoittaa kirjoja neljän lapsen äitinä kotonaan keittiössä lainatulla kirjoituskoneella. On helppo ymmärtää hänen riemuaan, kun hän sai julkaistua ensimmäisen kirjansa vuonna 1982. Hänen suosionsa salaisuus on uskottavissa henkilöhahmoissa, jotka puolestaan tuovat eloa kirjoihin. Hän saa uusia ideoita kirjoihinsa sekä omasta että ystäviensä elämästä, ja hänellä onkin kyky kuvailla naisten tunteita ja ajatuksia lähes pelottavan tarkasti. Toiseksi Macomber viljelee kirjoissaan napakkaa huumoria. Debbie ja hänen miehensä Wayne viettävät puolet ajastaan Washingtonissa ja puolet Floridassa. Heillä on neljän lapsensa lisäksi yhdeksän lastenlasta, jotka tuovat elämään uutta sisältöä. ”Macomber käsittelee perhesalaisuuksia erinomaisella tavalla.” Publishers Weekly ”Upeat henkilöhahmot saavat lukijan haluamaan lisää…” Booklist ”Tulet rakastamaan kirjan jokaista sanaa!” Romance Reviews Today. 

Maguire, Darcy

Darcy Maguire on vähän kuin avioliittojen välittäjä, joka saa kookkaat ja komeat miehet uskomaan rakkauteen ja romantiikkaan. Silloin kun Darcy ei kirjoita, hän nauttii puutarhanhoidosta, lukemisesta ja elokuvien katselusta. 

Maitland, Joanna 

Joanna Maitland syntyi ja kasvoi Skotlannissa, mutta on asunut suuren osan aikuisuudestaan Englannissa ja ulkomailla. Hän on työskennellyt useassa eri ammatissa, muun muassa systeemisuunnittelijana ja tilintarkastajana, ja ollut julkisen sektorin hyväntekeväisyysjärjestön vetäjänäkin. Joanna alkoi kirjoittaa lapsilleen, kun nämä olivat pieniä. Saduista hän siirtyi kirjoittamaan historiallisia romaaneja, joita hänellä oli tapana kirjoittaa sukuloidessaan Lontoossa. Nykyisin Joanna työskentelee osa-aikaisena konsulttina, jotta hänelle jää enemmän aikaa kirjoittaa ja viettää aikaa miehensä ja kahden lapsensa kanssa, puhumattakaan perheen luonnontilassa olevan Hampshiren pihapiirin hoitamisesta. 

Major, Ann 

Ann Major ei ole pelkästään menestyksekäs romanttisten kirjojen kirjailija, vaan hänellä on myös oma yritys ja perhe, johon kuuluvat mies ja kolme lasta. Hänen vapaa-ajanharrastuksiaan ovat muun muassa matkailu, tennis, purjehtiminen ja pianonsoitto. Annin suosikkisäveltäjä on, ei mitenkään suuri yllätys, romanttinen Chopin. 

Marinelli, Carol 

Carol Marinelli opiskeli Englannissa sairaanhoitajaksi ja työskenteli useita vuosia päivystysvastaanotossa. Kesäromanssin seurauksena hän meni naimisiin ja muutti Australiaan. Nykyisin hän pitää sekä Englantia että Australiaa kotinaan. Hänen isänsä äkillinen kuolema sai hänet arvioimaan uudelleen elämän tarkoitusta ja sai hänet kirjoittamaan rakkausromaaneja tosissaan. 

Marsh, Nicola

Nicola Marsh on aina rakastanut lukemista ja kirjoittamista. Lapsena hän ahmi kirjoja, vaikka hänen olisi pitänyt nukkua. Hänen päiväkirjamerkintänsä olisivat riittäneet kokonaiseen kirjaan. Silloin kun hän ei vain nauti elämästä miehensä ja poikansa kanssa kotona Melbournessa, hän istuu tietokoneensa ääressä ja omistautuu unelmatyölleen – rakkausromaanien kirjoittamiselle. 

Marshall, Lynne

Lynne Marshall on työskennellyt sairaanhoitajana yli 20 vuotta. Hän hyödyntää pitkää kokemustaan kirjoittaessaan romanttisia Lääkäriromaaneja. Hänestä on ihanaa yhdistää rakkaus sairaalamaailman dramatiikkaan, ja sen kaikkia tunteita onnesta suruun. Kirjojen romantiikka on tärkeää maailmassa, joka voi toisinaan olla julmakin. Lukemisen lisäksi Lynne nauttii lähimatkailusta ja viettää lomaa ympäri maailmaa. Hän myös pitää pitkistä kävelylenkeistä koiransa kanssa. 

Marshall, Paula

Paula Marshall on naimisissa ja hänellä on kolme lasta. Hän elää vaihtelevaa ja mielenkiintoista elämää. Paula aloitti uransa suuressa kirjastossa ja siirtyi sieltä lukioon opettamaan historiaa. Hän on matkustellut paljon, toiminut uimaopettajana, ja hän rakastaa kirjontaa ja maalaamista. Paula on aina pitänyt kirjoittamisesta. Hänen tavoitteenaan on täyttää kertomuksensa romansseilla, huumorilla, älykkäillä ja komeilla sankareilla ja ihastuttavilla ja eloisilla sankarittarilla. 

Martin, Laura 

Laura Martin asuu remontoidussa viktoriaanisessa talossa pienessä Gloucestershiren kylässä miehensä, kahden lapsensa ja erittäin eläväisen lammaskoiran kanssa. Kodin sisustaminen on Lauran suuri intohimo, kuten myös puutarhanhoito, teatteri, musiikki ja lukeminen. Inspiraationsa hän saa pitkistä kävelylenkeistä kotinsa kauniissa ympäristössä. 

Martin, P.D. 

Käyttäytymistieteiden tutkinto ja luovan kirjoittamisen opiskelu ovat auttaneet Phillipa Deanne Martinia, kirjailijanimenä lyhennetty P.D. Martiniksi, kirjoittamaan aitoja rikosromaaneja. Phillipa asuu perheensä kanssa Melbournessa, Australiassa, ja vapaa-ajallaan hän pitää itseään kunnossa, viettää aikaa ystäviensä kanssa ja katselee elokuvia. 

Marton, Dana 

Dana Martonin romanttiset, jännittävät ja epätavallisiin paikkoihin sijoittuvat kirjat tunnistaa nopeatempoisista ja liikuttavista juonenkäänteistä. Kansainväliset tapahtumat ja hillitön intohimo koukuttavat lukijan. Aiemmin Dana loi uraa liikemaailmassa, mutta hän ei ole koskaan katunut sitä, että siirtyi kirjailijaksi. Sen lisäksi, että Dana viettää aikaa perheensä kanssa, hän myös harrastaa vapaa-ajallaan puutarhanhoitoa ja lukemista, jotka säätelevätkin hänen päiviään Newarkissa, Delawaressa. 

Marton, Sandra

Sandra Marton on kirjoittanut yli 30 rakkausromaania ja on erittäin pidetty lukijoiden keskuudessa ympäri maailmaa. Hänellä on kaksi poikaa, ja hän asuu miehensä kanssa valoisassa ja tilavassa talossa Connecticutissa. Vapaa-ajallaan hän käy vaeltamassa, syö mielenkiintoisissa ravintoloissa ja matkustelee eksoottisiin paikkoihin. 

Mather, Anne

Anne Mather on kirjoittanut pienestä pitäen. Tuotoksia tuli niin runsaasti, että hänen äitinsä heitti teoksia silloin tällöin roskiinkin. Vasta kun hänen miehensä ehdotti, että hänen kannattaisi lähettää tekstejään kustantajalle, hän onnistui saamaan kirjansa valmiiksi. Nyt, yli 150 kirjan jälkeenkin, hän on edelleen hämmentynyt tapahtuneesta. Annella on kaksi aikuista lasta ja kaksi lastenlasta, joita hän rakastaa yli kaiken. 

Matthews, Jessica

Jessica Matthewsin mielenkiinto lääketiedettä kohtaan heräsi hänen ollessa vain 12-vuotias, kun hän ahmi lääkäriromaaneja, eikä jättänyt ainuttakaan TV:n lääkärisarjaa väliin. Lyhyen sairaala-apulaisen sijaisuuden aikana hän päätti opiskella biologiksi. Hänen vapaa-aikansa täyttyy kirjoittamisesta ja perheen kanssa touhuamisesta, onhan USA:ssa asuva Jessica naimissa ja kahden lapsen äiti. 

Mayberry, Sarah

Sarah Mayberry on halunnut kirjailijaksi pienestä pitäen. Hän suoritti tutkintonsa luovasta kirjoittamisesta, mutta koki tarvitsevansa elämänkokemusta löytääkseen inspiraatiota kirjoittamiseen. Sarah aloitti uransa toimittajana, mutta vähän ajan kuluttua hän huomasikin haluavansa kirjoittaa omia tarinoitaan, ja niitä hän pääsikin kirjoittamaan australialaisen saippuasarjan (Neighbours) käsikirjoittajana. Nykyisin hän työskentelee täyspäiväisenä kirjailijana ja kirjoittaa sekä romaaneja että elokuva- ja tv-sarjojen käsikirjoituksia. 

Mayo, Margaret

Margaret Mayo alkoi kirjoittaa laman aikana, koska hänelle jäi ylimääräistä aikaa hänen työnantajansa kärsiessä laskusuhdanteesta. Margaret on kirjoittanut kolmisenkymmentä rakkausromaania ja tunnustaa, että kirjoittaminen säätelee enemmän tai vähemmän hänen elämäänsä. Jopa lomaillessaan miehensä kanssa suosikkipaikassaan Cornwallissa hän kantaa aina mukanaan muistikirjaa ja kameraa mahdollisten mielenkiintoisten ideoiden toivossa. 

McAllister, Anne 

Anne McAllister on kotoisin Kaliforniasta, jossa hän nuoruudessaan vietti pitkiä, leppoisia päiviä rannalla. Hän opiskeli surffausta, uintia ja lentopalloa löytääkseen täydellisen sankarin. Lopulta se tapahtuikin, tosin ei rannalla, vaan yliopiston kirjastossa, jossa hän työskenteli. Anne, hänen miehensä ja heidän neljä lastaan asuvat nykyisin Midwestissä. Siellä hän on opettanut, kirjoittanut mainostekstejä ja saarnoja ennen kuin omistautui lempiharrastukselleen rakkausromaanien kirjoittamiselle. 

McArthur, Fiona 

Fiona McArthur on australialainen ja asuu miehensä ja viiden poikansa kanssa New South Walesissä. Hän rakastaa kirjoittamista ja lukemista, tennistä, sähköpostien lähettämistä ja tietokoneiden mielenkiintoiseen maailmaan tutustumista sekä poikiensa kannustamista, kun nämä pelaavat krikettiä, jalkapalloa tai tennistä. Hän rakastaa myös osa-aikatyötään kätilönä ja pitää erityisessä arvossaan teiniraskausryhmän nuorten äitien seuraa. Nyt kun hänen kuopuksensakin on aloittanut koulun, Fionalla jää enemmän aikaa kirjoittamiselle. 

McBride, Jule 

Jule McBriden mielestä on aivan luonnollista kirjoittaa hilpeitä kertomuksia, koska nauru on parasta lääkettä tylsistymiseen ja ikävystymiseen. Hänestä on ihanaa sijoittaa sankarittaret hullunkurisiin tilanteisiin, jossa he tapaavat unelmiensa prinssin. Jule on työskennellyt sekä kirjastonhoitajana että toimittajana. Hän löytää uusia aiheita kirjoihinsa matkustaessaan Pennsylvanian kotinsa ja perheen West Virginian maatilan välillä. 

McCauley, Barbara

Barbara McCauley on syntynyt ja kasvanut Kaliforniassa. Perhe asui pienessä talossa, ja Barbara oli nuorin viidestä sisaruksesta. Hänellä oli usein tapana livahtaa ulos takaovesta saadakseen olla rauhassa ja lukea kirjoja. Nyt hänellä itsellään on kaksi lasta, ja edelleenkin hän livahtelee tiehensä voidakseen lukea rauhassa. Barbara on haaveilija ja parantumaton romantikko, ja kirjoittaminen antaa hänelle omien sanojensa mukaan mahdollisuuden muuttaa ajatuksissaan olevat ihmiset todellisiksi. Barbaralla on kaksi kovaäänistä ja vaativaa papukaijaa, joiden nimet ovat Fred ja Barney. Aina kun hänellä vain on aikaa, hän työntää kätensä multaan ja onnistuu jopa saamaan jotain kasvamaan. 

McClone, Melissa

Kirjailijanuransa alussa Melissa McClone työskenteli insinöörinä ja kirjoitti sivutoimisesti. Nykyään sivutoimesta on tullut hänen intohimonsa ja hän kirjoittaakin kokopäiväisesti. Melissa asuu perheineen Oregonissa. Vapaa-ajallaan hän nauttii kotinsa sisustamisesta ja puutarhanhoidosta. 

McDonagh, Margaret 

Margaret McDonaghsin varttuessa hänen nenänsä oli jatkuvasti kiinni kirjoissa. Aloittaessaan kirjoittamisen hän sijoitti aluksi lähes kaikkien kirjojensa tapahtumat Etelä-Skotlantiin, mikä johtunee siitä, että hän vietti siellä ensimmäiset lomansa oman perheensä kanssa. Hän rakasti maiseman villiä kauneutta. Vaikka Margaret kirjoittaa enimmäkseen Lääkäriromaaneja, hän ei ole koskaan työskennellyt hoitoalalla. Vapaa-ajallaan hän nauttii musiikin kuuntelusta, tiukoistakin keskusteluista ajankohtaisista aiheista ja penkkiurheilusta. Häntä kiinnostavat erityisesti jalkapallo, golf ja autourheilu. 

McMahon, Barbara

Barbara McMahon matkusti maailman ympäri työskennellessään kansainvälisessä lentoyhtiössä. Sitten hän meni naimisiin, perusti perheen ja työskenteli IT-yrityksessä. Lapsien aloittaessa koulunkäynnin Barbaralle jäi aikaa kirjoittamiseen. Nykyisin hän kirjoittaa kokopäiväisesti. Barbara perheineen on muuttanut San Franciscosta Sierra Nevadaan – ja heillä on upea näkymä vuorille. Verkkaisempi elämä inspiroi häntä keksimään uusia aiheita kirjoihinsa. 

McPhee, Margaret 

Voisi luulla, että romantiikka on jotain mihin tiedemies pitää etäisyyttä, mutta ei Margaret McPhee. Hän tapasi suuren rakkautensa laboratoriossa, jossa he molemmat työskentelivät. Kirjoittamisen lisäksi Margaret pitää pyöräilystä, teen juomisesta ja leivosten syömisestä, eikä välttämättä juuri mainitussa järjestyksessä. Hän asuu perheineen Skotlannissa ja löytää ja tutkii jatkuvasti uusia, kauniita seutuja. 

Meier, Susan

Lapsena Susan Meier haaveili usein pilvimuodostelmista silmät kiinni nurmikolla maaten ja hän uskookin, että se on vaikuttanut hänen sekä lukemista että kirjoittamista kohtaan tuntemaansa rakkauteen. Kirjailijanuran lisäksi hän pelaa vapaa-ajallaan golfia, missä hän on omasta mielestään surkea. Lisäksi hän opettelee mielellään laittamaan ruokaa yrittäen pitää palokunnan loitolla. Hän asuu perheensä kanssa Pennsylvaniassa. 

Metcalfe, Josie 

Josie Metcalfe asuu miehensä, neljän lapsensa ja kahden hevosensa kanssa Cornwallissa. Lapsuudessaan hänen perheensä muutti usein, ja kirjoista tuli hänen uskotuimmat ystävänsä. Nyt hän kirjoittaa itse ja on aivan ihastunut luomiinsa henkilöhahmoihin, eikä millään raaskisi luopua heistä, ei edes romaanin valmistuttua. Onneksi Josiella on aina uusia sankareita ja sankarittaria odottamassa pääsyä seuraavan romaanin päähenkilöiksi. 

Michaels, Leigh

Leigh Michaels alkoi kirjoittaa jo pienenä. Hänen ensimmäinen teoksensa sisälsi pitkiä, pitkiä runoja, joita hän lausui lopen kyllästyneelle isosiskolleen. Rakkausromaaneja hän alkoi kirjoittaa 12-vuotiaana. Kokonaista kuusi kappaletta sisältänyt käsikirjoitus innoitti häntä, kunnes hän lopulta lähetti sen kustantajalle. Nyt, yli 75 kirjan jälkeen, hän opettaa muille, kuinka kirjoittaa romanttista kirjallisuutta. 

Milburne, Melanie

Melanie Milburne syntyi pienelle maatilalle Sydneyn laitamille, ja hän vietti suuren osan lapsuudestaan ratsailla. Jo 12-vuotiaana hän päätti kouluttautua sairaanhoitajaksi, mutta pyörryttyään nähtyään verta, hän päättikin opiskella opettajaksi. On kohtalon ivaa, että hän meni naimisiin kirurgin kanssa! Synnytettyään kaksi poikaa ja väsyttyään opettamiseen Melanie alkoi eräänä päivänä kirjoittaa, jolloin kaikki loksahti paikoilleen. Hän oli löytänyt elämälleen oikean suunnan. 

Miles, Cassie 

Chigagossa syntynyt Cassie Miles asuu nykyisin Denverissä, maan nopeimmin kasvavassa kaupungissa ihmisvilinän ja liikenneruuhkien keskellä. Hän viihtyy elokuvien parissa ja arvostaa taiteellisia, alkuperäiskielellä olevia elokuvia melkein yhtä paljon kuin jännittävää toimintaa. Hän rakastaa elämää kaupungissa, kaikkea urheilutapahtumista museokäynteihin ja kahvilaelämään. Mutta hänellä onkin näkymä Kalliovuorille suoraan keittiön ikkunasta. 

Miller, Julie

Julie Miller luulee, että hänen mieltymyksensä romanttisiin tarinoihin juontaa juurensa saduista, joita hän luki lapsena. Myös ujoudella saattaa olla osansa. Muu perhe rohkaisi häntä kirjoittamaan tunteensa, joita hän ei osannut tuoda julki. Se saikin hänet rakastumaan sanoihin. Hän saa jatkuvasti tukea Prairieland Romance -kirjoittajayhdistyksen muilta jäseniltä, ja hän puolestaan pitää silmällä kollegoidensa kielioppia. Palkitun kirjailijan mielestä vain kunnon mysteeri lyö laudalta kuuman rakkauskertomuksen. Julie on kotoisin Missourista, mutta asuu nykyisin Nebraskassa perheensä ja ystävällisen vahtikoiransa Maxien kanssa. 

Mofina, Rick

”Mofina on loistava tarinankertoja, mahtava jännitysromaanien kirjoittaja!” –Håkan Nesser Rick Mofina kasvoi Kanadassa, Toronton itäpuolella. Hän opiskeli lehdistöoppia, kirjallisuustiedettä ja luovaa kirjoittamista Carletonin yliopistolla. Hänen toimittajanuransa sai alkunsa The Toronto Starissa ja hänen freelancer-kirjoituksiaan on julkaistu muun muassa New York Timesissa ja Valitut Palat -lehdissä. Rikosreportterina hän on kohdannut tuomittuja murhaajia silmästä silmään. Hän on kirjoittanut niin sarja- ja poliisimurhista kuin kidnappausdraamoista. Ulkomaantoimittajana hän on raportoinut Karibialta, Afrikasta ja Lähi-idästä. Mofina on saanut useita maineikkaita kirjallisuuspalkintoja aiemmin julkaistuista kirjoistaan. Me Harlequinilla olemme ylpeitä voidessamme tarjota lukijoillemme kansainvälisen suosikkikirjailijan tuotantoa! 

Monroe, Lucy

Lucy Monroe myi ensimmäisen kirjansa Harlequinille syyskuussa 2002. Teos täytti romantiikkaa rakastavan Lucyn suuren unelman: saada jakaa tarinansa romantiikkaa rakastavien lukijoiden kanssa. Tämän jälkeen hän on kirjoittanut yli 30 kirjaa ja saanut luomuksensa bestsellerlistoille sekä USA:ssa että Iso-Britanniassa. Häntä koskettaa kuitenkin eniten lukijoiltaan saama palaute. Lucyn tärkein tavoite onkin päästä lukijoidensa sydämiin. Onnistuessaan Lucy unohtaa uhraukset ja kirjoittamisessa valvot yöt. 

Monroe, Mary Alice

Mary Alice Monroe asuu miehensä, kolmen lapsensa ja erinäisen kotieläinjoukon kanssa Isle of Palmsilla, Etelä-Carolinassa. Kirjailijanura sai alkusykäyksen, kun Mary Alice joutui makaamaan raskaana ollessaan sairaalassa. Hänen aviomiehensä toi hänelle muistiinpanovihon, paperia ja kynän ja kehotti häntä kirjoittamaan kauan aikaa haaveilemansa romaanin. 

Moore, Margaret 

Margaret Moore, joka on saanut useita kunniamainintoja, aloitti uransa 8-vuotiaana, jolloin hän ystävänsä kera sepitti tarinan ihastuttavasta vanhasta piiasta ja komeasta, väärinymmärretystä varkaasta, jota kutsuttiin ”Punaiseksi sheikiksi”. Siitä lähtien hänellä on ollut tietty mieltymys lumoaviin veijareihin. Tietämättömänä kohtalostaan hän valmistui Toronton yliopistosta pääaineenaan englannin kielen kirjallisuus. Margaret oli Kanadan merivoimissa, jossa hän oppi useita uusia valmiuksia, kuten kiillottamaan kenkiä ja marssimaan ilman päämäärää. Hänen ensimmäinen kirjansa julkaistiin Harlequinilla vuonna 1991. Sen jälkeen hän on kirjoittanut suuren määrän historiallisia romaaneja. Nykyisin hän asuu Torontossa, Ontariossa. 

Moreland, Peggy 

Peggy Moreland sai julkaistua ensimmäisen kirjansa vuonna 1989. Kirjailijana hän on luonnonlahjakkuus, ja hänellä on aivan mahtava huumorintaju. Peggyn tavoitteena on kirjoittaa kirjoja, jotka jäävät lukijoiden mieliin pitkäksi aikaa. Hänen teoksensa ovat usein eri bestsellerlistoilla. Peggy on syntyisin Texasista, jossa hän asuu edelleen perheensä kanssa. 

Morey, Trish

Australialainen Trish Morey on työskennellyt muun muassa tilintarkastajana ennen kuin hänestä tuli kirjailija. Hän asuu Canberrassa, mutta on matkustanut Ranskassa, Italiassa ja Kreetalla sekä useissa englanninkielisissä paikoissa. Uskallus yhdistettynä rohkeuteen antaa hänelle mahdollisuuden kirjojen taustamateriaalien keräämiseen. Trishin mukaan intohimo, päättäväisyys ja rohkeus tuottavat parhaan tuloksen jokaiseen kirjaan. Hänelle kirjoittamisella on lähes yhtä suuri merkitys kuin äitiydellä ja laskuvarjolla hyppäämisellä. 

Morgan, Sarah 

Sarah Morgan on opiskellut sairaanhoitajaksi ja työskennellyt useissa eri hoitoalan- ja sairaanhoitotehtävissä. Hän on naimisissa maailman komeimman miehen kanssa, ja he viettävät suurimman osan ajastaan kahden poikansa kanssa. Sarah tarvitsee kuitenkin toisinaan omaa aikaa, jolloin hän omistautuu mielipuuhalleen – rakkausromaanien kirjoittamiselle. Sarah rakastaa luontoa ja on intohimoinen hiihtäjä ja ulkoilmaihminen. Mitä hän tekeekin, hänen päänsä sisällä vilistelevät aina uudet henkilöhahmot. Sarah on riippuvainen onnellisista lopuista. 

Morris, Julianna

Julianna Morris on utelias kaiken suhteen ja kiinnostunut muun muassa historiasta, tieteestä, valokuvauksesta, muinaisesineistä, matkustamisesta, kävelylenkeistä, puutarhan hoidosta ja tieteisromaanien lukemisesta. Hänellä on mielestään mahtava huumorintaju, joskus jopa sen voidaan ajatella olevan omituinen, mutta se auttaa häntä arjessa, esimerkiksi silloin kun hänen kissansa tiputti kaikki hänen kirjansa lattialle. Nykyisin hän hyödyntää uteliaisuuttaan ja huumorintajuaan romaaneja kirjoittaessaan. Juliannaa kiehtovat maagiset paikat ja kokemukset, ja hän lukee ja kirjoittaa niistä mielellään. 

Mortimer, Carole

Carole Mortimer alkoi kirjoittaa Harlequinille vuonna 1979 ja on nyt yksi arvostetuimmista englantilaisista kirjailijoista. Hän kirjoittaa perinteisiä, nykyaikaan sijoittuvia ja mielenkiintoisia henkilöhahmoja sisältäviä rakkausromaaneja. Carole asuu yhdessä miehensä Peterin kanssa Mansaarella. Heillä on neljä poikaa ja Merlyn-niminen partacollie. Hänen reseptinsä onnelliseen parisuhteeseen on rakkaus ja ystävyys. 

Myers, Cindi 

Cindi Myers kirjoittaa hauskoja ja seksikkäitä romanttisia kirjoja ja uskoo rakkauteen ensi silmäyksellä. Hän myös uskoo, että ihmisiin, jotka eivät pidä elämistä, ei voi luottaa ja että Jumalalla on mitä ilmeisimmin huumorintajua. Cindi rakastaa hyvää suklaata ja kylmää samppanjaa, ja silloin kun hän ei kirjoita tai lue, hänet löytää puutarhasta, vaeltamasta tai laskettelurinteestä. Hän asuu luonnonkauniilla alueella Kalliovuorten keskellä Coloradossa. 

Napier, Susan 

Susan Napier oli aiemmin toimittaja ja käsikirjoittaja. Hän innostui romantiikkatyylistä tultuaan kahden pojan äidiksi. Hän asuu perheensä kanssa Aucklandissa, Uudessa-Seelannissa. Hänen miehensä on uutistoimittaja. On itsestään selvää, että hän saa ideoita kirjojen sankareihin miehensä työn kautta. Antaakseen vinkkejä siihen, kuinka säilyttää romantiikka elämässään, hän neuvoo luottamaan kumppaniin – ja uskomaan vankasti rakkauteen, ei pelkästään intohimoon, vaan juuri arkirakkauteen, jolle on mahdollista rakentaa pysyvä suhde. Koska Susan pitää matkustamisesta, hänen mielestään on aivan mahtavaa, että sukulaiset asuvat ympäri maailmaa. Matkoiltaan hän saa myös tarvitsemaansa inspiraatiota kirjoihinsa. 

Neggers, Carla

”Ei ole romanttista jännitystä parempaa!” Janet Evanovich Valmistuttuaan Bostonin yliopistosta ja työskenneltyään lyhyen aikaa vapaa-ajan - ja kulttuuritoimittajana, Carla alkoi kirjoittaa kokopäiväisesti. Hän on nykyisin menestynyt kirjailija ja on julkaissut viitisenkymmentä romaania, joista useat ovat päätyneet arvostetulle New York Timesin bestsellerlistalle. Hänen ainutlaatuinen tyylinsä sekoittaa jännitystä ja ihmissuhteita on sulattanut sekä kriitikot että lukijat. Kirjoittamisen lisäksi Carla Neggers matkustaa, meloo kanootilla ja vaeltelee mielellään luonnossa. Hän on naimisissa ja hänellä on kaksi lasta. Carla asuu perheensä kanssa remontoidussa talossa Vermontissa, lähellä ihastuttavaa Quechee Gorgea. 

Neil, Joanna 

Joanna Neil on aina rakastanut lukemista, ja huolimatta työkokemuksesta sekä toimistossa että sairaanhoitajan ja esikouluopettajan töistä, hän päätti alkaa kirjailijaksi. Hän asuu Leicestershiressä miehensä, tyttären, pojan, hilpeän labradorinnoutajan ja kahden höpsön cockerspanielin kanssa. Vapaa-ajallaan hän kokkailee, ompelee tai pitää luovan kirjoittamisen kursseja ihmisille, jotka haluavat kehittää omia kykyjään. 

Nelson, Rhonda 

Rhonda Nelson on menestyskirjailija ja on ollut nimettynä lukuisten palkintojen voittajaehdokkaaksi USA:ssa. Hän kirjoittaa enimmäkseen intohimoisia, romanttisia ja hauskoja kirjoja. Kirjailijanuransa lisäksi hänellä on mies, kaksi ihanaa lasta, musta labradorinnoutaja ja kaunis bichon frisé, joka seuraa tiivisti hänen kintereillään ja ihmettelee usein pää kenossa Rhondan puuhastelua. Rhondan hullunkurinen perhe elää onnellista elämää kodissaan pienessä kylässä Pohjois-Alabamassa. Rhonda ihailee kunniakkaita miehiä univormuissaan, mutta on myös salaa ihastunut pahoihin poikiin. 

Nichols, Mary 

Mary Nichols on syntynyt Singaporessa, mutta muutti kolmevuotiaana Englantiin. Hän on asunut suurimman osan elämästään Norfolkin ja Suffolkin eri alueilla. Hän on työskennellyt radiologina, IT-toimihenkilönä, teknisenä toimittajana ja ollut koulussa sihteerinä, mutta kirjoittaminen on lähinnä hänen sydäntään. Marylla on kolme aikuista lasta ja neljä lastenlasta. 

Nichols, Nadia 

On vähättelevää sanoa Nadia Nicholsia koirahulluksi. Hänellä on kennelissään 40 Alaskan huskieta. Silloin kun hän ei puuhastele koiriensa kanssa, hän työskentelee perheensä täysihoitolassa Mainessa. Nadian kirjailijan ura alkoi viisivuotiaana, jolloin hän myi novellinsa ”Karhu” äidilleen 25 sentillä. Kasvaessaan hän jatkoi tarinoidensa myymistä äidilleen saadakseen jäätelöä. Nykyisin kirjoittamisesta tulevat tulot menevätkin koiranruokaan. 

Novak, Brenda

”Haluatko vaihtaa paikkaa kanssani?” kyselee kirjailija Brenda Novak leikillään nettisivuillaan, www.brendanovak.com. ”Kirjailijan elämähän on valtavan hohdokasta ja upeaa. Puet vain päällesi rennot olovaatteet ja sukat. Tai juokset ympäriinsä alusvaatteisillasi. Koska työskentelet kotona, poistut sieltä harvoin laitettuasi ensin viisi lasta kouluun.” Hohdokasta tai ei, totuus on, että Brenda Novak on voittanut romaaneillaan vuosien saatossa monia upeita palkintoja. Hän kehottaakin tulevia kirjailijoita lukemaan paljon. Oli sattumaa, että hän alkoi kirjoittaa romaaneja. Harmillinen tapahtumasarja sysäsi kirjailijan uran liikkeelle – hän sai lastenhoitajan kiinni itse teosta tämän huumatessa hänen lapsensa saadakseen nämä nukkumaan! Silloin Brenda päätti, että hän haluaa työskennellä kotona. Häneltä kesti viisi vuotta oppia kirjailijan ammatti ja kirjoittaa ensimmäinen kirjansa, mutta hän ei ole koskaan katunut uravalintaansa. Brenda asuu miehensä Tedin ja viiden lapsensa kanssa Sacramentossa. Silloin kun hän ei kirjoita tai vietä aikaa perheensä kanssa, hän työskentelee aatteellisessa yhdistyksessä, joka kerää rahaa diabetestutkimukseen. Hän pitää matkustelusta ja on innokas penkkiurheilija. Hän pyöräilee pitääkseen itsensä kunnossa. 

Oakley, Natasha 

Natasha Oakley päätti jo pienenä ryhtyä kirjailijaksi. Hän luki paljon ja halusi vain olla sisällä nenä kiinni kirjassa. Hän löysi 14-vuotiaana teatterin, josta pian tulikin hänen uusi intohimonsa, ja hän uppoutui Shakespearen, Ibsenin ja Tsehovin tarinoihin. Natasha kouluttautui kirjailijan ammattiin, mutta vasta kun kuopuskin viidestä lapsesta nukkui koko yön, hän ryhtyi kirjoittamaan. Ensimmäinen teos ei oikein onnistunut. Henkilöhahmot olivat kyllä suurenmoisia, mutta tarinasta puuttui juoni. Hänen unelmansa oli kuitenkin saanut siivet ja jo toinen hänen Harlequinille lähettämänsä kirja julkaistiin! 

O´Brien, Anne 

Anne O´Brien on syntynyt ja kasvanut Yorkshiressä. Hän opetti historiaa ennen kuin päätti toteuttaa pitkäaikaisen unelmansa kirjoittaa romanttissävytteisiä historiallisia romaaneja. Hän on voittanut lukemattoman määrän novellikilpailuja. Puutarhan hoito, kokkaus ja akvarellien maalaus ovat Annen lempiharrastuksia. Hän asuu nykyisin miehensä kanssa 1700-luvun talossa Walesissa. 

O´Brien, Kathleen 

Kathleen O’Brien on kirjoittanut siitä lähtien, kun hän aloitti koulunkäynnin. Ajan mittaan hän päätyi aikakauslehtialalle, jossa hänestä tuli vähitellen tv-ohjelmien kriitikko. Samaan aikaan Floridaan muuton kanssa Kathleen alkoi kirjoittaa rakkauskertomuksia. Kirjailijanuransa lisäksi hän omistautuu perheelleen ja ystävilleen. Hän rakastaa lemmikkejään, kukkia ja kuuntelee mielellään Mozartia ja Elvis Presleyä. 

O´Keefe, Molly 

Luettuaan jonkin verran romanttisia kirjoja Molly O’Keefe tiesi täsmälleen, millaisia kirjoja hän itse haluaa kirjoittaa. Hän rakastaa hahmotella jokaisen henkilöhahmon matkaa kohti onnellista loppua. Vaikka Molly varttui Chicagon esikaupungissa, hän asettui lopulta perheineen Kanadaan, Torontoon asuttuaan vuosikaudet ympäri maailmaa. 

Oldfield, Elizabeth

Elizabeth Oldfield aloitti kirjailijanuransa jo kaksitoistavuotiaana opiskeltuaan kirjoittamista kirjekurssilla. Vartuttuaan hän meni naimisiin kaivosinsinöörin kanssa. Heillä on kaksi lasta, tytär ja poika. Lasten ollessa pieniä kirjoittaminen jäi taka-alalla. Perhe asui viisi vuotta Singaporessa, jonne he muuttivat miehen työn takia. Siellä Elizabeth löysi rakkausromaanit ja alkoi kirjoittaa säännöllisesti. Nykyisin he asuvat Lontoossa ja Elizabeth toimii kokopäiväisenä kirjailijana. Hän matkustelee laajalti tehdessään taustatutkimusta kirjojaan varten. 

Oliver, Anne 

Silloin kun Anne Oliver ei opeta, hän uppoutuu paksuun romaaniin. Kun hän lukee, hänellä ontapana pitää nenäliinat lähettyvillä, koska hänen suosikkikirjansa ovat täynnä tunteita. Kahdeksan vuotta sitten Anne alkoi kirjoittaa omia kirjoja, aluksi jännitysromaaneja, joista siirtyi ihmissuhderomaaneihin. Hänen mielestään on etuoikeus saada jakaa henkilöhahmojen kohtalo ympäri maailmaa olevien lukijoiden kanssa. Anne asuu Adelaidessa, eteläisessä Australiassa, ja hänellä on kaksi aikuista lasta. 

O´Neill, Margaret 

Margaret O’Neill alkoi kirjoittaa jo nelivuotiaana. Sairaanhoitajaksi hän valmistui 20-vuotiaana ja yhdessä miehensä kanssa hän on omistanut useita yksityissairaaloita. Perheeseen kuuluu kaksi lasta. Nykyisin Margaret on eläkkeellä oleva leski ja asuu Sussexissa, mutta pitää yhä yhteyttä ihmisiin ympäri maailman. 

O´Reilly, Kathleen 

Kathleen O’Reillyn ura kirjailijana oli loppua lyhyeen, koska hänen ensimmäinen romanttinen kertomuksensa luettiin ääneen koko luokan edessä. Hän oli silloin 11-vuotias. Kesti yli 20 vuotta ennen kuin Kathleen uskalsi häpeältään kirjoittaa uudelleen. Hän asuu perheineen Texasin Austinissa. 

Orwig, Sara 

Sara Orwig asuu Oklahomassa. Hänen kärsivällinen miehensä seuraa häntä kirjailijan matkoillaan aina suurkaupungeista vanhoihin linnakkeisiin. Sara keräilee vanhoja lännenromaaneja. Englannin kielen yliopistotutkinnon suorittanut Sara on kirjoittanut kaikkea historiallisista romaaneista aina nykyaikaisiin rakkausromaaneihin. Kirjat ovat rakastettuja aarteita, jotka vievät Saran mukanaan maagisiin maailmoihin, ja hän rakastaa sekä lukemista että kirjoittamista. 

P.D, Martin 

P.D. Martin on kotoisin Melbournesta, Australiasta. Hänen kiinnostuksensa salapoliisiromaaneihin heräsi jo varhain, kuten myös unelma siitä, että jonain päivänä hän kirjoittaa omia kirjoja. Käyttäytymistieteiden tutkinto ja luovan kirjoittamisen opiskelu loivat perustan unelman toteutumiselle. ”Painajaiset” on Martinin esikoisromaani, joka on herättänyt kansainvälisesti suurta mielenkiintoa. 

Palmer, Diana 

Diana Palmer on erittäin ahkera romanttisten kirjojen kirjoittaja. Hän aloitti uransa naistenlehden toimittajana ja oppi silloin tuottamaan tekstiä nopeassa tahdissa ja kiireisellä aikataululla. Nykyisin hän kirjoittaa keskimäärin kirjan kahdessa kuukaudessa. Diana on naimisissa. Häät pidettiin jo viikon päästä ensitapaamisesta. ”Se tapahtui aivan kuin kirjoissani”, kertoo Diana. 

Peterson, Ann Voss 

Jo siitä asti, kun Ann Voss Peterson pienenä tyttönä kirjoitti omia tarinoita ruutuvihkoon, hän on kantanut unelmaa kirjoittamisesta. Hänen ainoa mahdollinen valinta pääaineekseen Wisconsinin yliopistossa oli luova kirjoittaminen, mutta toimeentulon kannalta se ei ollut niin järkevä ajatus. Ann teki kaikkea mahdollista työtä oikolukemisesta hevostenhoitoon, mutta ei koskaan luopunut sydäntään lähellä olevien runsaalla romantiikalla höystettyjen jännitysromaanien kirjoittamisesta. Nykyisin hän asuu Madisonin, Wisconsin, kaupungin ulkopuolella miehensä, poikansa, partacollien ja ratsuhevosen kanssa. 

Phillips, Carly 

Carly Phillips on ensimmäinen romanttinen kirjailija, joka on mainittu TV:n kirjallisuusohjelmassa. Sen ansioista hänen päivänsä täyttyvät nykyään kirjojen mainostamisesta ja kirjoittamisesta. Hän asuu perheineen Purchasessa, New Yorkissa. 

Phillips, Tori

Valmistuttuaan San Diegon yliopistosta pääaineenaan luova ilmaisu, Tori Phillips työskenteli MGM Studioilla. Hän avusti erittäin monissa musikaaleissa, ja hänellä oli rooli elokuvassa ”Kultahattu”. Näyttelemisen lisäksi Tori myös käsikirjoittaa ja ohjaa. Hänen teatteriesityksensä ja runoutensa ovat olleet suuri menestys USA:ssa ja Kanadassa, ja hän on ohjannut yli 20 Shakespeare-tuotantoa. 

Pickart, Joan Elliott 

Kirjoittamiensa teosten lisäksi Joan Elliott Pickartilla on valtavasti lukemattomia kirjoja kirjahyllyssään. Vuonna 1988 hänen ensimmäinen kirjansa julkaistiin Harlequinilla, Ruotsissa nimellä Robin Elliott. Hän asuu Kiinasta adoptoidun tyttärensä kanssa kansallispuistoalueella Arizonassa. 

Pinter, Jason 

Jason Pinter työskentelee kustannustoimittajana kirjoittamisen lomassa. Hän asuu New Yorkissa vaimonsa Susanin kanssa. Pinter on International Thriller Writers of America -yhdistyksen jäsen ja on perustanut Killer Year -yhdistyksen trillerikirjailijoille. Hänen ensimmäinen jännitysromaaninsa oli ”Merkitty mies”, jossa hän esitteli päähenkilön, Henry Parkerin, nuoren, taitavan toimittajan. Esikoisteos sai erittäin innostuneen vastaanoton sekä kriitikoilta että lukijoilta. Pintersin omia suosikkikirjailijoita ovat muun muassa Dennis Lehane, Halan Coben, Michael Connelly, Margaret Atwood, Stephen King, Joseph Heller, Raymond Carver ja Dashiell Hammett. 

Porter, Jane

Jane Porter varttui rakkausromaanien parissa ja luki niitä iltaisin peiton alla, ettei hänen äitinsä huomaisi. Jane vietti koululaisena monia vuosia ulkomailla ja kiinnostui muista kulttuureista. Nykyisin hän on asettunut luonnonkauniiseen Seattleen, Washingtonin osavaltioon miehensä ja kahden poikansa kanssa. 

Preston, Marcia

Aiemmin Oklahomassa vehnää viljellyt Marcia Preston on säilyttänyt maanläheisyytensä, ja hänen kirjoissaan on yhä säilynyt erityinen suhde ulkoilmaelämään ja viljaviin vainioihin. Hänen tekstinsä ovat täynnä jännitystä, tunnetta ja psykologisia tehokeinoja. Marcia on aiemmin toiminut opettajana ja työskennellyt myös PR:n parissa. Hän asuu edelleen Oklahomassa oman perheensä kanssa ja harrastaa vapaa-ajallaan lintujen tarkkailun ja puutarhanhoidon lisäksi tornadojen myrskybongausta. 

Quinn, Tara Taylor 

Tara Taylor Quinnin kiinnostus rakkausromaaneihin heräsi 14-vuotiaana, kun hän luki ensimmäisen Harlequin-romaaninsa. Kiinnostusta edisti tapahtuma, kun Tara poistettiin luokasta kesken konekirjoitustunnin, koska hän luki oppitunnilla salaa kirjaa. Hän luki romaanin loppuun rehtorin puhuttelua odotellessaan. Jatkossa Taran piti jättää rakkausromaanit kotiin. Sen jälkeen hänen taitonsa kirjoittaa kirjoituskoneella kasvoivat huomattavasti, mistä hän on nykyisin kirjailijana ikuisesti kiitollinen! Tara on kirjoittanut yli 40 kirjaa, joita on käännetty ja julkaistu 20 kielellä. Kaiken kaikkiaan hänen kirjojaan on myyty yli neljä miljoonaa kappaletta, ja niistä on sadellut hänelle palkintoja. Silloin kun Tara ei kirjoita tai pidä luentoja kirjallisuudestaan, hänestä on mukavaa matkustella ja viettää aikaa ystävien kesken. 

Radley, Tessa

Tessa Radley rakastaa matkustella, lukea ja tarkkailla ympäröivää maailmaa. Kouluaikoina hän halusi tulla ulkomaan kirjeenvaihtajaksi, mutta valmistuttuaan yliopistosta ja mentyään naimisiin häntä alkoi kiinnostaa oikeustiede niin paljon, että hän opiskeli asianajajaksi. Matkustaessaan yhdessä perheensä kanssa puoli vuotta ympäri Australiaa, hän löysi uudelleen kiinnostuksen kirjoittamiseen, ja kirjailijan elämä sopiikin hänelle erittäin hyvin. Matkustaminen, uusien paikkojen ja erilaisten ihmisten kohtaaminen ovat taustatutkimusta kirjoja varten. Hän voikin vain istuskella, ajatella ja uneksia päivät pitkät. Vapaa-ajallaan hän viettää aikaa ulkona tai matkustelee perheen ja ystäviensä kanssa. 

Ranstrom, Gail 

Gail Ranstrom syntyi ja varttui Montanassa ja vietti monet nuoruutensa pitkistä talvista uppoutuneena kirjoihin, jotka vievät hänet eksoottisiin paikkoihin ja mielenkiintoisiin aikakausiin. Kirjoittaminen olikin seurausta tästä rakkaudesta ”matkustaa sisimpään”. Gaililla on kolme lasta, Natalie, Jay ja Katie, jotka ovat hänen elämänsä suurin ilo. Gail asuu Etelä- Kaliforniassa koiriensa Piperin ja Allyn kanssa, kun taas hänen perheensä asuu useissa eri paikoissa Alaskasta Floridaan. 

Rawlins, Debbi 

Alkujaan havaijilainen Debbi Rawlins päätyi lopulta Las Vegasiin, Nevadaan, muutettuaan ensin useita kertoja. Hänen kodistaan on tullut koko maan kirjailijoille turvapaikka ja hänen vierashuoneessa onkin vain harvoin tyhjillään. Ja eräs, joka tuli vuosia sitten vieraaksi, jäikin pysyvästi… 

Raye, Kimberly 

Kimberly Rayesille on suuri etu siitä, että hän on parantumaton romantikko. Hänen romaaninsa ovat seksikkäitä, suloisia ja humoristisia. Kimberly asuu perheineen Texasin vuoristoalueella ja pitää – lukemisen lisäksi – suklaasta, suklaasta, Dr. Pepperistä ja… suklaasta. 

Reese, Cynthia 

Cynthia Reese asuu miehen, tyttären, kahden koiran, kolmen kissan ja heidän terassilleen säännöllisesti aamiaiselle ilmestyvän epämääräisen villikissalauman kanssa Etelä-Georgiassa. Hän on kirjoittanut aivan pienestä pitäen ja lukenut vielä kauemmin. Aiemmin hän on työskennellyt toimittajana, opettajana ja englanninkielen professorina. Vapaa-ajallaan hän laittaa ruokaa, matkustelee ja valokuvaa. 

Reid, Michelle

Michelle Reid varttui Manchesterin etelälaidalla. Hän oli viidestä eläväisestä sisaruksesta nuorin. Hän asuu nykyisin kauniissa Cheshiren kreivikunnassa työteliään miehensä ja kahden aikuisen tyttärensä kanssa. Michelle rakastaa lukemista, balettia ja tennistä. Hän inhoaa ruoanlaittoa, siivoamista ja vaatteiden silittämistä! Hän pärjää vähällä unella ja kirjoittaakin parhaiten varhain aamuisin. 

Rice, Heidi 

Heidi Rice on varttunut ja asuu edelleen Lontoossa. Silloin tällöin hän jättää perheensä kotiin ja lähtee ystävättärensä kanssa Yhdysvaltoihin käydäkseen mielenkiintoisissa paikoissa, joista hän saa inspiraatiota uusiin romaaneihinsa. Hän rakastaa elokuvissa käymistä ja työskentelikin jonkin aikaa unelma-ammatissaan brittiläisen aikakauslehden elokuvakriitikkona. Lopulta hän kyllästyi työhönsä, ja arvostelujen sijaan hän alkoi kirjoittaa omia rakkausromaaneja. Heidi pitää vieläkin elokuvista, erityisesti niistä, joissa esiintyy Johnny Depp. 

Richards, Emilie

Esikoisteoksensa jälkeen vuonna 1983 Emilie Richards on menestynyt erittäin hyvin kirjailijana. Hänen teoksilleen on luonteenomaisia moniulotteiset henkilöhahmot, perusteelliset kuvaukset perhesuhteista ja ajankohtaiset yhteiskunnallisista tapahtumista. Richards on neljän lapsen äiti ja työskennellyt perheneuvojana, joten ei ole ihme, että hän on suhdeasioiden ammattilainen. Hän asuu miehensä kanssa Virginiassa, USA:ssa. 

Richmond, Emma 

Emma Richmond asuu Kentissä miehensä, kolmen tyttären ja koiransa kanssa. Hän on työskennellyt monissa eri ammateissa, muun muassa sihteerinä, mutta nykyisin hän kirjoittaa kokopäiväisesti. Kirjoittamista Emma tarvitsee voidakseen hyvin. 

Roberts, Alison 

Alison Roberts syntyi Uudessa-Seelannissa, mutta varttui Lontoossa ja Washington D.C:ssä. Työuransa hän aloitti ala-asteen opettajana. Hänen isänsä on lääkäri, äiti sairaanhoitaja ja aviomies kirurgi. Hän on saanut elinikäisen kiinnostuksen lääketieteelliseen maailmaan jo äidinmaidostaan. Alisonin miehen ura kuljetti heidät Glasgow:hin Skotlantiin, missä he asuivat kaksi vuotta. Se oli Alisonille täydellinen ympäristö alkaa kirjoittaa. Nykyisin he asuvat Christchurchissa, Uudessa-Seelannissa tyttären ja eläimiensä kanssa. 

Roberts, Nora

Noran tie kirjailijaksi Nora Roberts on aina tuntenut tarvetta ilmaista itseään luovasti. Hän on kokeillut hedelmien ja vihannesten säilömistä, vaatteiden ompelua, kutomista ja virkkausta, mutta mikään niistä ei tuntunut hänestä omalta. ”Kun olin valmistanut kaksi riippumattoa makramé-tekniikalla, ymmärsin, että tarvitsen apua”, Nora myöntää leikillään. Ratkaisu saapui lumimyrskyn muodossa helmikuussa vuonna 1979. Hän alkoi kirjoittaa ollessaan myrskyn armoilla kotonaan kahden poikansa kanssa ja kyllästyttyään pelaamaan seurapelejä. Kaikki kunnia lasten kanssa vietetylle ajalle, mutta hän tarvitsi vähän aikuistenkin toimintaa. Nora alkoi kirjoittaa kertomusta, jota oli jo pitkään miettinyt itsekseen. Ja se onnentunne, että hän oli vihdoin löytänyt sen, mitä oli niin pitkään etsinyt. Biografia Nora Roberts syntyi Marylandissa, USA:ssa viiden sisaruksen kuopukseksi. Kouluaika piti sisällään useita vuosia nunnien opettamassa katolisessa koulussa ja sen jälkeen hän meni nuorena naimisiin. Perhe asettui asumaan Keedysvilleen, Marylandiin. Hän työskenteli lyhyen aikaa lakimiehen sihteerinä, mutta hänen taitonsa kirjoittaa nopeasti ei painanut vaakakupissa yhtä paljon kuin hänen tekemänsä kirjoitusvirheet. Nora ymmärsi varsin nopeasti, ettei sihteerin työ sopinut hänelle. Koska Nora piti Harlequin-romaaneista, hän päätti valita kirjalliseksi linjakseen juuri romanttisen kirjallisuuden. Muutamien hylättyjen romaanien jälkeen, hänen ensimmäinen teoksensa julkaistiin vuonna 1981. Siitä sai alkunsa hänen erittäin menestyksekäs kirjailijanuransa. Joitain vuosia myöhemmin Nora tapasi toisen miehensä, puusepän, jonka Nora oli palkannut rakentamaan kirjahyllyjä kotiinsa. Tuon jälkeen pariskunta on hankkinut kodin, jota rakastavat, matkustanut ympäri maailmaa ja avannut yhdessä kirjakaupan. Nora on nykyisin erittäin arvostettu kirjailija, ja hänelle on myönnetty useita eri kunnianosoituksia kirjoistaan. Hänen romaaninsa ovat jatkuvasti bestsellerlistojen kärjessä. Tiesitkö että … - vuonna 2006 painettiin yli 294 Nora Robertsin kirjaa. - Viimeisten 20 vuoden aikana on myyty 21 Nora Robertsin kirjaa joka minuutti. - Jos laittaisimme kaikki Nora Robertsin kirjat peräkkäin niitä riittäisi Los Angelesista New Yorkiin – 10 kertaa. 

Roberts, Sheila

Sheila Roberts asuu rannikolla luoteis-USA:ssa. Hän on onnellisesti naimisissa ja kolmen lapsen äiti. Hän on kirjoittanut vuodesta 1989, mutta ennen sitä hän ehti kokea kaikenlaista – hän muun muassa soitti bändissä ja pyöritti omaa yristystä. Hänen menestyksekkäät romaaninsa ovat keränneet paljon ylistyssanoja ja hän rakastaa kirjoittaa perheistä, ystävistä ja suklaasta. 

Rock, Joanne 

Menestyskirjailija Joanne Rock on niin ihastunut kirjoittamaan kirjojaan Harlequinille, että kirjoittaa niitä kolmeen eri sarjaan: Viettelys Extra -, Viettelys- ja Historiallinen-sarjaan. Joanna on valmistunut maisteriksi Louisvillen yliopistosta, ja hän on työskennellyt markkinoinnin parissa tv-alalla, tiedottajana, professorina, näyttelijänä ja mallina. Hänen mielestään hänen hapuilunsa uran kanssa ei johtunut levottomuudesta, vaan olikin itse asiassa taustatutkimusta hänen kirjojaan varten. Nykyisin hän asuu miehensä ja kolmen poikansa kanssa luonnonkauniissa Adirondack-vuoristossa. Hän viettää siellä päivänsä kirjoittaen kirjoja, joissa on onnellinen loppu. 

Roe, Paula 

Paula Roella ei ole koskaan ollut muuta toiveammattia kuin kirjailija. Hänen vain täytyy saada kirjoittaa. Vaikka häneltä kesti kauan saada ensimmäinen teos julkaistuksi, täyttyi hänen toiveensa lopulta. Paula on tekemisissä paljon myös muiden kirjailijoiden kanssa, ja silloin tällöin hän kirjoittaa jonkun kanssa yhdessä minisarjaa. 

Rolofson, Kristine 

Kristine Rolofson on kiehtova nainen. Hänellä on kuusi lasta, jotka pitävät hänet kiireisenä! Hän on syntynyt ja varttunut Rhode Islandilla ja asuu nyt perheineen samassa kaupungissa, jossa itse varttui. Kirjailijanuransa alussa Kristine yhdisti kirjoittamisen tarjoilijan, ompelijan ja sihteerin työhön. Nykyisin hän kirjoittaa täyspäiväisesti ja on julkaissut parikymmentä kirjaa, joiden tarinat kietoutuvat usein perhe-elämän ympärille. 

Rolls, Elizabeth 

Elizabeth Rolls syntyi Kentissä, mutta perhe muutti Melbourneen, Australiaan, kun hän oli reilun vuoden ikäinen. Lapsuudessaan hän vietti monta vuotta Papua-Uudessa-Guineassa, jossa hänen isänsä työskenteli puolustusvoimien päällystössä. Opetettuaan musiikkia joitakin vuosia hän muutti Sydneyyn suorittaakseen musiikkitieteiden maisterintutkinnon New South Walesin yliopistossa. Valmistuttuaan Elizabeth halusi edelleen jatkaa kirjoittamista, koska se oli hänen mielestään niin mukavaa. Nykyään hän elää sekasortoisessa taloudessa miehensä, kahden lapsen, kahden kissan ja kahden koiransa kanssa. 

Rose, Emilie 

Emilie Rose asuu Pohjois-Carolinassa nuoruudenrakkautensa ja neljän poikansa kanssa. Emilien rakkaus romanttiseen kirjallisuuteen sai ensisykäyksen hänen ollessaan 12-vuotias, kun hänen äitinsä yritti piilotella kirjojaan sohvatyynyjen alle joka kerta Emilien tullessa huoneeseen. Lapsuutensa ja nuoruutensa hevoshullu Emilie lähes asui hevostalleilla. Nykyisin hän osallistuu baseboll-kauden aikana poikiensa joukkueen toimintaan, enimmäkseen istumalla katsomossa seuraamassa poikiensa pelejä. Vapaa-ajallaan Emilie nauttii tilkkutäkkien ompelusta ja ruoanlaitosta. Hänen suosikkiohjelmiaan tv:ssä ovat Greyn anatomia, CSI, Boston Public ja eri lääkäriohjelmat Discovery-kanavalla. Myös kantrimusiikki on lähellä Emilien sydäntä. Hänen mielestään lähes jokainen kantrikappale pitää sisällään kokonaisen tarinan. 

Rose, M.J.

M.J. Rose on menestyskirjailija, jonka teoksia on julkaistu useassa eri kokoelmateoksessa, muun muassa eräässä Oprah Winfreyn teoksessa. Tie menestykseen on kuitenkin ollut mutkikas. Suuri kustantaja palautti hänen ensimmäisen käsikirjoituksensa kerta toisensa jälkeen, huolimatta siitä, että M.J. tiesi romaanin olevan erinomainen. Lopulta hän keksi laittaa kirjansa nettimyyntiin ja pian sitä olikin jo myyty yli 2500 kappaletta! Nykyisin hän on lukijoiden suosikki ympäri maailman. Hän asuu Connecticutissa säveltäjä-miehensä ja Winka-koiransa kanssa. 

Rosemoor, Patricia

Patricia Rosemoor on valmis tekemään kaikkensa löytääkseen uusia, eksoottisia, mutta todenmukaisia tapahtumapaikkoja kirjoihinsa. Hän on kirjoittanut sekä nykyaikaan sijoittuvia, historiallisia että paranormaaleja rakkauskertomuksia, mutta on aina pitänyt eniten jännitysgenrestä. Patricia on saanut lukuisia palkintoja, muun muassa Musta ruusu -sarjan kirjoistaan. Hän kirjoittaa myös eroottisempia trillereitä. 

Ross, Kathryn

Kathryn Ross syntyi Zambiassa. Hän opiskeli Irlannissa ja Englannissa ja asuu nykyisin Lancashiressa. Koulutukseltaan hän on estenomi, mutta kirjoittaminen on hänen intohimonsa. Lapsuudessaan Kathryn kirjoitti seikkailutarinoita, ja kun on vielä romanttinen jousimies, hän rakastaa matkustaa eksoottisiin paikkoihin. 

Roszel, Renee 

Renee Roszelin kirjailijanura alkoi varhain, mutta suuri läpimurto tuli vasta, kun hän oli omaksunut romantiikkagenren. Vapaa-ajallaan Renee harrastaa aerobickiä ja käy säännöllisesti tunneilla. ”Jos en olisi niin hulluna suklaaseen, voisin kuvitella itseni jopa aerobic-ohjaajaksi”, nauraa Renee. 

Rowell, Patricia Frances

Patricia Frances Rowell asuu Pohjois-Louisianassa miehensä Johnnyn kanssa heidän itse rakentamassaan talossa. Siellä heitä käy ilostuttamassa vierailuillaan seitsemän lasta, miniät ja vävyt lapsineen. Lisäksi he nauttivat ulkoilmaelämästä. Patricia on sijoittunut hyvin useissa kirjoituskilpailuissa. 

Sala, Sharon

Sharon Sala on tyttö maaseudulta, jossa hänen isänsä työskenteli maanviljelijänä. Sharon antaa arvoa lennokkaalle mielikuvitukselleen, joka auttoi häntä kääntämään yksinäisyytensä voitoksi. Parantumattomana unelmoijana Sharon kaipasi jotain jonka kanssa saisi jakaa mielikuvituksensa tuotokset. Murheellinen perhetapahtuma sai Sharonin ymmärtämään, että elämä voi olla lyhytkin, joten täytyy tavoitella kohti unelmiaan, Sharonilla se oli tulla kirjailijaksi. Hänen kirjansa tunnistaa ristiriitaisista aihepiireistä, jotka ovat taitavasti ja herkästi kirjoitettuja. Hän on vanginnut palkituillaan teoksillaan lukemattomien lukijoiden sydämet. Hän on myös kirjoittanut salanimellä Dinah McCall. 

Salonen, Debra

Debra Salosen vanhemmat olivat taksiyrittäjiä, joten oli luonnollista, että Debra alkoi ajaa taksia sivutyönään. Ratin takana istuessaan hän tapasi mielenkiintoisia ihmisiä, joilla jokaisella oli jonkinlainen tarina kerrottavanaan. Vuonna 1987 Debra alkoi työskennellä toimittajana, mutta saatuaan potkut työstään hänen miehensä tarjoutui maksamaan hänelle palkkaa siitä, että Debra jäisi kotiin ja alkaisi kirjoittaa romaania. Korvaukseksi tästä Debra lupautui hoitamaan miehensä yrityksen kirjanpidon. 

Sanderson, Gill 

Gill ja Roger Sanderson aloittivat yhteistyön avioparina. Gill loi ensin juonen, henkilöt ja taustat ja pyysi sen jälkeen Rogeria auttamaan kirjoittamisessa. Kun Gillin osuus vaati yhä enemmän työtä ja vei yhä enemmän aikaa, alkoi Roger kirjoittaa kokonaisia kirjoja itsenäisesti. Ja hän rakastaa sitä! Roger on kirjoittanut useita Lääkärisarjan kirjoja Harlequinille. Kirjojensa aiheet hän saa kolmelta lapseltaan. Helen on kätilö, Adam terveydenhoitaja ja Mark onkologian ylilääkäri. Arkisin hän keskittyy työntekoon, mutta viikonloppuisin ja lomillaan hän vaeltelee Lake Districtin luonnonpuistossa, Walesissa. 

Sands, Charlene

Charlene Sands varttui erittäin mielikuvituksekkaan isän kanssa, joka enemmän kuin mielellään väritti tarinoitaan. Siksi Charlenen ei ollut vaikeaa alkaa kirjoittaa. Hänen kirjansa tunnistaa siitä kuinka romantiikka seuraa mukana punaisena lankana koko tarinan ajan. Ja voi olla varma, että kirjassa on onnellinen loppu. Charlene asuu Orange Countyssä, Kaliforniassa. Sellers, Alexandra Alexandra Sellers syntyi Kanadassa. Jo ensimmäistä kertaa oleskellessaan Lontoossa hän rakastui kaupunkiin. Hän opiskeli tuolloin Royal Academy of Dramatic Artissa. Nykyisin Alexandra on naimisissa englantilaisen miehen kanssa, ja pariskunta asuu Hampstead Heathissa. He jakavat asuntonsa Monsieurin kanssa, joka hyppäsi eräänä päivänä ikkunasta sisään ja teki selväksi, kuten kissat yleensä, että aikoi muuttaa heille asumaan. Rakkausromaanien kirjoittamisen lisäksi Alexandra vetää kursseja, joilla hän opettaa, kuinka kirjoittaa rakkausromaaneja. 

Shalvis, Jill 

Jill Shalvis saa perheeltään paljon apua kirjoittamiseen. He nimittäin haluavat jatkuvasti kertoa, mitä kaikkea heille on tapahtunut ja ovat siten jatkuva innoituksen lähde Jillille. Hän asuu perheensä kanssa sekalaisen kotieläinlauman kanssa lähellä Lake Tahoe’ta, USA:ssa. Kirjoittamisen lisäksi Jill puuhastelee lumitöiden parissa, hiihtää ja maalaa. 

Sharpe, Alice

Alice Sharpe on aina pitänyt itseään tulevana kirjailijana. Hän on kirjoittanut runsaasti naistenlehtiin. Hän on kirjoittanut päiväkirjoja, runoja, novelleja ja näytelmiä. Häneltä puuttui kirjallisuuden koulutus, mutta sen hän korvasi kovalla motivaatiolla ja päättäväisyydellä panostaessaan ensimmäisen kokonaisen kirjansa kirjoittamiseen. Alice haluaa yhdistää huumoria ja sydäntä kaikkiin teksteihinsä. Hän rauhoittuu ihanan perheensä kanssa Brownsvillessä, Oregonissa. 

Sharpe, Isabel 

Isabel Sharpen tausta on musiikkialalla ja hän on suorittanut muun muassa laulusolistin tutkinnon. Isabel asuu Wisconsinissa ja jakaa aikansa perheensä, kirjoittamisen, lukemisen ja kokkailun kesken. Viimeksi mainitun hän yhdistää liikuntaan, voidakseen syödä kaikkea hyvää, jota valmistaa. 

Shaw, Francesca

Kaksi henkilöä kirjoittaa yhdessä Francesca Shaw -nimen alla. He molemmat työskentelevät kirjastonhoitajina Hertfordshiressä ja asuvat Bedfordshiressä lähellä toisiaan. He kirjoittivat ensimmäisen yhteisen romaaninsa puun alla burgundilaisessa viinitarhassa. Sen jälkeen he ovat kirjoittaneet useita julkaistuja kirjoja, mutta nyt he ovat alkaneet kirjoittaa historiallisia kirjoja. He pitävät samoista asioista, kuten lukemisesta ja kirjoittamisesta. He ovat myös yhtä mieltä siitä, että hyvä ruoka kuuluu olennaisena osana matkusteluun. 

Shelton, Helen 

Uusi-Seelantilainen Helen Shelton on asunut ja työskennellyt Isossa-Britanniassa ja matkustanut maailman ympäri. Hän on naimisissa australialaisen miehensä kanssa, jonka tapasi safarilla Afrikassa ja jonka luo muutti Sydneyyn, jonne he päättivät asettua – ainakin hetkeksi. Helen on aina ollut innokas lukija ja kirjoittaja. Hän saa aiheita kirjoihinsa kokemuksistaan, joita hänelle kertyi, kun hän työskenteli sairaaloissa lääkärinä ympäri maailman. 

Simmons, Deborah

Deborah Simmons aloitti työuransa aikakauslehden toimittajana. Saatuaan ensimmäisen lapsensa hän luopui novellien ja jatkokertomusten kirjoittamisesta. Deborah on aina rakastanut historiallisia kertomuksia, ja se sai hänet kirjoittamaan ensimmäisen romaaninsa, joka julkaistiin vuonna 1989. Hän asuu miehensä, kahden lapsensa, kahden kissan ja kulkukoiran, joka otti heidät omikseen, kanssa maatilalla maaseudun rauhassa Ohiossa. Siellä hän jakaa aikansa perheensä ja kirjoittamisen kesken. 

Sinclair, Flora 

Flora Sinclair syntyi ja varttui Lontoon ulkopuolella. Hän opiskeli psykologiaa yliopistossa Pohjois-Englannissa, mutta palasi erääseen Lontoon sairaalaan töihin. Nykyään hän asuu Skotlannissa, jossa hän matkustelee Glasgown ja erään syrjäisen Hebridien saaren välillä. Singh, Nalini Nalini Singh on aina halunnut olla kirjailija. Matkalla tavoitteeseensa hän on onnistunut hankkimaan sekä humanistisen että oikeustieteellisen koulutuksen. Työskenneltyään lyhyen aikaa asianajajana hän myi oikeudet ensimmäiseen kirjaansa, eikä paluuta enää ollut. Nyt hän odottaa innolla elämäänsä kirjailijana, maustettuna niin monella matkalla kuin mahdollista. 

Smith, Taylor

Taylor Smith on kotoisin Winnipegistä, Kanadasta, mutta hän on asunut, työskennellyt ja matkustellut Euroopassa ja Afrikassa. Taylor on suorittanut kansainvälisen politiikan maisterin tutkinnon ja toiminut Kanadan ulkoministeriön neuvonantajana. Taylor vietti kolme vuotta diplomaattina Itä-Afrikassa, jossa hän rakastui savanniin ja oppi puhumaan swahilia. Taylor hyödyntää kokemuksiaan luodessaan mielenkiintoisia ja jännittäviä kirjoja skandaaleista ja juonittelusta. Hän asuu Etelä-Kaliforniassa miehensä ja kahden tyttärensä kanssa ja toimii kokoaikaisena kirjailijana. 

Spencer, Catherine

Catherine Spencer työskenteli aluksi englanninopettajana, mutta kuultuaan sattumalta keskustelun Harlequinista hän päätti alkaa kirjoittaa romanttisia kertomuksia. Kirjailijanura lähti nopeasti käyntiin, ja hänen ensimmäinen teoksensa julkaistiin vuonna 1984. Catherine muutti Englannista Kanadaan kolmekymmentä vuotta sitten ja asuu nykyisin Vancouverissa aviomiehensä, kolmen koiran ja kissan kanssa. Hänellä on lisäksi neljä aikuista lasta. Vapaa-ajallan Catherine soittaa pianoa, kerää antiikkia ja viljelee trooppisia pensaita. 

Spindler, Erica

Trillerikuningatar Erica Spindler ammentaa ideansa mutkikkaista ihmissuhteista. Hänen romaaninsa ovat täynnä jännitystä, draamaa ja yllättäviä käänteitä. Teoksia on julkaistu peräti kahdessakymmenessäviidessä maassa, ja ne ovat päässeet muun muassa New York Timesin bestsellerlistalle. Spindler varttui Illinoisissa, USA:ssa. Hänestä oli tarkoitus tulla taiteilija, mutta vuonna 1982 maatessaan sängyssään kovassa flunssassa hän tarttui romanttiseen romaaniin ja alkoi lukea. Eikä kestänyt kauan kun hän alkoi kirjoittaa sellaista itse. Muutama vuosi myöhemmin Erica otti harppauksen romantiikasta jännitykseen. Hän on voittanut useita palkintoja teoksillaan. Hän sai muun muassa vuonna 1999 Publishers Weekly Listen up Award -palkinnon vuoden 1998 parhaasta äänikirjasta. 

Stacy, Judith 

Judith Stacy haastoi itsensä kirjoittamaan ja huomasi, että sai siten purettua ajatuksiaan. Hän halusi kirjoittaa historiallisia romaaneja, koska ihannoi vanhoja, hyviä aikoja. Judith on ollut naimisissa nuoruudenrakkautensa kanssa yli kaksikymmentä vuotta, ja pariskunnalla on kaksi tytärtä. Kun Judith ei ahkeroi töidensä parissa, hän kiertelee museoissa ja antiikkiliikkeissä ja kerää inspiraatiota uusiin historiallisiin seikkailuihinsa. 

St. Claire, Roxanne 

Roxanne St. Claire alkoi kirjoittaa rakkausromaaneja vuonna 1999 työskenneltyään tiedottajana ja markkinoinnin parissa lähes kaksikymmentä vuotta. Paras päätös, jonka Roxanne on tehnyt, on se, että hän luopui liike-elämästä ja siirtyi kirjailijan tehtäviin, työhön, josta hän oli unelmoinut. Hän on naimisissa tosielämän sankarinsa kanssa, ja heillä on kaksi lasta. Roxanne kirjoittaa romanttisia jännitysromaaneja ja moderneja rakkaustarinoita. Hänet on lukuisia kertoja palkittu teoksistaan. 

Steele, Jessica

Jessica Steele asuu miehensä Peterin kanssa pienessä ja viihtyisässä kaupungissa Worcestershiressa. Viehättävä staffordshirenbullterrieri nimeltä Florence ohjailee täysin heidän elämäänsä. Peterin idea oli, että Jessica voisi alkaa kirjoittaa kirjoja ja kannusti häntä vastoinkäymisistä huolimatta, kunnes hänen ensimmäinen kirjansa julkaistiin. Jessica teki perusteellista tutkimustyötä, ja hän on matkustellut ympäri maailmaa ottaakseen selvää faktoista ennen kirjojensa kirjoittamista. Hän on todella kiitollinen siitä, että saa Peteriltä kaiken tuen sekä työhön että matkusteluun. 

Stephens, Susan 

Susan Stephens halusi oopperalaulajaksi ja aloitti uransa Manchesterissa. Hän asui perheensä kanssa Maltalla jonkun aikaa, mutta joutui palaamaan Englantiin, koska hänen tyttärensä sairastivat astmaa. Kokemus sai Susanin kirjoittamaan teoksen, joka kuvaa astmaatikkolapsen vanhemman elämää. Romanttisia kirjoja Susan alkoi kirjoittaa sen jälkeen, kun hän voitti päivän suuren romantiikkakirjailija Penny Jordanin kanssa. 

Stevens, Amanda 

Amanda Stevensin nuoruus oli täynnä perinteitä. Kylminä talvi-iltoina lämpimän takkatulen ääressä hän saattoi kuunnella kummitustarinoita, joita oli suullisesti kerrottu useiden sukupolvien ajan. Tämä voi olla syynä siihen, että hän on nykyään erittäin taitava kirjoittamaan jännityksellä maustettuja romanttisia tarinoita. Amanda asuu perheensä kanssa Houstonissa, Texasissa. 

Stone, Lyn

Kuvattuaan kankaalle historiallisia tapahtumia Lyn päätti alkaa myös kirjoittamaan niitä. Hän on innokas lukija. ”Kolmentoista vuoden iässä ihastuin Bronte Heathcliffiin, josta siirryin Catherineen. Seuraavana vuonna retkahdin Rhettiin ja aloin haaveilla Scarletista. Myöhemmin rakastuin korviani myöten mieheen, jonka olin tuntenut lähes koko ikäni”, hän paljastaa. Lyn asui miehensä kanssa Euroopassa, josta he muuttivat hirsitaloon Pohjois-Alabamaan. 

Sullivan, Maxine 

Maxine Sullivan kiittää äitiään elinikäisestä rakkaudestaan romanttisia kertomuksia kohtaan. Hänestä tuntui luontevalta kirjoittaa omia romaaneja sekä omaksi että muiden iloksi. Maxine asuu Melbournessa Australiassa, mutta hän matkustelee mielellään muihin maihin, kuten Uuteen-Seelantiin, Englantiin ja Yhdysvaltoihin. Hänen miehensä joustavan työn ansiosta he ovat saaneet nauttia maaseudun monimuotoisuudesta: he ovat muun muassa asuneet vuosia Darwinin trooppisella pohjoispuolella. Maxine on naimisissa Geoffin, oman sankarinsa, kanssa. Heillä on kaksi poikaa, ja he ovat myös tarjonneet rakastavan kodin muutamille hylätyille eläimille. 

Summers, Cara 

Teini-ikäisenä Cara Summers haaveili musikaaliartistin urasta. Sen sijaan hänestä tuli opettaja, kunnes lopulta päätyi kirjailijaksi. Nykyään Cara yhdistää kirjoittamisen ja opetustehtävät. Hän opettaa kahdessa eri yliopistoissa. Sen lisäksi, että Cara viettää aikaa perheensä kanssa kotikaupungissaan Dewittissä, New Yorkissa, hän harrastaa mielellään lukemista, juoksemista ja rullaluistelua 

Taylor, Jennifer 

Jennifer Taylor on kirjoittanut pitkään Harlequinille. Nykyään hän keskittyy lähinnä lääkäriromaanien kirjoittamiseen. Entisenä kirjastonhoitajana Jennifer nauttii kirjoitustyön vaativasta taustatutkimuksesta, joka antaa hänelle mahdollisuuden luoda joukon uusia, ihania henkilöhahmoja. Vapaa-aikanaan Jennifer lukee, matkustelee ja käy pitkillä kävelylenkeillä koiransa kanssa. Jennifer asuu Luoteis-Englannissa miehensä ja lapsensa kanssa. 

Teller, Joseph

Joseph Teller syntyi ja varttui New Yorkissa. Hän valmistui Ohion College of Wooster -koulusta ja Michiganin yliopiston oikeustieteellisestä tiedekunnasta. Joseph palasi New Yorkiin työskentelemään narkoottisten aineiden valvontavirastoon (FBN), ja myöhemmin hän työskenteli myös asianajajana. Joseph on puolustanut erilaisia taustoja omaavia ihmisiä huumekauppiaista joukkomurhaajiin. Muutama vuosi sitten Teller päätti jättää työnsä asianajajana ja alkaa kirjoittaa dekkareita. Hän asuu New Yorkin pohjoispuolella vaimonsa Sandyn kanssa. Vuonna 2010 julkaistiin Tellerin kirja ”Jaywalker”, joka kertoo sinnikkäästä rikosasianajajasta. Hänen ensimmäinen kirjansa oli nimeltään ”Kymmenes juttu”. 

Thayne, RaeAnne

RaeAnne Thayne on aina rakastanut lukemista, mutta hän alkoi kirjoittaa kaunokirjallisuutta tosissaan vasta suoritettuaan journalismin tutkintonsa ja työskenneltyään aikansa toimittajana. Hän rakastaa romantiikkaa ja hänen ensimmäinen romaaninsa julkaistiin vuonna 1995. Sen jälkeen hän on kirjoittanut yli 40 kirjaa. Nykyisin hän kirjoittaa kokopäiväisesti kotonaan kauniissa Utahin vuoristomaisemissa. 

Thomas, Jodi

Jodi Thomas on kouluttautunut perheterapeutiksi, mistä on ollut paljon hyötyä hänen nykyisessä kirjailijantyössään. Hänellä oli ajatus jättää todellinen maailma ja astua fiktiivisiin kuvitelmiin, jotka saivat hänet kirjoittamaan romaaneja. Hänen trillerinsä, Tuntematon polku, nousi kuudennelletoista sijalle New York Timesin Bestsellerlistalla. Jodi Thomas asuu Texasissa. Luentojen pitäminen West Texas A&M -yliopistossa on työ, joka antaa hänelle mahdollisuuden seurata nuorten kirjailijanalkujen kehitystä. ”Oveni on auki opiskelijoille aamupäivisin”, kirjoittaa hän nettisivuillaan. ”He tulevat ohi kulkiessaan kysymään minkälaista on olla kirjailija. Lapsuudessani kirjailijan työ tuntui mahdottomalta. Kaikilla tuntemillani aikuisilla oli tavallinen työ. Toivon, että opiskelijani näkevät tämän yhtenä vaihtoehtona. Se on erityisen tärkeää nykyään, kun taideaineille annetaan yhä vähemmän tilaa koulujen opetussuunnitelmissa.” 

Thomason, Cynthia

Cynthia Thomason on opiskellut englanninopettajaksi. Kun hänen poikansa syntyi, hän avasi miehensä kanssa huutokaupan Floridassa. Pojan aloittaessa koulunkäynnin Cynthia kaivoi esiin kirjoituksensa. Muutaman epäonnistuneen yrityksen jälkeen hän saattoi alkaa kutsua itseä kirjailijaksi. Cynthiasta on ihanaa matkustaa Yhdysvalloissa ja käydä tutustumassa paikkoihin, joista hän kirjoittaa. Cynthian ja hänen miehensä Walterin poika opiskelee yliopistossa. Perheeseen kuuluu lisäksi hemmoteltu ja suloinen jackrussellinterrieri ja vanha kissa, joka tottelee nimeä Kitty Man. 

Thompson, Vicki Lewis

Vicki Lewis Thompson uskoo vakaasti, että rakkaus saa maailman pyörimään, ja että nauru tekee elämästä elämisen arvoista. Hänen ensimmäinen teoksensa julkaistiin Harlequinilla Ruotsissa vuonna 1987. 

Thornton, Claire 

Claire Thornton varttui Sussexissa, Englannissa. Perhelegendan mukaan hänen esi-isänsä olivat salakuljettajia. Claire oli ujo, pieni tyttö, joka halusi samaistua menneisyyden rohkeisiin seikkailijoihin – jotka eivät varmasti olleet pienimpiä ja ujoimpia! Claire opiskeli historiaa Yorkin yliopistossa ja havaitsi, että salakuljettajat olivatkin usein julmia miehiä, joiden ensisijaisena tavoitteenaan oli tienata rahaa. Se oli Clairelle pettymys, mutta hän silti uskoo ja kirjoittaa entisten aikojen romanttisista ja jaloista sankareista. 

Todd, Caron 

Perheloma Albertan kiviaavikolla sai Caron Toddin kirjoittamaan ensimmäinen kirjansa. Caron on aiemmin työskennellyt sairaanhoitajana ja kirjastossa, mutta hän on lapsuudesta asti ollut kiinnostunut kirjoittamisesta. Hänen isänsä oli toimittaja, ja heidän kotinsa oli täynnä kirjoja. Caron syntyi Ranskassa, mutta asuu nykyään perheensä kanssa Manitobassa, Kanadassa. 

Walker, Kate 

Kate Walker työskenteli jonkun aikaa lastenkirjastonhoitajana, mutta poikansa syntymän jälkeen hän päätti palata takaisin kirjoittamisen pariin. Kun Kate ei työskentele, hän viettää aikaa perheensä, kolmen kissan, kirjonnan, antiikin, elokuvien, teatterin ja tietysti lukemisen parissa. 

Warren, Nancy 

Nancy Warren on suorittanut englannin kirjallisuuden tutkinnon. Hän kirjoittaa seksikkäitä ja humoristisia romaaneja. Nancy asuu USA:n luoteisrannikolla ja viettää päivänsä haaveillen miehistä ja naista, jotka ovat paljon seikkailunhaluisempia kuin hän itse. Vapaa-ajallaan Nancyn voi löytää joogamatolta tai kävelyltä koiransa kanssa. 

Way, Margaret 

Koska Margaret Way rakastaa työtään ja työskentelee ahkerasti. Hän viettää mielellään viikonloppuja rannalla perheensä kanssa, kiertelee taidegallerioissa ja huutokaupoissa. Margaret rakastaa myös aitoa sampanjaa, ja hän nostaakin maljan aina kun siihen on vain mahdollisuus. Margaret Way syntyi ja varttui Brisbanessa, Australiassa ja asuu nykyään Moreton Bayssa. 

Wayne, Joanna

Joanna Wayne syntyi ja varttui Shreveportissa, Louisianassa, ja valmistui siellä yliopistosta. Hän muutti vuonna 1984 New Orleansiin, joka on täynnä kulttuuria, musiikkia, historiaa, ruokaa ja kirjallisuutta, ja sieltä hän saikin inspiraatiota kirjoittamiseen. Kymmeniä kirjoja julkaistuaan Joanna on saanut nimeä kirjailijana. Hän on suosittu luennoitsija kirjailijaseminaareissa. Hän on myös opettanut kirjoittamista Metropolitan Collegessa New Orleansissa. Nykyään Joanna asuu miehensä kanssa Texasissa, kuuden mailin päässä Houstonista.

Weaver, Carrie 

Äidin iltasadut saivat Carrie Weaverin innostumaan tarinoiden kirjoittamisesta. Nykyisin hänen kertomuksensa koostuvat realistisista hahmoista, vahvoista tunteista ja onnellisista lopuista. Carrieta ympäröi kaoottinen perhe Arizonassa, joten välillä hän viettää mielellään omaa aikaa suklaan ja hyvän kirjan parissa. 

Webb, Debra 

Debra Webb syntyi Alabamassa, Yhdysvalloissa. Hänen vanhempansa opettivat hänelle, että kaikki on mahdollista, jos vain tahtoa riittää. Jo yhdeksän vuoden iässä hän alkoi kirjoittaa tarinoita. Lopulta Debra meni naimisiin unelmiensa miehen kanssa. Hän työskenteli eri aloilla, muun muassa pölynimurikauppiaana, tehdastyöläisenä, lastenhoitajana, hoitotyön avustajana ja kirjurina. Pariskunta muutti Debran miehen töiden perässä Berliiniin, Saksaan, ja Debrasta tuli pääesikunnan sihteeri. Muutamaa vuotta myöhemmin he muuttivat takaisin Yhdysvaltoihin, Tennesseen, pieneen kaupunkiin, jossa kaikki tuntevat toisensa. Miehensä ja kahden tyttärensä kannustamana Debra alkoi kirjoittaa uudelleen, ja vuonna 1998 hänen unelmansa toteutui: hänestä tuli Harlequin-kirjailija. 

Webber, Meredith 

Meredith Webber on tehnyt kaikenlaista työtä opettamisesta siankasvatukseen, mutta hän on aina salaa haaveillut kirjoittamisesta. Koska Meredithin suku on täynnä sairaanhoitajia ja lääkäreitä, ajatteli hän alkaa kirjoittaa lääkäriromaaneja - joita hän kirjoittaakin suurella menestyksellä. Meredith asuu Queenslandissa yhdessä miehensä ja poikansa kanssa. 

Wentworth, Sally 

Sally Wentworth syntyi ja varttui Hertfordshiressä, Englannissa, missä hän asuu edelleenkin. Hän on naimisissa miehensä kanssa, ja heillä on yksi poika. Sally aloitti kirjoittamisen kirjoituskurssin jälkeen. Hän lukee paljon, mutta pitää myös käsitöistä ja bridgen pelaamisesta. Lisäksi hän toimii luonnonsuojeluyhdistyksen puheenjohtajana. 

Weston, Sophie

Sophie Weston syntyi Lontoossa. Hän alkoi kirjoittaa jo viisivuotiaana. Sophien ensimmäinen romaani syntyi hänen ollessaan toipilaana vakavan sairauden jälkeen. Sittemmin hän jatkoi kirjoittamista. Sophie asuu edelleen Lontoon sydämessä kahden vaativan kissansa kanssa, mutta matkustelee mielellään ympäri maailmaa etsien ideoita uusiin romaaneihinsa. 

Wharton, Edith

Edith Wharton syntyi New Yorkissa vuonna 1862. Hän kuului aristokraattiseen perheeseen, ja suvun juuret voidaan jäljittää 300 vuotta taaksepäin. Hän sai koulutuksen kotonaan ja hänellä oli etuoikeus päästä isänsä suureen kirjastoon. Edith avioitui 12 vuotta vanhemman miehen kanssa, mutta avioliitto alkoi rakoilla, kun hän huomasi miehensä käyttävän hänen rahojaan elättääkseen Bostonissa asuvan rakastajattarensa. Edith otti itselleen 46-vuotiaan rakastajan ja asui Pariisissa. Kokemus innosti häntä kirjoittamaan erityisesti siitä, kuinka luonteenpiirteet vaikuttivat kirjojen henkilöhahmojen käyttäytymiseen. Edith palasi Yhdysvaltoihin vain kerran, elämänsä loppuvaiheilla, kun hän sai Pulitzer-palkinnon kirjastaan ​​Viattomuuden aika. Hän kuoli Pariisissa vuonna 1937 ja hänet haudattiin amerikkalaiselle hautausmaalle Versaillesiin. 

WhiteFeather, Sheri 

Sheri WhiteFeather asuu Etelä-Kaliforniassa. Hänen kiinnostuksen kohteenaan ovat eri kulttuurien ruoat, USA:n alkuasukkaiden puolesta puhuminen, taidegallerioissa käynti ja rannan varrella olevat kirpputorit. Mutta kirjoittaminen on hänen intohimonsa ja hän rakastaa työtään. Kun Sheri ei kirjoita, lukee hän myöhään pikkutunneille. Sherin mies kuuluu Muscogee Creek –heimoon ja toimii Sherin inspiraation lähteenä. Pariskunnalla on poika, tytär ja kolme kissaa. 

Whitiker, Gail

Gail Whitiker on kotoisin Pembrokeshirestä, mutta nykyään hän asuu Vancouverin saarella, Kanadan länsirannikon ulkopuolella. Kun Gail ei istu kirjoituspöytänsä ääressä, on hän hyvin todennäköisesti kävelyllä jonkun kauniin saaren rannalla. Gail pitää myös lukemisesta. Hän kirjoitti ensimmäinen romaaninsa kymmenvuotiaana ja on ikuisesti kiitollinen englanninopettajallensa, joka ei paljastanut, kuinka huono romaani todellisuudessa oli. 

Wiggs, Susan 

Publishers Weekly kuvaa Susan Wiggsin kirjoja ”virkistävän rehellisiksi rakkauskertomuksiksi”, ja Salem Statesman Journal lisää, että hänellä on ”kyky välittää sydämellisiä tunteita lähes jokaisella sivulla”. Booklistin mukaan kirjat ovat ”realistisia, rehellisiä ja unohtumattomia”. Esikoisteoksensa jälkeen Susan Wiggsin kirjoista julkaistiin useita myönteisiä arvosteluja Publishers Weeklyssä. Kirjoja on käännetty yli kymmenelle eri kielelle, ja ne ovat nousseet New York Timesin ja USA Todayn bestsellerlistoille. Wigg on aiemmin työskennellyt opettajana ja valmistunut Harvardin yliopistosta. Kun Susan ei kirjoita uutta romaania, hän omistautuu perheelleen ja ystävilleen, harrastaa valokuvausta, hiihtää tai lukee hyvää kirjaa. Wilde, Lori Lori Wilde työskenteli hoitoalalla kaksikymmentä vuotta, ja joustavien työaikojen ansiosta hän saattoi kirjoittaa työnsä ohella. Lori huomasi omaavansa hauskuuttajan lahjoja, ja hän hyödyntääkin kykyjään romaaneja kirjoittaessaan. Lori on aina ollut kiinnostunut seikkailusta: hän on muun muassa ottanut lentotunteja, juossut maratonin, matkustanut kuumailmapallolla, perustanut ammatillisen jazz-ryhmän, patikoinut Havaijin tulivuorilla ja kävellyt Alaskan jäätiköillä. Lori asuu perheineen Texasissa. 

Wilkins, Gina 

Gina Wilkins on kirjoittanut Harlequin-kirjoja vuodesta 1987. Hänen teoksiaan myydään yli sadassa maassa, ja niitä on käännetty kahdellekymmenelle kielelle. Kun Gina ei kirjoita, osallistuu hän mielellään konferensseihin ja väittelyihin. Kaikkein mieluiten hän käy kouluissa keskustelemassa kirjallisuudesta, tavoitteista ja motivaatiosta. Upeat lapset ja pitkä, onnellinen avioliitto ovat olleet edellytyksenä menestyksekkäälle uralle, sanoo kirjailija itse. Gina Wilkins asuu Arkansasissa. 

Wilkinson, Lee 

Lee Wilkinson asuu miehineen 1700-luvun talossa Derbyshiressä, Englannissa. Hän matkustaa mielellään eksoottisiin paikkoihin yhdessä puolisonsa kanssa. Viimeksi Lee matkasi maailman ympäri, ja silloin mukana matkustivat myös hänen tyttärensä yhdessä aviomiehiensä kanssa. Kun Lee ei matkustele tai kirjoita, hän lukee ja hoitaa puutarhaansa. Lee järjestää myös mielellään grillijuhlia ystäville ja sukulaisilleen. 

Wilks, Eileen 

Eileen Wilksin perhe on asunut Texasissa useiden sukupolvien ajan. Hänen isoäitinsä isoäiti tuli Texasiin pian kansalaissodan jälkeen. Eileen on matkustellut laajalti, asunut useissa eri paikoissa ja kokeillut erilaisia ​​ammatteja, mutta hän ei tuntenut oloaan kotoisaksi ennen kun aloitti kirjailijanuran. Vuosien saatossa Eileen on saanut kaksi lasta ja lisäksi hän on hankkinut myös muutamia kissoja ja koiria. 

Williams, Cathy 

Cathy Williams on kotoisin Trinidadista. Hän sai stipendin ja lähti opiskelemaan kieliä ja kirjallisuutta Exeterin yliopistoon vuonna 1975. Siellä Cathy tapasi miehensä Richardin, ja siitä lähtien hän on asunut Englannissa. Pariskunnalla on kolme tytärtä. 

Winston, Anne Marie

Suosikkikirjailija Anne Marie Winston rakastaa eläimiä, kaikkea kukkivaa ja vauvoja silloin, kun nämä eivät itke. Kun Anne Marie ei kirjoita, hän kuljettaa lapsiaan eri harrastuksiin, yrittää olla syömättä suklaata ja lukee kaiken, mitä saa käsiinsä. Hän tanssii aina, kun siihen on tilaisuus, ja rikkaruohot hän poimii vasta, kun puutarha on villiintynyt liikaa. 

Winters, Rebecca 

Rebecca Wintersillä on neljä lasta ja myös kolme ihanaa lastenlasta. Jätettyään ranskan ja espanjan opettamisen hänelle on jäänyt enemmän aikaa olla perheensä kanssa. Rebecca asuu Salt Lake Cityssä, Utahissa, Kalliovuorten eteläpuolella. Euroopan kanjonit ja alppiniityt luonnonvaraisine ​​kukkineen ovat hänen lempipaikkojaan ja samalla myös Harlequin-romaanien ehtymätön innoituksen lähde. Perhe ja matkustaminen ovat Rebeccan elämässä etusijalla. 

Woods, Sara

Sara Wood varttui Portsmouthissa. Hän on kokeillut useita eri ammatteja vuosien varrella ja työskennellyt muun muassa sihteerinä ja opettajana. Kun Sara alkoi kirjoittaa romaaneja kokopäiväisesti, hän tunsi vihdoin olevansa vapaa. Sara on onnellisesti naimisissa ja hänellä on kaksi aikuista poikaa. Hän asuu miehensä kanssa Cornwallin maaseudulla, jossa Sara voi rentoutua suuren intohimonsa, puutarhanhoidon parissa 

Woods, Sherryl 

Sherryl ehti työskennellä kahdessa eri ammatissa ja asua neljällä eri paikkakunnalla USA:ssa ennen kuin hänestä tuli kirjailija. Vuosien varrella hänelle on kertynyt sekä ystäviä että muistoja - ja myös paljon turhaa tavaraa. ”Ystävyys on ainoa asia, jolla on oikeasti merkitystä”, sanoi Sherryl. Siksi ei ole yllättävää, että ystävyyssuhteet ovat toistuva teema hänen kirjoissaan. Sherryl Woods varttui Virginiassa. Hän suoritti journalistiikan tutkinnon Ohio State Universityssä ja on työskennellyt tv-kolumnistina Ohiossa ja Floridassa. Sherryl alkoi kirjoittaa kirjoja vuonna 1982 ja on vaihdellut tyylilajista toiseen. Yli sata hänen kirjoittamaansa romaania on julkaistu. Kun Sherryl ei kirjoita, hän hoitaa mielellään puutarhaansa, vaikka useimmiten ruohonleikkuri ei suostu yhteistyöhön hänen kanssaan. Tennis, teatteri ja baletti ovat myös asioita, joiden katsomisesta hän nauttii. 

Wright, Laura

Suurimman osan elämästään Laura Wright on ollut mukana viihteen maailmassa: hän on muun muassa näyttellyt, laulanut ja harrastanut kilpatanssia. Kun hän sitten alkoi kirjoittaa romaaneja, hän huomasi, että se oli asia, jota hän todella halusi tehdä. Laura syntyi ja varttui Minneapolisissa ja on asunut New Yorkissa, Milwaukeessa ja Columbuksessa. Nyt hän on asettunut Los Angelesiin. Siellä hän asuu aviomiehensä, teatterituottaja Danielin, ja kolmen hemmotellun koiransa kanssa. Kun Laura ei kirjoita, hän vierailee taidegallerioissa, käy elokuvissa, laittaa ruokaa, vaeltelee metsissä ja leikkii koiriensa kanssa. 

York, Rebecca 

Rebecca York on palkittu menestyskirjailija, joka on kirjoittanut lähes kahdeksankymmentä kirjaa. Hänen mielestään hänellä on maailman paras työ, jossa tarinoiden keksimisestä maksetaan palkkaa. Rebecca on myös kirjoittanut kaksitoista keittokirjaa. Rebecca ja hänen miehensä Norman matkustavat paljon, tutustuvat uusiin paikkoihin ja ruokalajeihin saadakseen inspiraatiota romaaneja ja keittokirjoja varten.

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!