9789150937961
8,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Mies - pelastava enkeli?
Minisarja: Selviytymisopas romantikoille (1)

Georgia oli kosinut Dania suorassa radiolähetyksessä ja saanut rukkaset. Mutta paetessaan radioasemalta hän kohtasi hississä pelastavan enkelin ja radioaseman johtoon kuuluva Zander tunnisti naisen nöyryytyksen ja halusi korvata tapahtuneen hänelle. Georgian vuosi olisi radio-ohjelma, jossa sinkku voisi etsiä itseään ja nauttia elämästä. Georgialla on siis vuosi aikaa löytää itsensä ja miettiä voisiko nöyryytys vielä joskus kääntyä kosinnaksi.

Kukkia ja kosintaa
Minisarja: Selviytymisopas romantikoille (2)

Daniel antaa rukkaset tyttöystävälleen radiossa tuhannen kuuntelijan edessä. Hän ei halua keskittyä suhteeseen, jossa ei ole ollut vastusta. Chloe on Danielin ihailija jo opiskeluvuosilta. Mutta harmaan hiiren tilalle on tullut kynähameessa ja piikkikoroissa päät kääntävä nainen. Daniel haluaa karistaa median huomion kannoiltaan ja Chloe ehdottaa, että he näyttelisivät pariskuntaa ja media unohtaisi Danielin vanhan roolin. Mutta voivatko he unohtaa toisensa?

Yksi ainoa suukko
Minisarja: Punaisia ruusuja (1)

Tohtori Matt Bishop saattaa tuoda mieleen eräitä erittäin K-18-ajatuksia, mutta hän on Beatrix Clarksin pomo ja ehdottomasti kiellettyä aluetta. Mutta ystävänpäivä on ihan kohta – ei yksi pieni suukko varmaan pahaa tee…?

Niin laaja on rakkaus
Minisarja: Rakkauden suudelmia (1)

Kaupungin uusi lääkäri Esme Petersen on perhelääkäri Carson Ralstonin ilmetty kilpailija, eikä Carson ole iloinen. Lisäksi Esme on aivan liian kaunis ja hellyttävä – Carsonin huolella varjeltu sydän on pian vakavassa vaarassa… Esmellä on syynsä pitää etäisyyttä Carsoniin. Mutta kilpailu kaupungin herruudesta kuumenee… ja sitten ystävänpäivän sokkikosinta muuttaa kaiken!

 

 

Lue lisää
Tuotekoodi
31519015
Kirjailija
Nikki Logan/Fiona Harper/Melanie Milburne/Amy Ruttan
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150937961
Sivumäärä
640
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Helmikuu 2019

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!