9789150936384
10,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Kielletty suhde

Nathan Everett ei voinut uskoa sitä. Hänellä oli poika! Kilpailevan öljyalan yrityksen omistajan tyttären Ana Birchin kanssa, jonka hän oli jättänyt puolitoista vuotta sitten. Nathan ei ollut koskaan ajatellut hankkivansa lapsia, ja suhteen paljastuminen kilpailijayhtiön tyttäreen romuttaisi hänen haaveensa Western Oilin pääjohtajuudesta. Miten Nathanin elämästä oli äkkiä tullut niin monimutkaista? Ja ennen kaikkea: miten hän järjestäisi sen riskeeraamatta ylennystään... ja sydäntään?

Unelma meistä

Lastenkirurgi Anne Bennett rakastaa työtään – mutta omia lapsia? Ei kiitos! Sen sijaan hän voisi toimia rakkaan sisarensa sijaissynnyttäjänä sitoutumatta liikaa lopputulokseen.

Yhdeksännellä raskauskuukaudella Annen ex-rakkaus, tohtori David Earnshaw, törmää odottamatta takaisin hänen elämäänsä! Vauvakysymys oli rikkonut heidän suhteensa, ja Annen vatsakummun nähdessään David tuntee pohjan putoavan hiljaisten toiveidensa alta.

Mutta vauvojen synnyttyä elämä ilman pikkunyyttejä onkin paljon rankempaa kuin Anne on odottanut – ja hän huomaa tarvitsevansa Davidia enemmän kuin koskaan…

Se pieni syy jäädä

Synkänkomea kirurgi Rafe Corbett etsii pienelle Molly-tytölle sitä, mitä hän itse ei koskaan saanut: hyvää kotia ja rakastavia vanhempia. Sitten hän lähtisi Lilly Lakesta, lopullisesti! Pikkukaupungin sairaalan lastenohjaaja Edie Parker aikoo saada Rafen käsittämään totuuden: että Mollyn tarvitsema isä on... Rafe itse! Mutta onnistuuko hän? Ainakin Edie itse on jo menettänyt oman sydämensä heille molemmille...

Ensimmäinen joulu

Miljonääri asianajaja Jared Johnson haluaa viettää joulua yksin, useimmiten töissä. Kuitenkin, pelastaessaan neidon hädästä – yhdessä tämän söpön Molly-vauvan kanssa – hän löytää itsensä ajamassa heitä kotiin, ja joutuu vastahakoisesti myöntämään, että tämä pieni perhe vetää häntä puoleensa. Elisen suuri toive on kotiutua Mollyn kanssa pieneen kuvankauniiseen Four Cornersin kaupunkiin. Mutta pian huomaakin, että vain upea Jared voi tehdä heidän elämänsä täydelliseksi. Hänen suurin toiveensa? Että mies jää Mollyn ensimmäiseksi jouluksi – ja ainiaaksi!

 

Lue lisää
Tuotekoodi
31518028
Kirjailija
Michelle Celmer/Alison Roberts/Dianne Drake/Susan Meier
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150936384
Sivumäärä
640
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Joulukuu 2018

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!