9789150937640
10,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Ruusuja ja salaisuuksia

Xander Langston on poliitikko, jonka ura on lupaavassa nousukiidossa. Eikä ihme, onhan hän aina tehnyt parhaansa auttaakseen ihmisiä – ja pitääkseen kaappinsa tyhjänä luurangoista! Paitsi kerran, hyvin kauan sitten... Juuri siksi Xander joutuu palaamaan kasvatuskotiinsa Edenin joulukuusifarmille Cornwalliin: saattaakseen asiat kuntoon ja voidakseen taas jatkaa elämäänsä Yhdysvaltain politiikan pelikentillä. Cornwallissa hän tietää kohtaavansa myös nuoruuden rakkautensa Rosen...

Vastahakoinen sulhanen

Zoe tiesi toimivansa väärin pihistäessään Aaronin puhelimen, mutta hän ei kestänyt katsella, kuinka mies räpläsi sitä jatkuvasti – ja vielä oman veljensä häissä! Zoe ei tosin osannut varautua siihen, kuinka pitkälle Aaron oli valmis menemään saadakseen puhelimensa takaisin, ja vielä vähemmän siihen, millaisia tunteita miehen röyhkeä käytös hänessä herätti. Hänen teollaan oli seurauksia, joihin kumpikaan heistä ei ollut varautunut. Sen oli tarkoitus olla vain yksi kiihkeä yö, mutta siitä tulikin jotain paljon enemmän.

Syvissä vesissä

Celeste elää säännöllistä ja yksinäistä elämää Lontoossa tehden mallintöitä. Hän inhoaa malleihin kohdistuvia olettamuksia helppona saaliina. Hänellä onkin kaikki puolustusmekanismit viritettyinä, kun Rafael Sanguardo, menestynyt liikemies, ihastuu Celesten rehellisyyteen ja lempeyteen. Celestellä on kuitenkin menneisyydessään salaisuus, josta hän ei pääse eroon. Rafaelin sanat ”me voimme luoda itsemme uudestaan” saa kuitenkin Celesten miettimään elämänsä mahdollisuuksia.

Kuuluisuuksien kirurgi

Maineikas plastiikkakirurgi Leo Hunter uhrasi kaikkensa palauttaakseen Hunterin klinikan entiseen loistoonsa. Nyt legendaarinen playboy – yhtä kotonaan smokissa kuin leikkaussalivaatteissa – kulkee aina kaunotar käsipuolessaan. Miksi siis tunnollinen, tehokas ylihoitaja Lizzie Birch alkaa kiinnostaa häntä? Seuraava askel voi rikkoa Leon omia seurustelusääntöjä, mutta onhan selvää, että nainen, joka sanoo ei, on haasteista hienoin.

Lue lisää
Tuotekoodi
31519003
Kirjailija
Andrea Laurence/Kate Hewitt/Julia James/Carol Marinelli
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150937640
Sivumäärä
640
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Helmikuu 2019

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!