Yllättävät tunteet

Janice Lynn / Nicola Marsh / Janice Maynard / Robin Gianna

9789150937657

Yllättävät tunteet

Janice Lynn / Nicola Marsh / Janice Maynard / Robin Gianna

10,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Rakkauden pelisäännöt

Playboy Grant Bradleyn tarvitsee vain väläyttää hymyä, ja naisten sydämet alkavat läpättää – mutta sitoutumiskammoinen lääkäri näkee hääriisien lentävän heidän silmissään! Sairaanhoitaja Joni Thompsonin "pidetään vain vähän hauskaa" -sääntö on kuin henkäys raikasta ilmaa. Mutta kun kemiat käyvät näin kuumina, parasta Jonin säännöissä varmasti on… niiden rikkominen?

Minäkö romantikko?

- Sinä tarvitset kulissityttöystävän? Lucy tuijotti miestä, jonka puutarhaa hän oli hoitanut viimeiset kuusi kuukautta, kuin tälle olisi kasvanut toinen pää. Cash Burgess oli upporikas ja komea kuin filmitähti, eikä tällä näyttänyt koskaan olevan pulaa kauniista ja tyylikkäistä naisseuralaisista. Lucy sen sijaan… no, hän pukeutui sortseihin ja hänellä oli jatkuvasti multaa kynsiensä alla. Sitä paitsi hän oli saanut tarpeekseen äveriäistä, itseään täynnä olevista ääliöistä.

Cash ei yllättynyt, kun Lucy torjui hänen tarjouksensa, hän oli oikeastaan odottanut sitä. Mutta hän tarvitsi kulissityttöystävän kiillottaakseen tahriintunutta mainettaan ja hän oli kuuluisa suostuttelutaidoistaan… Olisi vain ajan kysymys, koska hän saisi sievän puutarhurinsa käsipuoleensa!

Huuman pyörteissä

Tilaisuus oli ollut liian hyvä, jotta sitä olisi voinut päästää käsistään. Annalise Wolff olisi mieluiten pysytellyt mahdollisimman kaukana Sam Elystä, mutta tässä hän nyt oli, jumissa lumen saartamassa talossa miehen kanssa. Onneksi talo oli sentään valtava kartano, eikä mikään pikkumökki! Tosin siitäkään ei tuntunut olevan apua… Vuosia sitten Sam oli torjunut hänet kylmästi, mutta nyt tämä ei tuntunut pystyvän pitämään näppejään erossa hänestä! Annalise joutui vaikean valinnan eteen: pitäisikö hänen heittäytyä Samin syliin vai maksaa potut pottuina?

Rakastunko uudelleen?

Entinen ihastus Danielle Sheridan yllättää kehitysapulääkäri Chase Bowenin perusteellisesti ilmaantuessaan tämän afrikkalaiselle klinikalle – heidän pienen poikansa kanssa! Olihan Chase antanut Danille rukkaset kolme vuotta sitten, koska heidän elämänsä oli aivan liian vaarallista lapsia ajatellen.

Danin menettäminen kerran oli rankka kokemus, eikä sen toistuminen ole vaihtoehto nyt! Varsinkaan, kun Chase salamaihastuu poikaansa silmänräpäyksessä. Joten hän aloittaa uuden elämänsä vastaamalla kyllä Danin kolme vuotta vanhaan kosintaan!

Lue lisää
Tuotekoodi
31519004
Kirjailija
Janice Lynn/Nicola Marsh/Janice Maynard/Robin Gianna
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150937657
Sivumäärä
640
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Helmikuu 2019

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!