Sisaren valinta

Emilie Richards

Sisaren valinta

Sisaren valinta

Emilie Richards

Regular Price: 8,95 €

Tila: Varastossa

Sarja: Silk

”Richards ompelee hienovaraisesti yhteen vanhoja ja uusia henkilöitä, kirjaillen näppärästi heidän tarinansa, tasapainottaen taitavasti empatiaa ja tunteita.”
- Booklist romaanista Sisaren valinta


Shenandoahin jokilaakson asukkaiden elämät nivoutuvat harmonisesti yhteen, aivan kuten tilkkutäkin eri palaset muodostavat yhdessä kauniin kokonaisuuden. Lue Emilie Richardsin vahva romaani sisaruudesta, ystävyydestä, rakkaudesta ja anteeksiannosta.


SISAREN VALINTA

Sisarukset Kendra Taylor ja Jamie Dunkirk eivät ole olleet väleissä vuosiin. Kendra yritti lapsena olla äiti pikkusiskolleen Jamielle, mutta Jamie ajautui elämän karikoihin. Niistä selviydyttyään hän kahden lapsen mitä ihanimpana äitinä ja lupaavana arkkitehtina tarjoutuu auttamaan Kendraa ja tämän miestä Isaacia heidän elämänsä suurimmissa haaveissa. Jamie suunnittelee heille kauniin talon ja vuokraa kohtuaan, jotta heidän hartain toiveensa saada jälkipolvea toteutuisi.
   Jamie ja tytöt asettuvat asumaan Kendran ja Isaacin talon rakennustyömaan pihapiirin pieneen mökkiin Shenandoahin jokilaaksoon. Onneksi kolmikko ei ehdi erakoitua, sillä rakennusurakoitsija Cash Rosslyn on mitä hauskinta seuraa sekä äidille että tyttärille ja lisäksi tämän epäsovinnainen mummi lupaa opettaa heitä täkkien teossa – käsityötaidon, jota seudulla voi välttää vain lukitsemalla ovet.
   Ennen kuin kurkihirsi on nostettu ja uusi elämä synnytetty, kaikki osalliset saavat kokea, että kohtalolla on arvaamaton huumorintaju, eikä elämä aina ole omien suunnitelmien ohjailtavissa.


Lue lisää
E-kirja
Tuotekoodi
E3131207
Kirjailija
Emilie Richards
ISBN
9789150746471
Sivumäärä
496
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Maaliskuu 2012

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!