Koodinimi Alice

Kate Quinn

Koodinimi Alice

Koodinimi Alice

Kate Quinn

Regular Price: 24,95 €

Tila: Varastossa

Regular Price: 24,95 €

Tila: Loppu varastosta

”Kiehtova sekoitus historiallista romaania, dekkaria ja naisten historiaa. Quinnin monimuotoinen kerronta ja eläväiset henkilöhahmot puhuttelevat varmasti lukijoita.”  
 – Library Journal


"... Kate Quinn kuuluu genrensä parhaimmistoon. Juoni on saumaton ja mukaansatempaava, ja sen proosa on lennokasta ja täydellisesti yhteenpunottua, juuri sopivallla annoksella detaljeja. Historiallisten romaanien, vakoojaromaanien ja hermoja kutkuttavan draaman ystävät tulevat rakastamaan joka hetkeä... " - BookPage


“Koodinimi Alice sisältää historiaa, jännitystä, romantiikkaa ja naisia, joille ei kannata ryppyillä. En kyennyt laskemaan kirjaa käsistäni." - NPR Books  


“Jännittävä ja sydäntä riipaiseva kertomus kahden rohkean naisen unohtumattomasta matkasta, sota-ajan kunniasta ja uhrauksista. Quinn lyö itsensä toden teolla läpi tällä vaikuttavalla teoksella!"- Stephanie Dray

Koodinimi Alice

1947. Yhdysvaltalaisella matematiikanopiskelija Charlie St. Clairilla on pieni ongelma. Hän on raskaana ja naimaton. Nuoren naisen vanhemmat lähettävät tyttärensä Eurooppaan, jossa hänelle on varattu tapaaminen perheen maineen säilyttämiseksi. Samaan aikaan Charlie elättelee toivoa, että hänen natsimiehityksessä kadonnut rakas serkkunsa Rose olisi yhä elossa. Charlie suuntaa kohti Eurooppaa päättäväisenä selvittääkseen rakkaan serkkunsa kohtalon.

1915. Ensimmäinen maailmansota on riehunut Euroopassa vuoden ja Eve Gardiner palaa halusta taistella saksalaisia vastaan. Yllättäen hänelle tarjoutuu mahdollisuus työskennellä vakoojana. Hänet lähetetään vihollisten miehittämään Ranskaan, jossa häntä kouluttaa kohtalokas Lili, “Vakoojien kuningatar”. Lili luo laajan naisvakoojien verkoston suoraan vihollisen katseen alle.

Kolmekymmentä vuotta myöhemmin Eve viettää päivänsä juopuneena ja erakoituneena rapistuvassa lontoolaisessa asunnossaan. Häntä vainoaa petos, joka lopulta mursi koko Alice-verkoston. Tapahtumat saavat uuden käänteen, kun nuori yhdysvaltalainen tunkeutuu Even elämään ja mainitsee nimen, jota hän ei ole kuullut vuosikymmeniin. Heidän yhteinen päämääränsä on löytää totuus – oli lopputulos mikä tahansa.


***

Kate Quinn on yhdysvaltalainen kirjailija, joka opiskeli musiikkitieteiden maisteriksi Bostonin yliopistossa. Kiinnostus historiaa kohtaan välittyy hänen kirjoistaan, jotka kaikki ovat olleet myyntimenestyksiä. Niistä jokainen on myös käännetty usealle eri kielelle.

Lue lisää
Sidottu
Tuotekoodi
32418031
Kirjailija
Kate Quinn
ISBN
9789150936568
Sivumäärä
576
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Lokakuu 2018
E-kirja
Tuotekoodi
E32418031
Kirjailija
Kate Quinn
ISBN
9789150760941
Sivumäärä
576
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Lokakuu 2018

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!