Metsästäjätär

Kate Quinn

9789150762778

Metsästäjätär

Kate Quinn

18,90 €
Tila: Varastossa

”Metsästäjättären upean pelottomat sankarittaret viipyvät mielessäsi vielä pitkään viimeisen sivun luettuasi, sillä tämä romaani on vahva ja uraauurtava tarina naisten välisestä sisaruudesta, ja se nostaa naiset heille kuuluvalle paikalle historian kartalla. Ehdottomasti paras kirja, jonka olen tänä vuonna lukenut.” –Stephanie Dray


«Vaikuttava historiallinen romaani, joka takuuvarmasti kiinnostaa toisesta maailmansodasta kertovien romaanien faneja... Venäläisillä kansantarinoilla ja herkullisen nokkelalla sanailulla terästetty tarina välttää teennäisyyden kolmen koskettavan, arvaamattoman rakkaustarinan kuvauksessaan. Jännittävä tarina oikeuden etsimisestä ja rohkeudesta kohdata omat pahimmat pelkonsa.»


Booklist


"Viihdyttävää, helppolukuista, kiehtovaa, vangitsevaa.


Vahvoja, rohkeita, älykkäitä naisia etsimässä totuutta."


– LUETUT.NET


«Quinn punoo kirjassaan taitavasti yhteen kolme tarinaa: naispuolisen neuvostoliittolaisen pommittajalentäjän, natsien jäljittäjien ja nuoren bostonilaisnaisen, jotka joutuvat katsomaan pahuutta silmästä silmään mitä odottamattomimmissa paikoissa. Lopputuloksena on kiihkeä kertomus saalistajasta ja saaliista, rikoksesta ja sovittamisesta sekä totuuden ikuisesta voimasta. Mestariteos!»


–Pam Jenoff


 

Metsästäjätär

Häntä kutsuttiin die Jägeriniksi – Metsästäjättäreksi. Hän oli erään SS-upseerin nuori rakastajatar Saksan miehittämässä Puolassa, järvellä järjestettyjen hohdokkaiden juhlien emäntä, innokas ampuja. Ehkä hän oli rusalka, jonka mukaan järvi on saanut nimensä – vaarallinen, häijy vedenhenki.

Ian Graham, kaiken nähnyt sotakirjeenvaihtaja jahtaa sotarikollisia. Hänen pääkohteensa on Die Jägerin, mystinen Metsästäjätär, natsien sotarikollinen, joka on piiloutunut Amerikkaan.

Nina Markova, ankaran Siperian peloton kasvatti, sodasta selvinnyt Neuvostoliiton ilmavoimien lentäjä, yöpommittaja ja yksi Yönoidista. Hän on ainoa eloonjäänyt, joka on kohdannut Metsästäjättären silmästä silmään.

Jordan McBride, valokuvaajan urasta haaveileva nuori nainen, jonka leskeksi jäänyt isä tapaa uuden naisen. Joku uudessa äitipuolessa saa Jordanin varpailleen ja pelko kiipeää kutsumatta hänen mieleensä. Pian kaikki, jotka ovat hänelle rakkaita ovat hengenvaarassa...

 

KATE QUINN on amerikkalainen bestsellerkirjailija, ja hän on kirjoittanut seitsemän historiallista romaania, jotka on käännetty usealle eri kielelle. Kate Quinnin kirjoista on aiemmin suomennettu Koodinimi Alice. Kate asuu miehensä ja kahden mustan koiransa kanssa San Diegossa.

 

Lue lisää
Tuotekoodi
E32420002
Kirjailija
Kate Quinn
Tuotteen tyyppi
E-kirja
ISBN
9789150762778
Sivumäärä
672
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Helmikuu 2020

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!