Uutuus!

Hääkellot kaikuvat

Maxine Sullivan / Anne Fraser / Robyn Grady / Cara Colter

9789150958997
Uutuus!

Hääkellot kaikuvat

Maxine Sullivan / Anne Fraser / Robyn Grady / Cara Colter

10,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Valenten nainen

Olivia Cannington on kahden vaiheilla. Alex Valente, parfyymiruhtinas, tarvitsee vaimon ja kosii häntä. Mutta Alex tarvitsee vaimon vain vuodeksi, ei loppuiäkseen! Ehdotus on sekä kauhistuttava että tavattoman houkutteleva. Olivia saisi sekä omat että äitinsä raha-asiat kuntoon... Mutta entä tunteet? Liitto ei perustuisi rakkauteen – mutta mitä jos Olivia kuitenkin rakastuisi? 

Yrittämisen keveys ja tuska

Niall ja Robina Ferguson näyttävät ulospäin olevan täydellinen pari. Mutta kulissien takana säröt näkyvät jo. Robina kaipaa kipeästi vauvaa, jota ei voi koskaan saada, vaikka lapsettomuushoitolääkäri Niall pystyy työssään auttamaan niin monia muita. Vieläkö rakkautta on jäljellä tarpeeksi yhteiseen tulevaisuuteen?

Suudelmin sinetöity

Avioliitto ja perhe eivät kuuluneet Armand De Lucan suunnitelmiin. Kunnes hänelle selvisi, että hänen olisi avioiduttava ja saatava perillinen – tai hän menettäisi yhtiönsä. Kuultuaan edesmenneen veljensä olevan vielä syntymättömän lapsen isä, hän näki täydellisen mahdollisuuden. Odottava äiti, Tamara Kendle, ei vain ollut lainkaan varma halusiko olla lapsensa kanssa osa Armandin suunnitelmaa…

Kymmenen kohdan kosinta

Teinivuosina Brandon tunsi velvollisuudekseen suojella lukutoukka-Sophieta. Muuten hän oli liian kova pala jopa pikkukaupungin mukavimmalle tytölle. Nyt kaupungin kovis on palannut – juuri sopivasti pelastamaan Sophien murhaavalta nöyryytykseltä... esittämällä Sophien suurta rakkautta! Sophie saa tilaisuutensa auttaa Brandonia löytämän tien kotiin.

Lue lisää
Tuotekoodi
31521002
Kirjailija
Maxine Sullivan/Anne Fraser/Robyn Grady/Cara Colter
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150958997
Sivumäärä
624
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Tammikuu 2021

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!