9789150958201
10,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Sulhanen sekaisin

Avioeroihin erikoistunut asianajaja Daniel Bannister on peto oikeussalissa – sekä makuuhuoneessa. Mutta kuinka vannoutunut poikamies ajautui avioliiton satamaan vajaassa vuorokaudessa tavattuaan hääpäivänsä aattona jätetyn Charlotte Galen? Valmiiksi varattu hääsviitti odottaa jo tuoretta avioparia… 

Palapelin viimeinen pala

Hamish McGregor on jättämässä taakseen elämänsä Crocodile Creekissä palatakseen Skotlantiin ja unelmiensa työhön. Suunnitelmat mutkistuvat, kun Kate Winship astelee hänen elämäänsä. Kate parantelee sydämensä säröjä eikä ole valmis luottamaan keneenkään. Hamishilla on vain kolme viikkoa aikaa saada Kate näkemään, että he ovat kuin luodut toisilleen.

Suurin on rakkaus

Kun tumma ja seksikäs Jarod Kendall tapaa kuvankauniin Sydney Taylorin, hän on elämänsä vaikeimman valinnan edessä. Pappina hänen on pidättäydyttävä romanttisista suhteista. Ystävyys alkaa viattomasti, mutta rakkaus kasvaa syväksi. Jarodin on salattava tunteensa, ja pettynyt Sydney muuttaa pois kaupungista. Onko jo liian myöhäistä, kun Jarod viimein ymmärtää, mikä on tärkeintä?

Toinen kerta tosirakkautta

Daniel Elliotin ex-vaimo, Amanda, herätti hänessä yhä saman tutun intohimon, jonka vuoksi he olivat menneet naimisiin – yllätysraskauden lisäksi. Danielin vaikutusvaltainen suku oli kuitenkin lyönyt kiilaa heidän väliinsä yhden kerran liikaa, ja he olivat lähteneet eri teille. Voisiko intohimon liekki heidän välillään olla tällä kertaa vahvempi kuin Elliotin suvun uhka?

Lue lisää
Tuotekoodi
31520019
Kirjailija
Miranda Lee/Meredith Webber/Rebecca Winters/Barbara Dunlop
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150958201
Sivumäärä
656
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Elokuu 2020

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!