9789150937718

Normaali hinta: 10,95 €

Erikoishinta 8,76 €

Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Rakas viholliseni

Tash Sinclair tietää heti perheensä epäsuosiossa olevan Aiden Mooren nähdessään, että miehestä seuraisi hänelle hankaluuksia. Jo miehen kostoretki häntä vastaan on riittävän paha mutka matkassa, mutta tilannetta pahentaa vielä se, miten suunnattoman puoleensavetäväksi Aiden osoittautuu. Räjähtääkö Tashin ja Aidenin suhde heti taivaan tuuliin, vai rakastuuko Tash todellakin mahdottomalta tuntuvaan pahimpaan viholliseensa? Ystäväthän on syytä pitää lähellä, mutta viholliset ehkä kaikkein lähimpänä…!

Rakkauden ansa

Pelkkä Jack Reedin nimen kuuleminen saa liikemaailman vavahtamaan, mutta Lassiter Median Becca Stevens on peloton. Hän heittää Jackille haasteen saadakseen miehen muuttamaan mieltään Lassiter Median yritysvaltauksen suhteen. Jack ei usko Beccan kykenevän muuttamaan hänen ajattelutapaansa, mutta suostuu haasteeseen silti; onhan siinä täydellinen tilaisuus liehitellä Becca sänkyyn. Vai käveleekö Jack sittenkin suoraan Beccan ansaan?

Aina turvanasi

Muurin päällä istuva nainen katsoi Wolfea ylhäisesti ja ilmoitti olevansa prinsessa. Pah! Pikemminkin jonkin pahaisen juorulehden toimittaja… Mutta Ava oli oikeasti prinsessa – eikä Wolfelta mennyt kauan tajuta asian oikeaa laitaa. Yhtä nopeasti hän tajusi, että Ava oli lumoavin nainen, jonka hän oli koskaan tavannut – ja hengenvaarassa!

Tuo sydämeni takaisin

Sydänkirurgi Michelle Ross suojautuu jääkuningattaren imagon taakse ja hallitsee elämäänsä rautaisella kädellä. Sitten hänen leikkaussaliinsa lennähtää anestesiologi Ty Smith, vannoutunut oman tien kulkija, ja sekoittaa kaiken! Ty on Michellen täydellinen vastakohta. Hän tietää miehen palaavan pian tien päälle kiiltävällä moottoripyörällään, mutta sekö tosirakkauden pysäyttäisi? Ei todellakaan!

Lue lisää
Tuotekoodi
31519010
Kirjailija
Nikki Logan/Robyn Grady/Michelle Conder/Susan Carlisle
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150937718
Sivumäärä
640
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Toukokuu 2019

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!