Kreikkalainen seikkailu

Amy Andrews / Julia James / Emily Forbes / Michelle Reid

9789150958171

Kreikkalainen seikkailu

Amy Andrews / Julia James / Emily Forbes / Michelle Reid

10,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Ääni kuin hyväily

Kaikkihan me häpeämme jotakin? Tutkija Isobella Nolanin mallinura päättyi, kun hän joutui hirvittävään onnettomuuteen. Hän kantaa arpia – niin ulkoisia kuin sisäisiäkin – loppuelämänsä ajan. Hän piileskelee mikroskooppinsa takana ja unelmoi pomostaan Alex Zaphiridesista, jonka kanssa hän on jutellut ainoastaan puhelimitse. Se päivä, kun hän näkee miehen, muuttaa kaiken! 

Miljoona puntaa vauvasta

Nikos Theakis, kreikkalainen miljardööri, jolla on suuri talo ja vielä suurempi perhe, ja Ann Turner, rutiköyhä, nuhruisessa asunnossa asuva englantilainen lastenkodin kasvatti, tulevat aivan eri maailmoista. Ilman Nikon veljeä ja Annin sisarta he eivät olisi koskaan tavanneet! Mutta Annilla on jotakin, jonka Niko haluaa…

Ne isot kreikkalaishäät

Ensihoitaja Georgien unelmat vapaasta sinkkuelämästä ovat vaarassa, kun hänen perinteinen kreikkalainen perheensä päättää tulla käymään. Kriisin keskellä hän pyytää uutta lääkäriä, Josh "Vapaa kuin taivaan lintu" Wetherlyä, esiintymään hänen poikaystävänään! Niin kovasti kuin Georgie ja Josh yrittävätkin vakuuttaa, ettei mitään isoja kreikkalaishäitä ole tulossa... No, olisiko se loppujen lopuksi kovin kamalaa?

 

Elämän uusi suunta

Kaunis, seksikäs, herkullinen – Natasha Moylesia voi kuvailla monin sanoin, mutta tärkein kaikista on kaksinaamainen. Leo Christakis on vakuuttunut, että nainen on varastanut hänen yritykseltään. Mutta vietettyään aikaa tämän kanssa, hän ei enää tiedä kuinka elää ilman naista. Ja onko Natasha oikeasti syyllinen?

 

Lue lisää
Tuotekoodi
31520016
Kirjailija
Amy Andrews/Julia James/Emily Forbes/Michelle Reid
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150958171
Sivumäärä
624
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Heinäkuu 2020

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!