Kun tunteet kuljettavat

Lucy Monroe / Judy Campbell / Janice Maynard / Kathie DeNosky

9789150937695

Kun tunteet kuljettavat

Lucy Monroe / Judy Campbell / Janice Maynard / Kathie DeNosky

Normaali hinta: 10,95 €

Erikoishinta 7,67 €

Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Yhden yön ihme

Oli itsestään selvää, mikä olisi tärkeää Volyarusin kruununprinssi Maksimille; mennä naimisiin ja jatkaa sukua. Gillianin ja Maksimin suhde on ollut täydellinen ja tänä iltana se huipentuisi. Gilllian on varma, että Maks aikoo kosia häntä. Mutta Maks on urkkinut Gillianin terveystarkistuksen tulokset, eikä voi valtionsa takia ottaa riskiä ja mennä naimisiin saattaen siten vaaraan sukunsa jatkumisen. Gillianin odottama kosinta kääntyykin hyvästeiksi, mutta maailma on täynnä ihmeitä. Sen he saavat huomata useamman kuukauden kuluttua. Ehkä oikealla rakkaudella on ihmeitä tekevä voimansa.

Ihana velvollisuus

Tohtori Lachlan Maguiren paluu Lentävien lääkärien palveluksesta äidin entiselle lääkärivastaanotolle Skotlantiin on täynnä haasteita – joista ensimmäinen on tulisieluinen yleislääkäri Christa Lennox! Kuuman, unohtumattoman yön jälkeen Lachlanin on mahdoton lakata ajattelemasta Christaa. Mutta Christan menneisyyteen liittyy salaisuus, johon Lachlankin kuuluu – ja joka voi muuttaa heidän elämänsä ikuisiksi ajoiksi!

Rakkauden asianajaja

Tietoa oli lähes mahdotonta sulattaa. Mies, jota hän oli luullut isäkseen, ei ollutkaan hänen isänsä. Pierce ei keksinyt muuta keinoa rauhoittaa hämmentyneitä ajatuksiaan kuin palkata asianajajan. Ja Nicola Parrish oli kaikkea, mitä Pierce saattoi toivoa: tehokas, periksi antamaton – ja uskomattoman seksikäs!  Ja totuus… se on vielä uskomattomampi kuin Pierce tai Nikki olisi ikinä osannut edes kuvitella!

Citytyttö ja cowboy

Chance Lassiter johti maineikasta Big Bluen karjatilaa eikä kaivannut naista elämäänsä. Kun sitten hemaiseva Lassiter Median PR-päällikkö Felicity Sinclair muuttaa hänen tilalleen suostutellakseen hänet Lassiterin julkisuuskuvan kiillotuskampanjan keulahahmoksi, Chance on varma, että pystyy panemaan hanttiin sekä naiselle että tämän suunnitelmalle. Mutta ei aikaakaan, kun hän saa huomata joutuvansa antamaan periksi sekä ”Ei naisia” että ”Ei julkisuutta” -periaatteilleen!

 

Lue lisää
Tuotekoodi
31519008
Kirjailija
Lucy Monroe/Judy Campbell/Janice Maynard/Kathie DeNosky
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150937695
Sivumäärä
624
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Huhtikuu 2019

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!