9789150936308
10,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Enemmän kuin rakastajatar

Etsivä Jane Monroe pestataan peitetehtävään Western Oil -yhtiöön. Hänen tehtävänään on todistaa Jordan Everette joko syylliseksi tai syyttömäksi yhtiössä aiemmin tapahtuneeseen sabotaasiin. Hemaisevan sihteerin valeasun turvin Jane etsii jotakin, mihin ”iskeä kiinni”. Ja sellaisen hän myös totisesti löytää – pääepäilty Jordan Everettestä!

Yksi yö kaiken muuttaa voi

Spontaani ei kuulu Miranda Deanin sanavarastoon. Yksinhuoltajaäitiys ja vaativa työ eivät jätä tilaisuuksia heittäytyä hetkeen. Kunnes hänen elämäänsä astuu jumalaisen seksikäs tohtori Patrick Costello!

Miranda on vastustanut monenlaisten miesten vetovoimaa, mutta Patrickin lempeän katseen lämmössä hänestä tuntuu kuin hän olisi tuntenut miehen aina... Patrickin tarttuessa hänen käteensä hän tietää, että tulossa on yö, jota hän ei tule unohtamaan koskaan!

Henkäys toivoa

Plastiikkakirurgi Fiona Fraserin sydän on kovilla hänen laskeutuessaan Hanmer Springsiin pienkoneellaan: aivan pian hän kohtaa tohtori Tom Savillen, uuden pomonsa – ja miehensä, jota hän ei ole nähnyt vuosiin. Suru pienestä vauvasta erotti heidät, mutta nyt Fiona tietää, ettei pakeneminen poista tuskaa. Hänen sydämensä haluaisi rakentaa uusia siltoja, vaikka pää neuvoo ammatilliseen etäisyyteen. Jospa Tomin uskomaton hymy antaisi hänelle rohkeutta tarttua uuteen onnen tilaisuuteen...?

Unelma Hollywoodista

Takavuosien sopimus ajoi Cassidyn Hollywoodiin laatimaan käsikirjoitusta vanhan ihastuksensa, elokuvamoguli Will Ryanin kanssa. Työ sujui, mutta vanha suola janotti armottomasti kumpaakin. Voisiko sille antaa periksi, vai olisiko edessä entistä karvaampi pettymys uuden välirikon myötä?

Lue lisää
Tuotekoodi
31518019
Kirjailija
Michelle Celmer/Amy Andrews/Sue MacKay/Trish Wylie
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150936308
Sivumäärä
656
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Elokuu 2018

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!