Loppu on aina lähellä

Dan Carlin

9789150770421

Loppu on aina lähellä

Dan Carlin

Normaali hinta: 18,90 €

Erikoishinta 9,45 €

Tila: Varastossa

”Carlinin Hardcore History on ’hardcorea’, sillä se keskittyy kertomuksiin ihmiskunnan historian väkivaltaisimmista ja dramaattisimmista hetkistä, ja Carlin höystää tarinansa värikkäillä ja mielenkiintoisilla anekdooteilla, sellaisilla, joita todennäköisesti ei kerrottu lukion historiatunnilla." - TIME


 

Loppu on aina lähellä

Suositun ja palkitun Hardcore History -podcastin luoja tarkastelee menneisyyden apokalyptisiä hetkiä, ja pureutuu niiden avulla tulevaisuuden haasteisiin.

Luovatko kovat ajat kovempia ihmisiä? Voiko ihmiskunta käsitellä aseidensa voimaa tuhoamatta itseään? Voiko ihmisen tekniikka tai kyvyt koskaan nousta huippuunsa tai taantua? Pitivätkö barbaarit itseään barbaarisina? Mitä jos Julius Caesarilla tai Aleksanteri Suurella olisi ollut atomipommi käytössään? Kukaan ei tiedä vastauksia näihin kysymyksiin, mutta kukaan ei kysy niitä yhtä mielenkiintoisella tavalla kuin Dan Carlin.

Loppu on aina lähellä -kirjassa – joka on kirjoitettu ennen koronaa – Carlinin pohdintojen keskiössä on ei vähempää kuin ihmisen selviytyminen. Pronssikauden romahduksesta ydinajan haasteisiin kysymys selviytymisestä roikkuu ihmiskunnan päällä kuin Damokleen miekka.

---

Dan Carlinin suositulla Hardcore History -podcastilla on miljoonia kuuntelijoita. Podcasteissaan, jotka välillä kestävät jopa kuusikin tuntia, Carlin sukeltaa syvälle historiaan ja haastaa kuuntelijat pohtimaan vaikkapa sitä, miten me toimisimme, jos eläisimme läpi historian suurimpia mullistuksia.

 

 

Lue lisää
Tuotekoodi
E31920003
Kirjailija
Dan Carlin
Tuotteen tyyppi
E-kirja
ISBN
9789150770421
Sivumäärä
288
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Syyskuu 2020

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!