Meistä


HarperCollins on yksi maailman suurimmista kirjakustantamoista, jonka laaja englanninkielinen julkaisutoiminta kattaa kaunokirjallisuutta, lastenkirjoja, keittokirjoja, terveyteen liittyvää kirjallisuutta ja elämäkertoja. Kustantamo on perustettu vuonna 1817 ja se on julkaissut teoksia monilta maailmankuuluilta kirjailijoilta, joista useille on myönnetty Nobelin kirjallisuuspalkinto ja Pulitzer-palkinto. Lisää tietoa HarperCollinsista maailmanlaajuisesti löydät täältä.

HarperCollins Nordic AB on HarperCollins Publishers LLC -kustantamon tytäryhtiö, jonka Tukholmassa sijaitsevassa pääkonttorissa on 31 työntekijää. Yhteistyössä Oslossa, Kööpenhaminassa ja Helsingissä sijaitsevien sivupisteiden kanssa HarperCollins Nordic AB julkaisee vuosittain yhteensä yli 1100 kirjanimikettä ruotsiksi, norjaksi, tanskaksi ja suomeksi.

Julkaisemme painettuja kirjoja, e-kirjoja ja äänikirjoja HarperCollins- ja Harlequin-tavaramerkkien alla. Alla lisää tietoa tavaramerkeistämme.


HarperCollins Nordic logo

HarperCollins Nordic

HarperCollins Nordic julkaisee kirjoja Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Julkaisemme ennen kaikkea romaaneja, dekkareita ja trillereitä. HarperCollins Nordic julkaisee teoksia kansainvälisiltä kirjailijoilta, jotka on valikoitu erityisesti pohjoismaisia markkinoita silmällä pitäen. Panostamme myös paikallisiin pohjoismaisiin kirjailijoihin.


Harlequin logo

Harlequin

Harlequin on johtava kansainvälinen romanttisten kirjojen julkaisija. Romantiikan lisäksi valikoimassamme on myös trillereitä, dekkareita, paranormaalia romantiikkaa, bestsellereitä, fantasiakirjoja ja horoskooppikirjoja. Harlequin julkaisee yli 110 kirjanimikettä kuukaudessa, 34 eri kielellä, 110 maassa ja kuudessa maanosassa.

Vuonna 1979 Harlequin aloitti toimintansa Pohjoismaissa julkaisemalla kirjoja Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa. Nykyisin Harlequin julkaisee Pohjoismaissa yli 1000 kirjaa vuosittain. Kirjoja myydään vähittäiskaupoissa, postimyynnissä ja verkkokaupassa. Tähän asti kirjavalikoimamme on koostunut käännösteoksista, mutta vuoden 2015 alusta lähtien Harlequin julkaisee myös kirjoja pohjoismaisilta kirjailijoilta.


Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!