Menneisyys välillämme

Abby Green / Marion Lennox / Kimberly Lang / Olivia Gates

9789150937688

Menneisyys välillämme

Abby Green / Marion Lennox / Kimberly Lang / Olivia Gates

10,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Syyllisyyden varjossa

Valentina ei vieläkään pystynyt katsomaan Gio Correttia tuntematta suunnatonta vihaa. Gio oli ajattelemattomuudellaan aiheuttanut hänen veljensä kuoleman. Mutta Valentinalla oli salaisuus: kun hän oli kuullut Gion ja veljensä olleen onnettomuudessa, hän oli toivonut… Ei, hän ei voinut tunnustaa sitä edes itselleen, saati sitten Giolle.  Joutuessaan olemaan läheisissä tekemissä miehen kanssa Valentina sai huomata, ettei Gio ehkä ollutkaan sellainen huoleton playboy kuin hän oli kuvitellut…

Viettelyksen aallot

Poikansa loukkaantuessa surffausonnettomuudessa tohtori Kelly Eveldene joutuu kohtaamaan sen yhden miehen, josta hän on vannonut pysyvänsä kaukana loppuikänsä: kirurgi Matt Eveldenen! Kauniin Kellyn tapaaminen palauttaa kipeät muistot Mattin mieleen, mutta sytyttää myös uutta, kaikkea muuta kuin toivottua kipinöintiä Mattin sisällä. Kellyllä ei ole tilaa hänen maailmassaan – mutta kukapa jaksaisi vastustaa kielletyn hedelmän vetovoimaa…!

Prinsessa ja salarakas

Oli haastavaa astua sisarensa saappaisiin – tai pikemminkin piikkikorkokenkiin. Lorelei oli kuitenkin luvannut sisarensa häämatkan ajan hoitaa tämän sosiaaliset velvollisuudet, ja niitä riitti! Hyväntekeväisyysjärjestöjen kokouksia, puheita, illallisia… Kaikki olisi sujunut kuin tanssi, ellei hän olisi joka käänteessä törmännyt Donovan St. Jamesiin – mieheen, jonka vuoteesta hän oli herännyt sisarensa häitä seuranneena aamuna!

Prinsessa vuoden verran

Naimisiin? Glory Monaghan tuijotti mykistyneenä miestä, joka oli hylännyt hänet julmasti kuusi vuotta sitten ja joka nyt… Hän ei voinut uskoa korviaan! Mutta Vincenzo D'Agostinolla ei ollut tapana vitsailla – varsinkaan näin vakavista asioista. Hän tarvitsi vaimon, mutta vain vuodeksi. Ja siihen tehtävään Glory, nainen jota Vincenzo ei ollut pystynyt koskaan unohtamaan, sopisi täydellisesti!

Lue lisää
Tuotekoodi
31519007
Kirjailija
Abby Green/Marion Lennox/Kimberly Lang/Olivia Gates
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150937688
Sivumäärä
608
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Huhtikuu 2019

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!