Musta lista

Alyson Noël

9789150935660

Musta lista

Alyson Noël

10,00 €
Tila: Varastossa

Nro 1 New York Timesin bestsellerkirjailija


”Ehdotonta luettavaa sinulle, joka haluat päästä pintaa syvemmälle LA:n huolettomaan ja hohdokkaaseen yöelämään.” – Booklist


”Jos rakastaa Gossip Girliä, It GirliäPretty Little Liarsia ja muita samantyyppisiä kirjoja, kannattaa ehdottomasti lukea tämä kirja, sillä se ei tuota lukijalleen pettymystä.” – Lexieläser-kirjablogi


Älä koskaan etuile jonossa.

Musta lista

Hollywoodin kuumin tähti oli kateissa. Mitä hänelle oli tapahtunut? Oliko Madison Brooks kidnapattu? Murhattu? Poliisin löytämä verinen mekko viittasi vahvasti siihen suuntaan. Vai oliko kaikki vain julmaa pilaa tai julkisuustemppu?

Kun syyttävä sormi alkaa osoittaa Madisonin tunteneiden nuorten joukkoon, heidän on ryhdyttävä toimiin pelastaakseen itsensä vankilalta. Mutta mitä enemmän he tapausta tutkivat, sitä kummallisemmalta se alkaa näyttää. Kuka huumasi Asterin ja sotki hänen mekkonsa vereen? Kuka lähettelee Laylalle kammottavia uhkausviestejä? Ja mitä tekemistä Ira Redmanilla on kaiken kanssa?

Arvoitus tuntuu muuttuvan hetki hetkeltä kammottavammaksi. Mutta suurin arvoitus kaiken keskellä on Madison Brooks. Kuka hän oikeasti on? Ja mikä on se suuri salaisuus, jonka hän ei toivo koskaan paljastuvan?

---

Musta lista on toinen osa Alyson Noëlin hermoja kutkuttavasta trilogiasta, jossa kuvataan sitä kuinka suuret unelmat voivat muuttua pahimmiksi painajaisiksi.

Lue lisää
Tuotekoodi
31018023
Kirjailija
Alyson Noël
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150935660
Sivumäärä
336
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Huhtikuu 2018

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!