9789150958225
10,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Avioliitto tekee U-käännöksen

Adele ja Nick Hughesille idyllinen ilta kahdelle on viimeinen paikka, jossa kumpikaan heistä haluaa olla. Heidän avioliittonsa oli ohi, eivätkä he uskoneet löytävänsä enää tietä takaisin toistensa luo. Mutta joutuessaan pulaan tässä pittoreskissä mökissä, Adele ja Nick huomaavat, etteivät he voi vastustaa kipinää, joka on aina ollut heidän välillään.

En muutu vuoksesi

Ajattele mielessäsi suurta rakkautta… Mitä näet silloin edessäsi? Todennäköisesti et ainakaan äkeää ja epäsiistiä, juuri vankilasta vapautunutta miestä, joka asuu vanhassa venevajassa! Kun Gaby palkataan lastenhoitajaksi Luken tyttärelle, hänen ensimmäinen vaikutelmansa miehestä ei ole kovin mairitteleva. Mutta kun oikea Luke tulee esiin yrmeän pinnan alta, Gabyn sydän sulaa. 

Kolmet häät ja vauva

Jennie Hunter ja Alex Dangerfield uskoivat rakkauteen ensisilmäykselläja karkasivat Las Vegasiin ja naimisiin. Häämatka ei ehdi kunnolla alkaa, kun Alex vain katoaa! Jennie on jo luopunut toivosta nähdä karannutta aviomiestään enää koskaan, kun Alex palaa – mukanaan lapsi! Edes kovapintainen liikenainen ei jää kylmäksi pikkutytölle ja isyydestä kauhistuneelle mutta komealle aviomiehelle...

Draamakuningatar

Filmitähtistailaus takaa miesten huomion Coreen Fraserille. Suudelma Adamilta, Coreenin parhaalta ystävältä, avaa Coreenin silmät totuudelle: Adam on ainoa mies, joka tuntee tytön pilvenpiirtäjäkorkojen ja karmosiininpunaisen huulipunan takana. Uskaltaako Coreen antaa sydämensä Adamille?

Lue lisää
Tuotekoodi
31520021
Kirjailija
Fiona Harper/Fiona Harper/Fiona Harper/Fiona Harper
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150958225
Sivumäärä
640
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Syyskuu 2020

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!