Rakkauden makua

Nora Roberts / Kate Walker / Emily McKay

9789150937701

Rakkauden makua

Nora Roberts / Kate Walker / Emily McKay

Normaali hinta: 10,95 €

Erikoishinta 8,76 €

Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Rakkauden makua

Ärsyttävän omahyväinen, flirttaileva, kaikkitietävä. Kaikkea tätä Juliet ajatteli muutaman työpäivän jälkeen asiakkaastaan Carlosta. Juliet rakasti työtään tiedottajana ja hän oli kaitsenut monta kuuluisaa kirjailijaa läpi onnistuneiden pr-kiertueiden. Nyt hän tarvitsi kuitenkin tavallista enemmän närästyslääkkeitä, eikä syynä ollut Carlon, kuuluisan keittiömestarin, tarjoilemat ruoat. Carlo yritti kyllä kaikkensa, että Juliet ymmärtäisi oikean ruoan – ja elämän – salaisuudet: aistillisuuden ja nautinnon. Carlon mielestä Julietin maailmassa oli liikaa eineksiä ja kiirettä ja Carlo tarjoaisikin Julietille mielellään enemmän herkkuja ja hemmottelua, eikä Juliet osoittautunutkaan huonoksi oppilaaksi.

Unelmien valtakunta

Honoria Escalona istui ja odotti kauhusta jäykkänä. Alexei Sarov oli hänen viimeinen toivonsa, ja kun he olivat viimeksi tavanneet… no, hän oli kohdellut miestä törkeästi. Hän pani toivonsa siihen, että Alexein kunniantunto saisi miehen tekemään velvollisuutensa ja palaamaan kotimaahansa – sen oikeutettuna kuninkaana. Mutta kun Alexei vaati sopimuksen sinetiksi hänet morsiamekseen, Ria ei tiennyt, olisiko hänen pitänyt kauhistua… vai ilahtua, kun hänen unelmansa viimein toteutui?

Suutele minua!

Kadonneen perijättären metsästys? Kattia kanssa! Kaikkeen sitä ihminen joutui. Mutta Dalton Cainilla ei ollut vaihtoehtoja. Ellei hän löytäisi isänsä kadonnutta tytärtä, hän menettäisi yhtiön, jonka eteen hän oli tehnyt kaikkensa jo lapsesta saakka. Oli perijätärjahdissa tosin yksi valopilkku. Ensimmäinen johtolanka vei hänet Laney Fortinon luo. Ja Laney oli Daltonin elämän rakkaus, oli ollut sitä jo kuusitoista vuotta. Laney ei tosin tiennyt siitä mitään. Mutta nyt Dalton oli saanut uuden tilaisuuden, eikä hän heittäisi sitä hukkaan!

Lue lisää
Tuotekoodi
31519009
Kirjailija
Nora Roberts/Kate Walker/Emily McKay
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150937701
Sivumäärä
640
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Toukokuu 2019

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!