9789150907551

Normaali hinta: 10,95 €

Erikoishinta 5,48 €

Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Neljä odotettua romaania nyt uusintapainoksena!

Koodinimi: Prinssi


Meagan Moore ei ollut aikonut sekaantua veljensä vallankaappaussuunnitelmiin – eikä rakastua mieheen, jota luuli kruununprinssi Nicholasiksi. Mutta yhtäkkiä hän vain huomasi olevansa vasten tahtoaan mukana juonessa – ja rakastunut komeaan Benjamin Lockhartiin. Meagan kuunteli sydämensä ääntä, mutta joutui vaikean valinnan eteen: valitsisiko hän uskollisuuden perhettään kohtaan vai oman uljaan prinssinsä?


Pakotettu palaamaan


Tony Castillo alias Antonio Medina, San Rinaldon kuningaskunnan vallasta syöstyn hallitsijan poika, joutuu tekemään vaikeita päätöksiä. Hänen kuninkaalliset sukujuurensa ovat paljastuneet, ja mediamylläkkä on valmis. Hänen on suojeltava rakastajatartaan Shannonia ja tämän poikaa ja palattava isänsä luokse – vaikkei paluu häntä houkutakaan. Paluulla on kuitenkin yllättävät seuraukset, ja Tony joutuu kohtaamaan kipeät muistonsa ennen kuin voi katsoa kohti tulevaa.


Miehen tehtävä


Mitä miehen on tarkoitus tehdä, kun kynnykseltä löytyy neito hädässä? Ellie on selvästi peloissaan, ja kun Maxin syliin sysätään pian vielä vastasyntynyt vauvakin, hänen miehinen suojeluvaistonsa paukahtaa täysillä tositoimiin – ja saa hänet ilmoittamaan, että hän on lapsen isä ja Ellien mies. Ja se tuntuu odottamattoman... luonnolliselta!


Muutosvoima


Kirurgi Melora Washington pääsee elämänsä kyytiin tavatessaan Tarparniin saarella työtoverinsa Daniel Tarvonin! Kaukana steriileistä leikkaussaleista ja uusimman teknologian turvasta Meloraa odottaa kollega metsästysveitsi vyöllä ja suklaanruskeat silmät täynnä lupausta ihanista asioista yhdessä. Meloralle ihastuminen viidakkokomistukseen tietäisi tuhoa ja hävitystä... Mutta Daniel herättää hänessä myös halun elää vaarallisesti!

Lue lisää
Tuotekoodi
31516008
Kirjailija
Valerie Parv/Catherine Mann/Alison Roberts/Lucy Clark
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150907551
Sivumäärä
640
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Huhtikuu 2016

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!