Salaisuuksien syövereissä

J.T. Ellison

Salaisuuksien syövereissä

Salaisuuksien syövereissä

J.T. Ellison

Regular Price: 8,95 €

Tila: Varastossa

Sarja: Bestseller

"Olen aina rakastanut trillereiden hämmästyttäviä käänteitä, kiehtovaa oikeusteknistä työtä ja sankarittaria, joihin samaistun. Yksi genren parhaimmista kirjailijoista." - New York Timesin bestsellerkirjailija Tess Gerritsen

"Yllätyksellistä jännitystä, todentuntuisia henkilöhahmoja ja kiehtovia oikeusteknisiä yksityiskohtia." - Lisa Gardner, nro 1 New York Timesin bestsellerlistalla

Salaisuuksien syövereissä
Minisarja: Samantha Owens (1)

Synkissä vesissä...

Oikeuslääkäri Samantha Owens tietää, että hänen työtänsä on terävien menetelmien sekä tarkkuustyökalujen avulla selvittää kuolinsyy.

Sen jälkeen, kun hänen miehensä ja kaksi lastaan hukkuivat Nashvillen suuressa tulvassa, hänen elämästään katosi merkitys. Häntä pitää otteessaan musertava suru, jota mikään työmäärä ei lievitä - ei, ennen kuin hän saa erikoisen puhelun Washington DC:stä.

Linjan toisessa päässä on hänen entisen poikaystävänsä äiti, joka pyytää Samia tekemään uuden ruumiinavauksen pojalleen. Eddie Donovan on virallisesti väkivaltaisen autoryöstön uhri, mutta Samin tarkat tutkimukset löytävät jotain muuta. Entinen sotilas murhattiin, muttei suinkaan autonsa vuoksi.

Samin on kohdattava kipeitä muistoja, ja tunteita, mitä hänen entisen rakastettunsa raaka kuolema herättää. Hän on ihmeissään arvoituksesta, joka Eddien päiväkirjamerkinnöistä paljastuu. Se vie hänet Xanderin luokse – sotilaan, joka on eristäytynyt maailmasta palattuaan Afganistanista – ja edelleen raakojen rikosten pariin, jotka ulottuvat karuilta sota-alueilta aina Washingtoniin asti. Rivienvälistä voi lukea, ettei kukaan pääse vapaaksi ja mikäli aikoo selvittää murhat, voi itse kohdata kuoleman.

 

 

 

Lue lisää
E-kirja
Tuotekoodi
E30913019
Kirjailija
J.T. Ellison
ISBN
9789150749830
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Lokakuu 2013

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!