9789150958164
10,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Salattu tähti
Minisarja: Tähtitrilogia Mithra (3)

Komisario Seth Buchanan seisoo kasvotusten kuolleista heränneen naisen kanssa. Kolmeen kallisarvoiseen siniseen timanttiin liittyvä murhatutkimus on saamassa Sethin koko maailman sekaisin. Kuolleeksi uskottu perijätär Grace Fontaine osoittautuu kuin osoittautuukin erittäin eläväksi. Gracen läheisyydessä Sethin on vaikeaa pitää mielessä, että hänellä on ratkaistavana paljon tärkeämpikin mysteeri kuin Grace Fontaine.

 

Ainesta sankariksi

Mitä miehen on tarkoitus tehdä saadessaan kuulla olleensa isä jo yhdeksän vuotta?! Neurokirurgi Rick Wilsonista Sarah Prescott on nainen kuin jumalatar hulmuavassa sinisessä mekossaan – kunnes Sarah rysäyttää hänen niskaansa varsinaisen pommin. Josh on Rickin poika ja tarvitsee Rickiltä luuydinsiirteen saadakseen tilaisuuden elää… Vain Sarah voi opastaa playboykirurgia kivisellä tiellä kohti isyyttä.

Palomiehen lupaus

Kesken pelastustehtävän Austin Monroe kohtaa entisen työtoverinsa lesken, Lindsey Wintersin, ja tämän pienen pojan. He ovat menettäneet kotinsa tulipalossa, ja Austin tuntee vahvaa halua auttaa. Lindsey tarvitsee nyt tukea ja ystävyyttä, joten Austin kätkee parhaansa mukaan syvemmät tunteensa. Hänen on oltava hienotunteinen, jotta heidän väliaikainen järjestelynsä voisi muuttua joksikin pysyvämmäksi.

Lue lisää
Tuotekoodi
31520015
Kirjailija
Nora Roberts/Alison Roberts/Laura Iding
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150958164
Sivumäärä
640
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Heinäkuu 2020

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!