Salli tunteiden tulla

Sarah Morgan / Sarah Morgan / Sarah Morgan / Sarah Morgan

9789150956993

Salli tunteiden tulla

Sarah Morgan / Sarah Morgan / Sarah Morgan / Sarah Morgan

Normaali hinta: 10,95 €

Erikoishinta 8,76 €

Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Ruhtinaalliset tunteet

Kun tarjoilijatar Holly antautuu playboyprinssinä tunnetun Casperin käsivarsille, prinssi käyttäytyy maineensa mukaisesti – vieteltyään Hollyn hän hylkää tämän! Kun Casper saa tietää Hollyn olevan raskaana, hän menee suunniltaan. Holly on pelkkä onnenonkija, jonka onnistui kuninkaallisen protokollan varjolla keplotella itsensä hänen morsiamekseen! Vilpitön Holly saa unelmiensa häät, mutta saako hän Casperin näkemään totuuden?

Unelmalääkäri

Onnistuuko särkyneen sydämen korjaaminen paikassa, joka on kuin luotu onnellisia loppuja varten? Tätä ainakin Jenna toivoo muuttaessaan tyttärensä kanssa pois Lontoosta äskettäisen katkeran avioeron jälkeen. Hänen on nyt pärjättävä omin voimin, eikä aikaa voi käyttää silloin muuhun. Toisinaan on hyvä, että sydän ei kuuntele järkeä.

Hollywoodin paha Wolfe

Elokuvatähti Nathaniel Wolfe on ikoni, kuuluisuus, sydäntenmurskaaja... mutta komean pintansa alla hän taistelee menneisyyden demoneita vastaan. Todellista Nathania ei tunne kukaan. Ensi-illan kääntyessä katastrofiksi Nathaniel joutuu turvautumaan Katie Fieldiin, tavalliseen naiseen, jota parrasvalot eivät sokaise. Voiko Nathaniel luottaa häneen kylliksi paljastaakseen miehen illuusion takana?

Ricon ehdot

Vain yksi ihminen voi auttaa ylpeän Rico Crisantin loukkaantunutta sisarta. Valitettavasti Rico oli karkottanut Stasian elämästään myrskyisen avioliiton jälkeen. Stasia on jo lakannut uskomasta sopuun, kun Rico julkeaa ilmestyä uudelleen hänen elämäänsä. Toki hän voi auttaa – sisaren vuoksi – mutta sen pitemmälle hän ei enää suostu menemään…

Lue lisää
Tuotekoodi
31520005
Kirjailija
Sarah Morgan/Sarah Morgan/Sarah Morgan/Sarah Morgan
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150956993
Sivumäärä
624
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Maaliskuu 2020

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!