9789150957020

Normaali hinta: 10,95 €

Erikoishinta 5,48 €

Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Avioliitto tehohoidossa

Elämä lipuu kuvina silmissä, kun Max tapaa vaimonsa Marinan neljän vuoden jälkeen. Max on yrittänyt unohtaa menetyksen, joka repi rikki heidän liittonsa. Sydän sirpaleina hän katselee Marinaa toisen miehen lapsi sylissään... Mutta lapsi ei olekaan Marinan. Yhteistyö Lontoon Victoria-sairaalassa tarjoaa heille tilaisuuden korjata liiton, jota he molemmat halusivat niin paljon.

Tunnit Angelan kanssa

Juron tohtori Mark Andersonin elämässä ei ole tilaa rakkaudelle. Hän on tullut vuoristokylään määräajaksi ja sitten hän lähtee – eikä mikään saa häntä katsomaan taakseen. Kunnes hän kohtaa vuoristopelastajaksi pyrkivän yksinhuoltajaäiti Angelan ja tapahtuu se... Angelan tytär sanoo ensimmäisen sanansa – isä! – ja kietoo Markin pikkuruisen sormensa ympärille!

Ladyn tulikoe

Lady Alice Granville pakkaa riemulla merkkikorkkarinsa lähtiessään vapaaehtoistyöntekijäksi Afrikkaan – tämä voi olla hänen suuri tilaisuutensa tehdä vaikutus komeaan tohtori Dante Corsiin. Alice haluaa löytää todellisen tarkoituksen tyhjältä tuntuvalle elämälleen – ja näyttää upealle italialaiselle lääkärille olevansa muutakin kuin muotitalojen kanta-asiakas ja keltanokka!

Sydämen kaipuu

Tapaturmalääkäri Kitty Cargill kaihoaa satukirjojen ikuista rakkautta, avioliittoa ja perhettä. Mutta jätettyään – syystä! – lieromaisen exänsä hän muuttaa Australiaan, lukitsee sydämensä miehiltä ja heittää avaimen pois! Uuden pomon, Jake Chandlerin, kipinöivä vetovoima avaa hänen silmänsä aidolle intohimolle, mutta ettäkö Jake olisi hänen onnellisena-elämän-loppuun-asti-tyyppiään...? Tuskin!

Lue lisää
Tuotekoodi
31520008
Kirjailija
Kate Hardy/Dianne Drake/Anne Fraser/Melanie Milburne
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150957020
Sivumäärä
608
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Huhtikuu 2020

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!