Sekavat tunteet/Sisulla ja sydämellä

Nicola Marsh / Barbara Wallace

Sekavat tunteet/Sisulla ja sydämellä

Sekavat tunteet/Sisulla ja sydämellä

Nicola Marsh / Barbara Wallace

Regular Price: 8,95 €

Tila: Varastossa

Sarja: Julia

Sekavat tunteet

Tätä hetkeä Callie Umberto oli pelännyt jo kuukausia – että hänen olisi viimeinkin kohdattava Archer Flett kasvoista kasvoihin, kuuden vuoden tauon jälkeen. He olivat viettäneet ihanan viikon Caprilla, mutta juuri kun Callie oli alkanut unelmoida, että heillä voisi olla yhteinen tulevaisuus, Archer oli noussut surffilaudalleen ja kiitänyt kohti seuraavaa aaltoa.

Archer tunsi saavuttaneensa alallaan kaiken, kyllästyneensä matkalaukkuelämään. Mutta pystyisikö hän asettumaan aloilleen, vai vetäisikö tie häntä vastustamattomasti puoleensa? Hän halusi ainakin yrittää – Callien kanssa. Mutta uskaltaisiko Callie luottaa Archerille enää sydäntään, jonka mies oli kerran niin välinpitämättömästi tallonut jalkoihinsa?

Sisulla ja sydämellä

Ostetaan yritys, trimmataan se myyntikuntoon ja lyödään rahoiksi – sitä Charles Bishop teki työkseen. Mutta hänen uusin projektinsa ei ollut mikä tahansa vaikeuksissa oleva firma, vaan perheyritys – hänen isänsä perustama – isän, jonka kanssa hän ei ollut ollut tekemisissä vuosikymmeniin. Vanha kotikaupunki tuntui vieraalta, mutta pikkuhiljaa yhteisö ja sen asukkaat saivat hänet miettimään elämäänsä ja arvojaan uudelleen. Mutta kaikkein eniten Charlesia kiehtoi hänen sihteerinsä Elizabeth, jonka terävät kommentit saivat hänet nauramaan ja jonka vahvuus ja sisukkuus vaikeuksien edessä saivat hänet mykistymään kunnioituksesta. Charles huomasi alkavansa epäröidä yrityksen myymistä…

Lue lisää
E-kirja
Tuotekoodi
E30814001
Kirjailija
Nicola Marsh/Barbara Wallace
ISBN
9789150751598
Sivumäärä
320
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Tammikuu 2014

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!