9789150938678

Normaali hinta: 10,95 €

Erikoishinta 7,95 €

Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Italian auringon alla

Topsy matkustaa Italiaan tutustuakseen oletettuun isäänsä. Kaikki menee hyvin, kunnes Vittoren tuoreen vaimon poika, Dante Leonetti, ilmestyy paikalle. Dante ei selvästikään pidä isäpuolestaan ja suhtautuu ensin Topsyynkin hyvin epäilevästi. Kohta Danten ja Topsyn välit kuitenkin kuumenevat. Topsyn alkuperäiset suunnitelmansa muuttuvat, kun Dante valtaa hänen ajatuksensa ja uhkaa vallata hänen vuoteensakin.

Vielä kerran onneen

Kuinka Charlotte olisi pystynyt vastustamaan miestä, jolla oli suloinen vauva sylissään? Hän oli heidän ensitapaamisestaan lähtien ollut hulluna Anthonyyn ja oli koko heidän avioliittonsa ajan toivonut, että mies viimein ehtisi työkiireidensä välissä keskittyä häneen ja perheen perustamiseen. Charlotte halusi uskoa, että Anthony alkaisi viimein ymmärtää, mikä elämässä oli tärkeintä… 

Ne häät!

Viimeiseksi ennen lähtöään St Piranista tohtori Megan Phillips pelasti rakastamansa miehen molemmat vauvat kuolemalta. Nyt Meganin on palattava kotiin, St Piraniin, ja sinkkuisä Josh O'Haran maailma mullistuu uudelleen! Mutta onko anteeksianto mahdollista näille kahdelle rakkaudesta sokealle? 

Texasin ratsupoliisi

Chasen lähtö oli särkenyt Malloryn sydämen. Nyt Mallory saa seurata sivusta, kun hänen poikansa tutustuu mieheen, joka aikoinaan varasti hänen sydämensä. Malloryn kirkkaat smaragdinvihreät silmät olivat jo pitkään tunkeutuneet Chasen uniin, mutta nyt ne olivat täynnä surua ja pelkoa. Ikään kuin nainen ei ymmärtänyt, että hän oli tullut lunastamaan morsiamensa ja poikansa.

 

 

Lue lisää
Tuotekoodi
31519026
Kirjailija
Lynne Graham/Jules Bennett/Alison Roberts/Patricia Thayer
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150938678
Sivumäärä
640
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Syyskuu 2019

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!