Uutuus!

Suloinen kosto

Bronwyn Jameson / Abby Green / Lynne Graham / Tessa Radley

9789150958188
Uutuus!

Suloinen kosto

Bronwyn Jameson / Abby Green / Lynne Graham / Tessa Radley

Normaali hinta: 10,95 €

Erikoishinta 8,21 €

Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Palveluksessanne

Donovan ja Susannah viettävät yhdessä ihanan viikonlopun. Mutta kaikki loppuu lyhyeen, kun Susannah viestittää, että hänen on palattava sulhasensa luokse – miehen, jota hän ei edes tunne. Mitä Donovanin pitäisi tehdä vakuuttaakseen Susannahin siitä, että hän on se mies, jonka Susannah tarvitsee ja haluaa? Hän toivoo voivansa ylipuhua naisen ja vie tämän paratiisisaarelle muutamaksi päiväksi… ja yöksi.

 

Kaiken se kestää

Kuvat mediassa todistavat vastanaineiden miljardööri Alexandros Kourosin ja Kallie Demarchisin rakkautta. Mutta onnellisten kulissien takana piilee toinen totuus. Kallie on avioitunut Alexandrosin kanssa pelastaakseen yrityksen. Alexandrosin osalta kyse on vain suloisesta kostosta. Mutta sitä tosiasiaa, että heidän välillään kipinöi halu, ei voi kieltää. Ehkä kuvissa on sittenkin rakkautta, loppujen lopuksi?

 

Onnistumisen sietämätön kipeys

Vitale Roccantin suunnitelma oli yksinkertainen: viettele tytär kostaaksesi isälle. Ei mitään mahdollisuuksia epäonnistua. Mutta onnistumisesta kertovan otsikon näkeminen tuntuu hänestä yllättäen paljon vähemmän suloiselta kuin yö Zaran kanssa. Zara Blake on pettänyt sekä isänsä että kihlattunsa – eikä kohuotsikko ole mitään siihen verrattuna, mitä yhdeksän kuukauden kuluttua on tulossa!

 

Yössä kuiskattua

Italialainen pohatta Rico D'Alessio ei anna minkään pysäyttää häntä. Hän on päättänyt tuhota Sinclairin suvun, ja vanhimman tyttären naiminen on vasta alkusoittoa. Täydellinen viimeistely harkitulle kostolle olisi, kun Danielle Sinclair synnyttäisi hänelle perillisen. Mutta siihen Rico ei ollut osanut valmistautua, että hän rakastuisi morsiameensa.

Lue lisää
Tuotekoodi
31520017
Kirjailija
Bronwyn Jameson/Abby Green/Lynne Graham/Tessa Radley
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150958188
Sivumäärä
624
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Heinäkuu 2020

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!