9789150957051
10,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Kivienkelin varjossa

Nopeat autot, kalliit lentokoneet ja kauniit naiset olivat jääneet taakse, kun jokin oli saanut miljardööri Orlando Wintertonin vetäytymään elämään yksinäisyydessä... Kunnes Rachel Campion ilmaantuu hänen syrjäisen kotinsa kynnykselle. Rachel pakenee tulevaa miestään, ja Orlando itseään. He löytävät toisistaan tilapäistä lohtua, mutta Orlando ei voi sallia mitään syvempää heidän välilleen. 

Armoton miljonääri

Josh Tremont on menestyvä liikemies, jota ajavat eteenpäin paitsi halu menestyä, myös viha ja katkeruus. Eräänä päivän hän houkuttelee Callie -nimisen nuoren naisen vihollisyhtiöstä palkkalistoilleen. Tai niin hän ainakin luulee tietämättä, että Calliella on omat syynsä hakeutua töihin juuri hänen yhtiöönsä. Eivätkä ne syyt ole mieluisia...

Seitsemän rakkauden yötä

Kylmät, talviset Norjan tunturimaisemat sopivat täydellisesti Jaken elämäntyyliin. Mutta kun liikejuristi Lydia lähtee Jaken mukaan viikon kestävälle liikematkalle Osloon, lämpötila nousee sekä ulkona että sisällä. Lydia ei sano ei sille, mitä hänen kehonsa haluaa, vaikkakin hän tosiasiassa haluaa valloittaa Jaken sydämen. Toivo ihmeestä elää nyt heidän välisessään kuumassa intohimossa.

Enemmän kuin rakastajatar

Etsivä Jane Monroe pestataan peitetehtävään Western Oil -yhtiöön. Hänen tehtävänään on todistaa Jordan Everette joko syylliseksi tai syyttömäksi yhtiössä aiemmin tapahtuneeseen sabotaasiin. Hemaisevan sihteerin valeasun turvin Jane etsii jotakin, mihin ”iskeä kiinni”. Ja sellaisen hän myös totisesti löytää – pääepäilty Jordan Everettestä!

Lue lisää
Tuotekoodi
31520011
Kirjailija
India Grey/Yvonne Lindsay/Kate Hardy/Michelle Celmer
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150957051
Sivumäärä
608
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Toukokuu 2020

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!