9789150907544
10,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Neljä odotettua romaania nyt uusintapainoksena!

Kaikki elämäni värit


Työ rikosromaanikirjailija Cameron Traversin taloudenhoitajana olisi varmasti yksinkertaista ja turvallista – eli juuri sitä, mitä Leya Douglas kaipaa? Poltettuaan kerran sydämensä Leya haluaa ehdottomasti pysyä huomaamattomana hahmona taustalla. Cameron Travers on kuitenkin aivan liian kiinnostava, älykäs, hauska, ja... hurmaava! Pian Leya haluaa hehkua kaikissa sateenkaaren väreissä ja syöksyä suin päin elämään. Aivan erityisesti hän haluaa Cameronin huomaavan hänet sillä tavalla.


Viiniä ja Pariisin valot


Xavier Lefèvre on upein Allegran koskaan tapaama mies. Ja nyt – 10 vuotta myöhemmin – vieläkin kiinnostavampi! Mutta kaikki on muuttunut heidän pitkän, kuuman kesänsä jälkeen. Nyt heitä yhdistää vain ja ainoastaan viinitarha, jossa Allegralla on näytön paikka: kaksi kuukautta aikaa näyttää kyntensä viinialalla ja todistaa, ettei hän tarvitse Xavierilta sen enempää... Ja tunnustaa, että sydän tietää sittenkin paremmin!


Älyllä vai sydämellä?


Lentokapteeni Jake Benford työntää päänsä varsinaiseen muurahaispesään suostuessaan huippuälykkään mutta ihmissuhteissa – varsinkin naisten ja miesten välisissä suhteissa – kokemattoman Sara Hamiltonin koekaniiniksi!


Palkkastoturin nainen


Ebenezer Scott on ollut Sally Johnsonin salainen ihastus jo pitkään. Nyt Sally on hengenvaarassa, mutta uskaltaako Eb paljastaa tälle, ettei hän olekaan tavallinen maanviljelijä vaan armoton palkkasoturi?

Lue lisää
Tuotekoodi
31516007
Kirjailija
Jennie Adams/Kate Hardy/Hannah Bernard/Diana Palmer
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150907544
Sivumäärä
608
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Huhtikuu 2016

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!