Vain unelmissani
10,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Neljä odotettua romaania nyt uusintapainoksena!

Tunteiden tunneli

Ahtaat paikat ovat pahinta mitä Maggie tietää. Mutta hän pelasti pienen pojan hengen ennen kuin kaivos romahti. Aikaa on vähän ja hänen mahdollisuutensa selviytyä ovat heikot. Ylhäällä odottaa hänen nuoruuden rakastettunsa Adam, ja heidän on puhuttava menneestä. Hänen on päästävä pois jotenkin!

Perheonnea italialaisittain

Perhe merkitsee kaikkea Paolo Romanolle. Siksi hän tarvitsee luotettavan lapsenvahdin, jonka hoiviin uskoa pikku-Ella. Jenna Freeman vaikuttaa olevan ylivoimaisesti paras ehdokas tehtävään. Useammallakin tavalla... Edes hänen edesmennyt vaimonsa ei herättänyt hänen halujaan kuten Jenna. Jenna epäröi, mutta tarvitsee työn. Epäilys haihtuu hetkessä, kun hän tapaa Paolon.

Naapuritalon tohtori

Kuka hän on ja mistä hän tulee? Mitä hänelle on tapahtunut? Sarah ei muista aiempaa elämäänsä. Eikä hän ole varma haluaako muistaakaan, koska on vakuuttunut siitä, että jotain kauheaa on tapahtunut. Mutta on hankalaa, kun ei tiedä mitään, etenkin kun ihastuu naapuriinsa. Ajatella, jos hän onkin yhä naimisissa kaksivuotiaan tyttärensä isän kanssa? Aloittaakseen alusta hänen on pakko haudata menneet.

Koossapitävä voima

Olen aina rakastanut sinua.
Mitä enemmän nukutusaine vaikuttaa sitä tärkemmältä Bonitasta tuntuu saada sanotuksi asiansa. Hugh Hamilton ei ole ainoastaan osastonsa kuumin puheenaihe vaan myös Bonitan salainen ihastus. Kun Bonita herää operaation jälkeen, hänellä on epämiellyttävä olo siitä, että hän on paljastanut aivan liian henkilökohtaisia tunteitaan.

 

Lue lisää
Tuotekoodi
31514017
Kirjailija
Josie Metcalfe/Alison Roberts/Joanna Neil/Carol Marinelli
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789164092755
Sivumäärä
640
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Heinäkuu 2014

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!