9789150925906
10,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Neljä odotettua romaania nyt uusintapainoksena!

Jälleen yhdessä

Madridin tavoitelluin poikamies Emilio Rios törmää lentolakon kaaoksessa vanhaan rakkauteensa Megan Armstrongiin. Velvollisuus sai hänet aiemmin naimaan "oikean" naisen – ja jättämään raikkaan ja tyylikkään Meganin elämänsä sivuraiteelle.

Mikään Emilion elämässä ei ole koskaan ollut niin vaikeaa kuin pysyttely loitolla Meganista, mutta nyt hän on vapaa eikä aio hukata enää minuuttiakaan! Hän saa vuorokauden verran aikaa – enemmän kuin riittävästi täydelliseen viettelyyn ja kosintaan...

Täydellistä flirttiä

Ihastus syttyi ensisilmäyksellä – ja hetken taika vie traumalääkärit Marco Ranierin ja Sydney Collinsin Lontoosta aurinkoiseen Italiaan ja takaisin. Tarkoitus on vain nauttia hetkestä niin kauan kuin sitä kestäisi, mutta odottamaton pikku seuraus muuttaa säännöt. Molemmilla on syynsä karttaa perhettä ja lapsia – nyt molemmilla on polttava syy arvioida kaikki uudelleen. Aikaa on yhdeksän kuukautta – ja kello käy!

Italiaa vasta-alkajille

Laukku on pakattu. Lento varattu. Sarah on valmis heittäytymään uuteen elämään Roomassa. Hän on juuri jäänyt sinkuksi ja aikoo nyt nauttia elämästä ja totella viisaan sukulaisensa lääkettä: hankkia italialaisen romanssin.

Sarah kirjoittaa blogia, Italiaa vasta-alkajille, entisen koulunsa sivuille. Kielen opiskelu on myös kulttuurin tuntemista ja sen opiskelu sujuu parhaiten tutustumalla paikallisiin. Pian blogi paljastaakin Sarahin sielun ja sydämen elämää ja Sarah taas saa vastauksen sukunsa vanhoihin salaisten sydämien asioihin. Italialainen romanssi parantaa vanhatkin haavat.

Hurmausleikki

Ei ole naista, jota Allesandro di Vincenzo ei saisi niin halutessaan. Mutta että Laura Stowe, köyhä kuin kirkonrotta ja tukevasti suojassa ihmiskontakteilta arkipäiväisen ulkoasunsa takana? Tietämättään Laura pitelee kuitenkin avaimia Allesandron lopulliseen tavoitteeseen: yhtiön vallankahvaan. Miehen on siis purtava hammasta ja hurmattava ruma ankanpoikasensa kuorestaan - ja varjeltava omaa sydäntään, kun esiin lipuu kaunis, tavoiteltava joutsen!

Lue lisää
Tuotekoodi
31517021
Kirjailija
Kim Lawrence/Kate Hardy/Liz Fielding/Julia James
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150925906
Sivumäärä
640
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Syyskuu 2017

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!