9789150938661
10,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Seikkailuista suurin

Seikkailija Colton King päättää avioliittonsa Penny Oaksin kanssa vain vuorokausi sen solmimisesta. Kaksi vuotta myöhemmin Coltille paljastuu Pennyn suuri salaisuus, poika- ja tyttövauva. Coltille ei jää muuta vaihtoehtoa kuin osallistua kaksostensa elämään, ja samalla hän huomaa tunteidensa Pennyä kohtaan heräävän uudelleen. Mutta pelkääkö hän suurinta mahdollista seikkailua – rakkautta?

Vastustamaton kilpailija

Katie on johtanut pientä skotlantilaista aluesairaalaa monta vuotta, joten hän ei riemastu, kun paha poika hänen menneisyydestään saapuu viemään hänen paikkansa! Ross McGregor, entinen armeijan lääkäri on yhtä taitava hurmuri kuin lääkärikin. Katie on valmis puolustamaan unelmatyötään viimeiseen asti – mutta miksi hänen ajatuksensa harhautuvat jatkuvasti komeaan lääkäriin, joka on päättänyt palata hänen elämäänsä? 

Lapsi muistojen takaa

Lumivyöryn takia jumiin jääneet Mandy Jenkins ja Renzo Ruffini odottivat pelastusta ja löysivät lohtua toisistansa. Mandy ikävöi pitkään sitä huoletonta italiaanoa, johon hän rakastui, ja jonka hän uskoi kadonneen – kunnes nyt! Renzo onkin selvinnyt ja Mandy etsii hänet käsiinsä – miehen, kenen kanssa hänellä on poika! Mutta Renzo kärsii muistinmenetyksestä. Miten hän reagoisi kuulleessaan totuuden? 

 

Aavikkosoturin pauloissa

Tazkhanin prinsessa Laylalle kaavailtu avioliitto merkitsee hänelle vain yhtä asiaa – elinikäistä vankeutta julman miehen kynsissä. Avioliitto toisi miehelle kaiken vallan. Sitä Layla ei halua edes ajatella. Kestämätön tilanne syöksee hänet šeikki Raz Al Zahkin – hänen sukunsa suurimman vihollisen – armoille. Layla ehdottaa tälle avioliittoa. Vaikka Layla on saamassa vapautensa, hänen sydämensä joutuu vaaraan, sillä avioliittovuoteen kuuma kiihko huumaa hänet. 

Lue lisää
Tuotekoodi
31519025
Kirjailija
Maureen Child/Joanna Neil/Lucy Gordon/Sarah Morgan
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150938661
Sivumäärä
608
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Syyskuu 2019

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!