9789150937725

Normaali hinta: 10,95 €

Erikoishinta 8,76 €

Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Jäähyväisten jälkeen

Lastenlääkäri Cassie Rossilla oli unohtumaton salamasuhde tohtori Leith Ballantynen kanssa – mutta se tapahtui toisessa elämässä. Nyt hän tarvitsee määräaikaisen työpaikan voidakseen aloittaa alusta. Leithin viimeinen kontakti Cassieen on lyhyt jäähyväisviesti. Eikä tämä Harley Streetin lääkäriasemalta työtä hakeva Cassie ole se elämäniloinen nainen, jonka hän tunsi kauan sitten. Mutta Cassie tarvitsee satukirjojen onnellisen lopun, ja Leith päättää, että hänen on myös saatava se…

Salainen perijätär

Kun Hannah Armstrongin ovelle koputtaa cowboylakimies, hänen leukansa loksahtaa auki – eikä vain siksi, että mies on äärettömän komea! Hannah saa kuulla perineensä valtavan summan rahaa Lassiterin suvulta. Ehtona on kuitenkin se, ettei hän saisi koskaan ottaa mitään yhteyttä kyseisen suvun jäseniin. Viimein Hannahilla on mahdollisuus päästä isänsä jäljille, jota hän on koko elämänsä ajan kaivannut. Mutta millä hinnalla?

Sinä rakastettuni

Joskus tosirakkaus vaatii heittäytymistä uskon varaan…Yksinhuoltajaäiti tohtori Kate Prestonin unelma turvallisesta elämästä rauhallisella maaseudulla lentää taivaan tuuliin, kun hän tapaa uskalikko Aiden O'Connorin, jonka suudelmat salpaavat häneltä hengen! Mutta uskaltaako hän panna sydämensä peliin vielä yhden vaarallisesti elävän miehen vuoksi?

Sydämeni aarre

Vai että naimisiin! Aram Nazaryan ei ollut koskaan kuullut mitään yhtä naurettavaa. Hän oli täysin tyytyväinen poikamieselämäänsä. Mutta hän ei ollut varautunut siihen, että Kanza-niminen pyörremyrsky pyyhälsi hänen elämäänsä ja sai hänet näkemään kaiken kuin uudessa valossa. Ehkä naimisiinmeno ei sittenkään olisi niin huono ajatus… Hänen pitäisi vain vielä saada itsenäinen ja itsepäinen Kanzakin vakuuttuneeksi!

Lue lisää
Tuotekoodi
31519011
Kirjailija
Anne Fraser/Kristi Gold/Leah Martyn/Olivia Gates
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150937725
Sivumäärä
608
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Toukokuu 2019

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!