Yhdessäolon aika

Nora Roberts

9789150926101

Yhdessäolon aika

Nora Roberts

Normaali hinta: 8,95 €

Erikoishinta 5,71 €

Tila: Varastossa

Sarja: Nora Roberts

Yhdessäolon aika

Kuuluisa ja arvostettu elämäntapalehti Life-style tarjoaa kahdelle Amerikan tunnetuimmalle lehtikuvaajalle kesän pituista keikkaa. Tarkoituksena on saada aikaan runsas kuvareportaasi amerikkalaisesta kesästä. Automatka kestäisi kolme kuukautta ja kulkisi Amerikan halki Kaliforniasta Massachusettsin Cape Codiin.

Lehden valitsemat kuvaajat ovat toistensa vastakohdat Bryan Mitchell ja Shade Colby. Bryan on erikoistunut julkkisten ja tähtien kuvaamiseen ja on siinä aivan loistava. Shade taas on saavuttanut palkintoja, mainetta ja kunniaa kuvaamalla viiltävän paljastavaan tapaansa maailman kriisipesäkkeitä.

Bryan ja Shade joutuisivat olemaan yhdessä koko kesän, ja heidän olisi varmasti vaikeaa sovittaa yhteen erilaiset elämänsä ja näkemyksensä. Niinpä he sopivat, että on parasta olla tekemättä kesästä liian monimutkaista. Kaikesta sovitaan etukäteen. Riidat ratkotaan heti. Työt tehdään sekä yhdessä että yksilöllisesti. Ollaan ahkeria ja sopuisia.

Kesäkuun 15. päivänä, kun koulut sulkeutuvat ja alkaa todellinen kesä, Bryan ja Shade ottavat kuvareportaasin ensimmäiset kuvat kesälomille kirmaavista koululaisista erään kalifornialaisen opinahjon edessä. Riehakkuus ja onnellisen kesän odotus tarttuu heihinkin.

Tästä voi tulla kaikkien aikojen kesä.

Lue lisää
Tuotekoodi
32017010
Kirjailija
Nora Roberts
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150926101
Sivumäärä
320
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Toukokuu 2017

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!