9789150938692
10,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Kullattujen ovien kätköissä

Miten muuten prinssin kosintaan voisi vastata kuin myöntävästi? Victoria oli tuntenut Stefanin teini-ikäisestä saakka ja joskus ollut jopa hiukan ihastunut… Nyt Stefan tarvitsi vaimon – tosin vain väliaikaisen. Ja kun he olisivat naimisissa, miksi he eivät voisi nauttia saman tien kaikista sen suomista eduista…?

Ginan pieni salaisuus

Tohtori Marco Andretti tietää pilanneensa sairaanhoitaja Ginan unelmat onnellisesta loppuelämästä arrivedercillään, mutta hän ei voi suoda itselleen rakkautta. Sitten Marco päätyy Ginan osastolle päävamman ja muistinmenetyksen vuoksi! Järkytys voisi särkeä jään Marcon sydämen ympäriltä, mutta riittääkö se vakuuttamaan hänelle, että hän voi todella saada kaiken – Ginan ja perheen?

Morsiustytön unelmavauva

Komean bestmanin huomionosoitukset ovat jokaisen morsiusneidon unelma. Varsinkin kun mies on hänen vanha ihastuksensa. Lucy McKenty tietää, että Will Carruthersia kannattaisi vältellä. Hän haluaa asettua aloilleen ja perustaa perheen – ja se on kaukana tämän maailmanmatkaajan suunnitelmista. Keskellä konfettisadetta ja romantiikka, hän löytää itsensä Willin käsivarsilta. Lucy on iloinen huomatessaan olevansa raskaana, mutta saako se Willin jäämään?

 

 

Kulissien takana

Liza Lithgow oli Melbournen kuuluisimpia urheilijavaimokkeita, jopa kiertopalkinnoksi haukuttu kaunotar. Tämä ilta olisi kuitenkin viimeinen edustusilta hänelle. Hän oli saavuttanut päämäärän; riittävät säästöt turvata pikkusiskonsa elämä. Wade Urquart oli tullut Melbourneen pelastaakseen edesmenneen isänsä kustantamon. Jos hän vain saisi tuon urheilijavaimokkeen elämänkerran oikeudet. Kustannussopimuksen jälkeen kulissien takaa paljastuvat asiat saattavat kuitenkin muuttaa ihmisten välisiä suhteita yllättäviin suuntiin.

Lue lisää
Tuotekoodi
31519028
Kirjailija
Jules Bennett/Jennifer Taylor/Barbara Hannay/Nicola Marsh
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150938692
Sivumäärä
640
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Lokakuu 2019

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

SVENSKA BÖCKER

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland. Prenumerera på svenska böcker.

Läs mer

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!